Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Που ειναι ο Πατερ Κλεομενης να μας πει την αποψη του για το 5g της WIND? 

• Super Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, TheodorosInsomnia said:

Χαιρεσαιl; Ξερεις τι κανει το 5g; Δουλεύει σαν τον φούρνο μικροκυμάτων.. Ζεσταίνει τα μόρια του αέρα.

Σε μηνύματα όπως αυτό ο κανόνας λέει: ΜΗΝ απαντάς! Αλλά από την άλλη δεν γίνεται να αφήνουμε να περνάνε έτσι "αβάδιστα" όλες αυτές οι αναλύσεις εκτός τόπου και χρόνου που βασίζονται στην άγνοια, την ημιμάθεια και την πλύση εγκεφάλου από αναξιόπιστες πηγές...

• Like 8
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Σε μηνύματα όπως αυτό ο κανόνας λέει: ΜΗΝ απαντάς! Αλλά από την άλλη δεν γίνεται να αφήνουμε να περνάνε έτσι "αβάδιστα" όλες αυτές οι αναλύσεις εκτός τόπου και χρόνου που βασίζονται στην άγνοια, την ημιμάθεια και την πλύση εγκεφάλου από αναξιόπιστες πηγές...

Οι επιστημονες που τοσο εμπιστευεσαι και ασπαζεσαι ομως, δεν σε αγαπανε, δεν θελουν το καλο σου, υπηρετουν την ελιτ που ελεγχει τον κοσμο αυτην την στιγμη και σχεδιαζει την μειωση του παγκοσμιου πλυθησμου καθως θεωρουν οτι υπαρχει υπερπλυθησμος και φτωχεια και ονειρευονται εναν κοσμο με μονο πλουσιους ανθρωπους και ρομποτ σκλαβους. Μην πας εναντιον μου, γιατι εγω ειμαι αυτος που ειναι πραγματικα μαζι σου, ξυπνα και βγες απο το ματριξ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, TheodorosInsomnia said:

Οι επιστημονες που τοσο εμπιστευεσαι και ασπαζεσαι ομως, δεν σε αγαπανε, δεν θελουν το καλο σου, υπηρετουν την ελιτ που ελεγχει τον κοσμο αυτην την στιγμη και σχεδιαζει την μειωση του παγκοσμιου πλυθησμου καθως θεωρουν οτι υπαρχει υπερπλυθησμος και φτωχια και ονειρευονται εναν κοσμο με μονο πλουσιους ανθρωπους και ρομποτ σκλαβους. Μην πας εναντιον μου, γιατι εγω ειμαι αυτος που ειναι πραγματικα μαζι σου, ξυπνα και βγες απο το ματριξ.

Εγώ λέω να ανοίξεις κανένα βιβλίο... Καλές οι ταινίες αλλά μην ξεχνάμε πως τα σενάρια είναι κυρίως φανταστικά παραμυθάκια. 

• Like 5
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, TheodorosInsomnia είπε

Χαιρεσαιl; Ξερεις τι κανει το 5g; Δουλεύει σαν τον φούρνο μικροκυμάτων.. Ζεσταίνει τα μόρια του αέρα.

Το ίδιο είναι τα 800W του φούρνου το ίδιο και τα λίγα watt του 5G.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε

Δεν μπορω να πιστεψω τι σχολια διαβαζω σε τεχνολογικο φορουμ

Μα γιατί; Σε λίγο θα διαβάσεις για τα ελοχίμ και νεφελίμ :P

Και μην  ξεχνάς τα χειρόγραφα του Ιησού μισοτιμής μόνο για 1 ώρα ακόμα!

(Επίσης νομίζω κάπου ο Παΐσιος είχε προβλέψει για το 5G) 

Επεξ/σία από Alexandros_D
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal

Δεν είναι μόνο στα Tromaktiko, fovero, tragiko,alitheiaonline κτλ. 

Το συγκεκριμένο θέμα απασχολεί τους επιστήμονες εδώ και καιρό. Το πρόβλημα είναι (όπως πάντα) ότι αν κάτι βλάπτει την υγεία αλλά θα θησαυρίσει εταιρείες, δημιουργεί 2 πόλους με αντίθετα επιστημονικά αποτελέσματα! Αυτούς που τα παίρνουν από τις εταιρείες και τους ανεξάρτητους. 

Δεν λέω ότι το 5g είναι καρκινογόνο αλλά πως ξεκινά η μαζική του εγκατάσταση χωρίς κάποια έρευνα; Αν δείτε στο παραπάνω site υπάρχουν κράτη που έχουν ήδη ζητήσει περαιτέρω έρευνα (γιατί είναι κράτη με αρχ%%%α και όχι αρχ%%%α κράτη). 

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του

Επεξ/σία από lelisjr
Επισκέπτης
Δημοσ.

Οι εβραιοι σιωνιστες φταινε για ολα!! Και η εβραικη αστυνομια που μας μαλωνει... ( Πατερ Κλεομενης)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θελω 3G (21.6 Mbit/s for HSPA+) με απεριοριστα* MB σε τιμή 20 ευρώ.

*Για λόγους ΗΘΙΚΗΣ απεριοριστα σημαίνει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ (μεταφραση: χωρις όριο) δηλαδη μπορεις να κατεβαζεις ασταματητα με τη μεγιστη ταχυτητα για παντα χωρις καμια χρεωση ή πτωση ταχυτητας.

οοοχχχιιιι φιλε μου ... θα παρεις 5G με 50 ευρω... απεριοριστα** ΜΒ

**Για λογους χαζομαρας... ορθης χρησης απεριοριστα σημαινει 100ΜΒ το μηνα. Μετα θα πεφτει η ταχυτητα σε 1KBPS / ώρα ή/και χρέωση 10 ευρω το MB (αναλογως τι συμφέρει την εταιρεια  τη δεδομενη χρονικη στιγμη)

Δημοσ.

...Τελικά διαβάζοντας τα σχόλια καταλήγω οτι στο insomnia αρκετός κόσμος χρειάζεται ψυχοθεραπεία. Καθένας λέει τον πόνο του και ανα 5-10 σχολια βρίσκεις και 1 που να σχολιάζει την ουσία του άρθρου.

#είπακιεγωτονπόνομου /mode off

Μακάρι να υλοποιηθεί το 5G σε πανελλαδικό επίπεδο. Εκπληκτική διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι τυχαίο που απο τα πρώτα μέρη παγκοσμίως που έρχεται το 5g ειναι η Ελλάδα. γνωρίζετε οτι χώρες όπως ηπα, Αγγλία, Ρωσία, γερμανια και αλλες το εχουν απαγορεύσει;

Λέγοντας οτι μέχρι να ειναι σίγουρο πως δεν ειναι βλαβετο για την υγεία δεν θα το δεχτουν.

Το 5g ειναι ενα δίκτυο με εντελώς διαφορετική τεχνολογία και πολύ μεγαλύτερη ακτινοβολία   απο τα δίκτυα που είχαμε μέχρι τωρα. Θα χρειαστούν νεες κεραίες που θα το εκπέμπουν. η ακτινοβολία αυτού του δικτύου θα προκαλεί ενα σορο σωματικές δισλητουργιες αλλα και αρρώστιες...με κορυφαία "και αγαπημένη τους" τον καρκίνο.

ψαξτε στο ίντερνετ να δείτε τι είναι το 5g και τι μπορεί να κανει περα απο της αστραπιαίες ταχύτητες.

τωρα που το σκέφτομαι πολλοι μπορεί να μη τους νοιάζει και το μόνο που θελουν ειναι γρήγορο ίντερνετ...με τέτοια μυαλα μας αξίζει να είμαστε τα πειραματόζωα τους...

Εύγε στην ελλαδαρα που περνει το 5g πιο γρήγορα απο της ηπα...πρόβλημτιστητε λίγο...

• Like 1
  • Sad 4
Δημοσ.

Τρία πουλάκια κάθονταν και πλεκανε πουλόβερ. Από το πολύ σφιξιμο της γραβάτας  τα μάνατζερ έχουν πάθει κοκομπλοκο. Φτιαχτε κανένα backoffice και βλεπουμε . Όλα στο πόδι . Προγράμματα 50 μέχρι 120 % πάνω από την Ευρώπη πιο ακριβά. Γελάνε και τα πεζοδρόμια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...