MikeKol Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Καλημέρα στο forum, Ήθελα να ρωτήσω αν έχει χρησιμοποιήσει κανείς στην Ελλάδα κινητό Galaxy S10e αμερικάνικο. Θέλω να αγοράσω ένα unlocked από Αμερική το οποίο έχει FM ραδιόφωνο αλλά δεν γνωρίζω αν δουλεύει εδώ. Αν κάποιος έχει εμπειρία ή γνωρίζει ας γράψει σχετικά. Ευχαριστώ.
chios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Γιατί να μην δουλεύει το ράδιο;; μια χαρά θα παίζει όπως και το τηλέφωνο που δουλεύει καλύτερα λόγω snapdragon, αν μπορείς να το πάρεις προχώρα.
paris_chav Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, MikeKol είπε Καλημέρα στο forum, Ήθελα να ρωτήσω αν έχει χρησιμοποιήσει κανείς στην Ελλάδα κινητό Galaxy S10e αμερικάνικο. Θέλω να αγοράσω ένα unlocked από Αμερική το οποίο έχει FM ραδιόφωνο αλλά δεν γνωρίζω αν δουλεύει εδώ. Αν κάποιος έχει εμπειρία ή γνωρίζει ας γράψει σχετικά. Ευχαριστώ. Θεμα μη λειτουργικοτητας δεν υπαρχει, ειτε με το ραδιοφωνο ειτε γενικοτερα. Ωστοσο ελπιζω να γνωριζεις οτι δεν θα εχεις 2 χρονια εγγυηση αλλά 1 χρονο και αν χρειαστει το κινητο επισκευη θα το στειλεις Αμερικη γιατι οι εδω αντιπροσωπιες δεν το αναλαμβανουν εφοσον δεν ειναι ευρωπαικο. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από paris_chav
MikeKol Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 paris_chav ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, γνωρίζω για την εγγύηση ότι δεν την καλύπτει η εδώ αντιπροσωπεία απλά θέλω να σιγουρευτώ για την ότι θα είναι full λειτουργικό στην Ελλάδα.
HateMe Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 1000 φορές να πάρει απ έξω με snapdragon κ ας έχει 1 χρόνο αντί για 2 εγγύηση, παρά το σαπάκι με exynos. 1
manoskost Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 20 ώρες πριν, MikeKol είπε paris_chav ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, γνωρίζω για την εγγύηση ότι δεν την καλύπτει η εδώ αντιπροσωπεία απλά θέλω να σιγουρευτώ για την ότι θα είναι full λειτουργικό στην Ελλάδα. οσοι το εχουν παρει ειναι υπερευχαριστημενοι και το ραδιο παιζει κανονικα.
vchristod84 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 16 ώρες πριν, HateMe είπε 1000 φορές να πάρει απ έξω με snapdragon κ ας έχει 1 χρόνο αντί για 2 εγγύηση, παρά το σαπάκι με exynos. Τόσο μεγάλη διαφορά έχουν;
manoskost Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) απο οτι λεγεται απο καποιον που το εχει παρει: Δεν ειναι μονο η 15 - 20% παραπανω αυτονομια, ειναι η ταχυτητα, το ραδιο, το καλυτερο σημα Gps, το καλυτερο modem, καλυτερη καμερα λογο επεξεργασιας εικονας Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από manoskost
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα