hammerd Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Θελω να αγορασω μια μπαταρια για ενα black & decker που εχω. Την εβγαλα ανετα με βαση το παρακατω βιντεο αλλα εχει κατι σιδερακια στις ακρες που δεν εχουν αυτες του εμποριου. Ξερει κανεις αν τα μαγαζια που τις πουλανε αναλαμβανουν να κολλησουν τα σιδερακια ? Αν θυμαμαι καλα καποτε ο Γερμανος το εκανε αυτο στις δικες του μπαταριες. Επισης τα mah τις μαμας μπαταριας πρεπει να ειναι 1100, μπορω να βαλω μεγαλυτερη π.χ. 3400 ??
warlock9_0 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 τα μαγαζια που πουλάνε μπαταρίες στις φτιάχνουν και με σιδεράκια, άλλαξα σε κατσαβίδι πρόσφατα τα mah τις μπαταρίας δεν σε πειράζει να είναι περισσότερα, απλά θα κρατάει περισσότερο
haris_216 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, warlock9_0 είπε τα μαγαζια που πουλάνε μπαταρίες στις φτιάχνουν και με σιδεράκια, άλλαξα σε κατσαβίδι πρόσφατα τα mah τις μπαταρίας δεν σε πειράζει να είναι περισσότερα, απλά θα κρατάει περισσότερο Και θα θέλει βέβαια περισσότερο χρόνο για πλήρη φόρτιση
hammerd Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 βρηκα τελικα στο Δησιο, βαζει και σιδερακια ολα μια χαρα, ευχαριστω παιδια !
bjj-p Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Ακομη κ αν του παω δικες μου μπαταριες; τις εχω αγορασει ηδη.
hammerd Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 παιρνει απο τις παλιες και βαζει στις καινουργιες αλλα μονο τις δικες του μου ειπε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα