Figantu Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μετα απο τοσα χρονια χρησης adsl τα τελευταια χρονια μας την εχει σπασει η συνδεση μας καθως εχω περισσοτερες απαιτησεις απο οτι παλια. 12mbps εχω πραγματικη ταχυτητα. Σιγουρα θα βαλω hcn fiber αλλα το θεμα ειναι οτι εκανα αιτηση τον φεβρουαριο και ακομα δεν εχουν σκαψει και περιμενουν απο τους ηλιθιους στο δημο (διωρθωστε με αν κανω λαθος). Ενω η cosmote ανενοχλητη fiber λες και δεν παιρνουν καν αδεια. Μπορει καποιος απο εσας να μου πει γιατι δεν σκαβει η hcn για να βαλει οπτικη ινα ενω η cosmote σκαβει σε ολη την θεσσαλονικη?
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Γιατι προφανώς εχει γινει διαγωνισμος και το έργο ανατέθηκε στην Cosmote.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 13 hours ago, NikosKallithea said: Γιατι προφανώς εχει γινει διαγωνισμος και το έργο ανατέθηκε στην Cosmote. Αυτό δεν απαγορεύει στην Inalan ή την HCN να σκάβουν για το δικό τους δίκτυο. Το θέμα είναι μάλλον περιμένουν αρκετές αιτήσεις ώστε να πάρουν άδεια για να σκάψουν, διότι πιθανόν δεν αξίζει για ελάχιστους συνδρομητές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα