barcazois Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Καλημέρα σε ολους, Ελαβα τηλεφώνημα απο δικηγορικό γραφείο για αποστολή εξωδίκου που αφορά σε υποτιθέμενη οφειλή μου σε εταιρεία κινητής. Σε αυτήν την εταιρεία εμεινα 38 μήνες τηρώντας την υπογραφή μου για παραμονή 24 μηνών. Πέρσι τον Σεπτέμβριο αλλαξα πάροχο και μετα απο μερικούς μήνες με πήραν τηλέφωνο και ειπαν οτι τους χρωστάω 112 ευρώ ως πρόστιμο επειδή αλλαξα πάροχο. Τους ειπα οτι δεν οφείλω τίποτα και οτι δεν εχω υπογράψει καμμία νεα σύμβαση πέραν των πρώτων 24 μηνών. Υπάρχει, ειπαν ηχητικό στο οποίο εχω συμφωνήσει σε ανανέωση της σύμβασης. Ζήτησα να μου το στείλουν αλλα δεν το εχουν κάνει. Περιμένω το εξώδικο για να δω πως θα αντιδράσω ξέροντας οτι προφορική ανανέωση χωρίς υπογραφή δεν υφίσταται.
Κostis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Αν είναι από cyta δε θα έρθει ποτέ εξώδικο. Το περιμένω εδώ και 6 μήνες μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το τσουτσέκι της δικηγορικής-εισπρακτικης.
leolipop Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Περιμένεις από αυτούς εξώδικο ; Θα περιμένεις πολύ.Για οφειλή πολλαπλάσια της δική σου προσπαθούσαν από παρόμοιο γραφείο να εκφοβισουν.Με απείλησαν με εξώδικο και τους είπα , στείλτε το και μη με ξαναενοχλησετε. Έχουν περάσει 4 με 5 χρόνια από τότε , δε θυμάμαι , και ακόμα περιμένω....Τουλάχιστον δε με ξαναενοχλησαν. Το εξώδικο αν εκδοθεί σε 2 μέρες έρχεται για να μη νομίζεις ότι είναι κάτι χρονοβόρο. Επίσης όσο βαρυγδουπη και αν ακούγεται σαν λέξη , ελάχιστη σημασία έχει... Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από leolipop
johnieXoX Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Πάντως αν θες ηχογραφημένη συνομιλία, θα πρέπει να κάνεις επίσημο αίτημα με γνήσιο υπογραφής. Σε αντίστοιχη περίπτωση την είχα ζητήσει και εγώ τηλεφωνικά και πήρα τα @@ μου.
Ola150 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Α ρε μόνο η Vodafone ήταν large και δεν με ενόχλησαν ποτέ για εκείνα τα 10 ευρώ που δεν τους έδωσα γιατί μου είχαν κάνει πουστιά 😂 Ένα μήνυμα ότι πρέπει να το πληρώσω πριν 6 χρόνια και από τότε τίποτα!
DrLo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, barcazois είπε Καλημέρα σε ολους, Ελαβα τηλεφώνημα απο δικηγορικό γραφείο για αποστολή εξωδίκου που αφορά σε υποτιθέμενη οφειλή μου σε εταιρεία κινητής. Σε αυτήν την εταιρεία εμεινα 38 μήνες τηρώντας την υπογραφή μου για παραμονή 24 μηνών. Πέρσι τον Σεπτέμβριο αλλαξα πάροχο και μετα απο μερικούς μήνες με πήραν τηλέφωνο και ειπαν οτι τους χρωστάω 112 ευρώ ως πρόστιμο επειδή αλλαξα πάροχο. Τους ειπα οτι δεν οφείλω τίποτα και οτι δεν εχω υπογράψει καμμία νεα σύμβαση πέραν των πρώτων 24 μηνών. Υπάρχει, ειπαν ηχητικό στο οποίο εχω συμφωνήσει σε ανανέωση της σύμβασης. Ζήτησα να μου το στείλουν αλλα δεν το εχουν κάνει. Περιμένω το εξώδικο για να δω πως θα αντιδράσω ξέροντας οτι προφορική ανανέωση χωρίς υπογραφή δεν υφίσταται. Θεωρείς ότι λένε ψέματα ότι συμφωνησες τηλεφωνικά ή υπάρχει όντως αυτή η συνομιία / προφορική ανανέωση (= τη θυμάσαι) απλά δε θεωρείς ότι σε δευσμευει;
barcazois Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Οντως δεν θυμάμαι να ειχα συμφωνήσει για ανανέωση προφορικά. Μπορεί και να το εκανα, δεν θυμάμαι, γι'αυτό και ζήτησα να μου στείλουν το ηχητικό. Το θέμα ειναι οτι τήρησα την υπογραφή μου στη σύμβαση των πρώτων 24 μηνών. Το μόνο βεβαιο ειναι οτι δεν εχω υπογράψει κανένα χαρτί. Γνωστό μου ατομο στην ιδια εταιρεία συμφώνησε προφορικά πριν λίγο καιρό εχοντας κλείσει δυο χρόνια, αλλα του εστειλαν νεα σύμβαση την οποία και υπέγραψε.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Πάντως αυτή η ιστορία με τις προφορικές συμφωνίες δια τηλεφώνου πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Δεν μπορεί να υπάρχει συμβόλαιο με τόσους όρους και να μην το έχεις γραπτώς μπροστά σου ώστε να το μελετήσεις και να βάλεις την υπογραφή σου. Τι γίνεται στην περίπτωση που σου κάνουν τηλεφωνικά άσχετες ερωτήσεις ώστε να απαντήσεις ΝΑΙ και μετά το κόψουν και το βάλουν όπου θέλουν αυτοί? Επειδή έχει ξανασυζητηθεί κάπου καλό θα είναι να μην απαντάτε με NΑΙ σε καμία ερώτησή τους.
invisiblesurfer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δεν πρόκειται να σου έρθει ποτέ εξώδικο
papoys1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Στις 15/7/2019 στις 10:30 ΠΜ, barcazois είπε Καλημέρα σε ολους, Ελαβα τηλεφώνημα απο δικηγορικό γραφείο για αποστολή εξωδίκου που αφορά σε υποτιθέμενη οφειλή μου σε εταιρεία κινητής. Σε αυτήν την εταιρεία εμεινα 38 μήνες τηρώντας την υπογραφή μου για παραμονή 24 μηνών. Πέρσι τον Σεπτέμβριο αλλαξα πάροχο και μετα απο μερικούς μήνες με πήραν τηλέφωνο και ειπαν οτι τους χρωστάω 112 ευρώ ως πρόστιμο επειδή αλλαξα πάροχο. Τους ειπα οτι δεν οφείλω τίποτα και οτι δεν εχω υπογράψει καμμία νεα σύμβαση πέραν των πρώτων 24 μηνών. Υπάρχει, ειπαν ηχητικό στο οποίο εχω συμφωνήσει σε ανανέωση της σύμβασης. Ζήτησα να μου το στείλουν αλλα δεν το εχουν κάνει. Περιμένω το εξώδικο για να δω πως θα αντιδράσω ξέροντας οτι προφορική ανανέωση χωρίς υπογραφή δεν υφίσταται. όταν λήξει το συμβόλαιο εξαπατούν τους πελάτες παίρνοντάς τους τηλέφωνο και λέγοντάς τους ότι σας έχουμε μία καταπληκτική προσφορά ξέρω εγώ 1 gb το μήνα δωρεάν.Το κόλπο είναι να δεχτείς να τους πεις ναι σε κάποιες ερωτήσεις και έτσι σε δεσμεύουν με νέο συμβόλαιο για ένα ή δύο χρόνια. Εάν σας παίρνουν να τους το κλείνετε στα μούτρα.Κανένας δεν μας δίνει τίποτε δωρεάν και χωρίς αντάλλαγμα.
john_petrucci7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Θα σου κλασουν τα @@. Τα ιδια τραβηξαν και οι δικοι μου με vodafone προσφατα. Αστους αν θελουν να σε πανε δικαστικα. Α και κατι αλλο ρωτα αν παιρνουν απο την ιδια την εταιρεια και οχι απο εισπρακτικη. Αν σου πουν εισπρακτικη κλεισιμο μαπα οπως ειναι απειλησε και ζητα και ονομα τηλεφωνητη.
maverick290402 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Στις 15/7/2019 στις 10:30 ΠΜ, barcazois είπε Καλημέρα σε ολους, Ελαβα τηλεφώνημα απο δικηγορικό γραφείο για αποστολή εξωδίκου που αφορά σε υποτιθέμενη οφειλή μου σε εταιρεία κινητής. Σε αυτήν την εταιρεία εμεινα 38 μήνες τηρώντας την υπογραφή μου για παραμονή 24 μηνών. Πέρσι τον Σεπτέμβριο αλλαξα πάροχο και μετα απο μερικούς μήνες με πήραν τηλέφωνο και ειπαν οτι τους χρωστάω 112 ευρώ ως πρόστιμο επειδή αλλαξα πάροχο. Τους ειπα οτι δεν οφείλω τίποτα και οτι δεν εχω υπογράψει καμμία νεα σύμβαση πέραν των πρώτων 24 μηνών. Υπάρχει, ειπαν ηχητικό στο οποίο εχω συμφωνήσει σε ανανέωση της σύμβασης. Ζήτησα να μου το στείλουν αλλα δεν το εχουν κάνει. Περιμένω το εξώδικο για να δω πως θα αντιδράσω ξέροντας οτι προφορική ανανέωση χωρίς υπογραφή δεν υφίσταται. Δεν πρόκειται να σου κάνουν τίποτα μα τίποτα. Και τηλεφωνική ανανέωση να είχες κάνει όπως στην περίπτωση μου πάλι δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα 1ον γιατί δεν στέκει νομικά (ρώτησα 2 δικηγόρους) 2ον γιατί η οποιαδήποτε συνομιλία που λένε ότι καταγράφετε την κρατάν αρχείο για κάνα με δύο μήνες και μετά σβήνετε .( το ξέρω απο φίλους που δουλέυουν σε nova και wind) . Εγώ τους έκανα μια αίτηση που έγραφε ότι απαιτώ να μου βάλουν την κασέτα με την ηχογράφηση που ακούγετε η φωνή μου να αποδέχεται ανανέωση συμβολαίου ώστε να το δώσω στον δικηγόρο μου να μου πει αν αυτό έχει κάποια νομική ισχύ και απο τότε δεν με ξαναενόχλησαν ποτέ εδώ και 2 χρόνια.
trib Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Εγώ δεν καταλαβαίνω πως εξασφαλίζουν ότι αυτός που μιλάει, είναι ο κάτοχος της γραμμής. Ζητώντας 4-5 στοιχεία;
l337 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Στις 15/7/2019 στις 10:30 ΠΜ, barcazois είπε Περιμένω το εξώδικο για να δω πως θα αντιδράσω ξέροντας οτι προφορική ανανέωση χωρίς υπογραφή δεν υφίσταται. Κάνεις λάθος, τηλεφωνική ανανέωση υφίσταται χωρίς υπογραφή. Στις 16/7/2019 στις 9:22 ΠΜ, barcazois είπε Οντως δεν θυμάμαι να ειχα συμφωνήσει για ανανέωση προφορικά. Μπορεί και να το εκανα, δεν θυμάμαι, γι'αυτό και ζήτησα να μου στείλουν το ηχητικό. Εφόσον δεν θυμάσαι θα σε συμβούλευα να μην ακούς το μακρύ και το κοντό τους (που στην καλύτερη, παραπληροφορούν) που λένε ορισμένοι παραπάνω από την ασφάλεια του πληκτρολογίου τους και να επιμείνεις στην ακρόαση κλήσης για την οποία είναι υποχρεωμένοι. Εάν μετά φανεί πως πράγματι συναίνεσες τότε το να πληρώσεις είναι μονόδρομος. 1
forgotten Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 14 λεπτά πριν, l337 είπε Κάνεις λάθος, τηλεφωνική ανανέωση υφίσταται χωρίς υπογραφή. Εφόσον δεν θυμάσαι θα σε συμβούλευα να μην ακούς το μακρύ και το κοντό τους (που στην καλύτερη, παραπληροφορούν) που λένε ορισμένοι παραπάνω από την ασφάλεια του πληκτρολογίου τους και να επιμείνεις στην ακρόαση κλήσης για την οποία είναι υποχρεωμένοι. Εάν μετά φανεί πως πράγματι συναίνεσες τότε το να πληρώσεις είναι μονόδρομος. εγω ξερω οτι προφορικα χωρις την υπογραφη δεν στεκει τιποτε στο δικαστηριο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις