Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι και το καλοκαιρι στο κεντρο της καλαματας με 4g κατεβαζαμε με 200kb . ας φτιαξουν λιγο το απο την κεραια και μετα.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Προς μερικούς-μερικούς: Το να λέει κάποιος σήμερα «το διάβασα στο Internet», μου ακούγεται χειρότερο κι απ’ το «το είπε η τηλεόραση» που έλεγε η γιαγιά μου!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kirileman είπε

Σε ποια περιοχή; Εκεί ήμουν το ΣΚ.

ΛΙγο πιο εξω απο παραλια Χιλιαδου.Στο ιδιο σημειο που εχουμε 4G cosmote router.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δημοπρασία για το φάσμα συχνοτήτων του 5G έχει γίνει στην Ελλάδα?

Δημοσ.
21 ώρες πριν, TheodorosInsomnia είπε

Οι επιστημονες που τοσο εμπιστευεσαι και ασπαζεσαι ομως, δεν σε αγαπανε, δεν θελουν το καλο σου, υπηρετουν την ελιτ που ελεγχει τον κοσμο αυτην την στιγμη και σχεδιαζει την μειωση του παγκοσμιου πλυθησμου καθως θεωρουν οτι υπαρχει υπερπλυθησμος και φτωχεια και ονειρευονται εναν κοσμο με μονο πλουσιους ανθρωπους και ρομποτ σκλαβους. Μην πας εναντιον μου, γιατι εγω ειμαι αυτος που ειναι πραγματικα μαζι σου, ξυπνα και βγες απο το ματριξ.

Κατα των εμβολιων φανταζομαι ε;

Στην ουσια του αρθρου, το 5g στην Ελλαδα οσον αφορα τα δεδομενα ειναι παντελως αχρηστο καθως εχουμε απο τις μεγαλυτερες χρεωσεις ανα GB χρησης στην Ευρωπη. Καλο σαν υπηρεσια για τα υπολοιπα, αξιοπιστια, ακριβεια τοποθεσιας κτλ. 

Στην μη ουσια του αρθρου, η Γη ειναι επιπεδη, ταξιδευουμε στο διαστημα πανω στο καβουκι μιας τερααααααστιας χελωνας για παντα στο απειρο. Ο κοσμος ελεγχεται απο μια ελιτ που μεσω των εμβολιων και της τεχνολογιας μας ελεγχουν και οοοοολοι οι επιστημονες ειναι στο τσεπακι τους! Ολοι; Οχι, φυσικα! Μια ομαδα ηρωων παει κοντρα στο κατεστημενο ωσαν αλλοι Γαλατες και ενημερωνουν τον κοσμο με την μια και μοναδικη αληθεια! Οι αποχαυνωμενοι τους αποκαλουν συνομωσιολογους και τρελους αλλα παντα στην ιστορια οι μεγαλοι χλευαζονταν στην εποχη τους! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, leolipop είπε

ΛΙγο πιο εξω απο παραλια Χιλιαδου.Στο ιδιο σημειο που εχουμε 4G cosmote router.

Οκ, εκεί είναι κεντρική Εύβοια και όντως η περιοχή έχει θέμα μέχρι αρκετά πιο νότια. Αντίθετα, στη Β. Εύβοια υπάρχει παντού 4G, το ΣΚ που ήμουν Αιδηψό είχα τέλειο σήμα και δεν αναφέρομαι μόνο στην πόλη, αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Εννοείται ότι έχω πάντα μαζί μου το 4G ρουτεράκι της cote. Μπορείς να δεις και το χάρτη κάλυψης της Wind.

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καπελάκι από αλουμινόχαρτο μην ξεχάσετε ορισμένοι...

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, ThReSh είπε

Δημοπρασία για το φάσμα συχνοτήτων του 5G έχει γίνει στην Ελλάδα?

Δέν τίθεται θέμα δημοπρασίας, καθώς η τηλεφωνία δέν λειτουργεί όπως η τηλεόραση/ραδιόφονο οπου ο κάθε σταθμός "αγοράζει" το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης μίας συγκεκριμένης συχνότητας.

Επεξ/σία από Fubar.gr
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, Fubar.gr said:

Δέν τίθεται θέμα δημοπρασίας, καθώς η τηλεφωνία δέν λειτουργεί όπως η τηλεόραση/ραδιόφονο οπου ο κάθε σταθμός "αγοράζει" το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης μίας συγκεκριμένης συχνότητας.

Και τώρα έρχεται η follow up ερώτηση του αν έχει γίνει ότι γίνεται για τις συχνότητες (5G σε αυτή την περίπτωση) της κινητής τηλεφωνίας... 😛

Δημοσ.

ζεσταίνει λέει τον αέρα...θα λιώσει και τους πάγους δηλαδή...ευτυχώς θα πνιγούμε και δε θα προλάβει να μας φάει ο καρκίνος

οι ΗΠΑ λέει το έχουν απαγορεύσει...άρα όλες οι εταιρίες που σκίζονται για το 5G ξέρουν πως εκεί δε θα πουλήσουν μία...μάλιστα

άντε και εις ανώτερα στην μπουρδολογία

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kirileman είπε

Οκ, εκεί είναι κεντρική Εύβοια και όντως η περιοχή έχει θέμα μέχρι αρκετά πιο νότια. Αντίθετα, στη Β. Εύβοια υπάρχει παντού 4G, το ΣΚ που ήμουν Αιδηψό είχα τέλειο σήμα και δεν αναφέρομαι μόνο στην πόλη, αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Εννοείται ότι έχω πάντα μαζί μου το 4G ρουτεράκι της cote. Μπορείς να δεις και το χάρτη κάλυψης της Wind.

Για τον γεωγραφικο προσδιορισμο πολλες φορες τσακωνομαι , την ανεφερα την περιοχη ως βορεια σε σχεση με τη χαλκιδα πχ επειδη βλεπει Αιγαιο.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, GeneralHarobi είπε

Τα περισσοτερα σχολια εδω μεσα, δειχνουν το μεσο ορο iq που ψηφιζουν.....

Περίμενες τίποτα καλύτερο από ενα λαό του οποίου η μεγάλη πλειοψηφία (ακόμα και νέοι άνθρωποι) πιστεύει μεταξύ άλλων στο .."μάτι" ;

Δεν αξίζουμε τίποτα καλύτερο από αυτά που έχουμε σαν κοινωνία. 

Κάφροι  βλάκες και απολίτιστοι.

• Like 1
Δημοσ.

βλεπω πολλους καγκουρες εδω μεσα  και ασχετοσυνη απο τεχνικη εκπαιδευση δεν ξερουν ακομα και το 2,4 τζ κανει κακο στον οργανισμο δεν λεω και για το 3τζ και 4τζ  στο 5τζ οποιεσ οι κυψελες θα ειναι ακομα και στις κολωνες της δεη θελουν περισσοτερες κυψελες για το σημα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...