Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S10e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο forum,

Ήθελα να ρωτήσω αν έχει χρησιμοποιήσει κανείς στην Ελλάδα κινητό Galaxy S10e αμερικάνικο.

Θέλω να αγοράσω ένα unlocked  από Αμερική το οποίο έχει FM ραδιόφωνο αλλά δεν γνωρίζω αν δουλεύει εδώ.

Αν κάποιος έχει εμπειρία ή γνωρίζει ας γράψει σχετικά.

Ευχαριστώ.     

Δημοσ.

Γιατί να μην δουλεύει το ράδιο;; μια χαρά θα παίζει όπως και το τηλέφωνο που δουλεύει καλύτερα λόγω snapdragon, αν μπορείς να το πάρεις προχώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, MikeKol είπε

Καλημέρα στο forum,

Ήθελα να ρωτήσω αν έχει χρησιμοποιήσει κανείς στην Ελλάδα κινητό Galaxy S10e αμερικάνικο.

Θέλω να αγοράσω ένα unlocked  από Αμερική το οποίο έχει FM ραδιόφωνο αλλά δεν γνωρίζω αν δουλεύει εδώ.

Αν κάποιος έχει εμπειρία ή γνωρίζει ας γράψει σχετικά.

Ευχαριστώ.     

Θεμα μη λειτουργικοτητας δεν υπαρχει, ειτε με το ραδιοφωνο ειτε γενικοτερα.

Ωστοσο ελπιζω να γνωριζεις οτι δεν θα εχεις 2 χρονια εγγυηση αλλά 1 χρονο και αν χρειαστει το κινητο επισκευη θα το στειλεις Αμερικη γιατι οι εδω αντιπροσωπιες δεν το αναλαμβανουν εφοσον δεν ειναι ευρωπαικο.

Επεξ/σία από paris_chav
Δημοσ.

paris_chav ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, γνωρίζω για την εγγύηση ότι δεν την καλύπτει η εδώ αντιπροσωπεία

απλά θέλω να σιγουρευτώ για την ότι θα είναι full λειτουργικό στην Ελλάδα.     

Δημοσ.

1000 φορές να πάρει απ έξω με snapdragon κ ας έχει 1 χρόνο αντί για 2 εγγύηση, παρά το σαπάκι με exynos. 

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, MikeKol είπε

paris_chav ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, γνωρίζω για την εγγύηση ότι δεν την καλύπτει η εδώ αντιπροσωπεία

απλά θέλω να σιγουρευτώ για την ότι θα είναι full λειτουργικό στην Ελλάδα.     

οσοι το εχουν παρει ειναι υπερευχαριστημενοι και το ραδιο παιζει κανονικα.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, HateMe είπε

1000 φορές να πάρει απ έξω με snapdragon κ ας έχει 1 χρόνο αντί για 2 εγγύηση, παρά το σαπάκι με exynos. 

Τόσο μεγάλη διαφορά έχουν; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο οτι λεγεται απο καποιον που το εχει παρει:  Δεν ειναι μονο η 15 - 20% παραπανω αυτονομια, ειναι η ταχυτητα, το ραδιο, το καλυτερο σημα Gps, το καλυτερο modem, καλυτερη καμερα λογο επεξεργασιας εικονας 

Επεξ/σία από manoskost

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...