johnnyman Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Καλημέρα παιδιά. Ξέρει κανείς άμα ο κωτσοβολος δέχεται πίσω επιστροφή προϊόντος που έγινε με αγορά πιστωτικής κάρτας με δόσεις. Μιλάμε για τηλεοράση που αγοράστηκε χθες. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Ευχαριστώ
haris_216 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Απ' όσο ξέρω δεν τίθεται θέμα (από τη νομοθεσία) σχετικά με τον τρόπο πληρωμής για να μπορέσεις να επιστρέψεις κάτι. Συνεπώς μπορείς να πας και (αν χρειαστεί) να απαιτήσεις την επιστροφή/αλλαγή. Τώρα για τη συγκεκριμένη αλυσίδα προσωπικά έχω μία αντιπάθεια η οποίο και μεγάλωσε όταν σε δύο περιπτώσεις αλλαγών (πράγματα που μας έκαναν δώρο) πραγματικά μας έβγαλαν την ψυχή (έγιναν οι επιστροφές στο τέλος αλλά μετά από πολύ αναμονή και μπλα-μπλα). Για να τα πω όλα, αυτά έγιναν πριν πάνω από 6-7 χρόνια και άρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο, καθώς τους αποφεύγω όπως ο κρεατοφάγος τη σόγια!!! 2
zx1234r Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, johnnyman είπε Καλημέρα παιδιά. Ξέρει κανείς άμα ο κωτσοβολος δέχεται πίσω επιστροφή προϊόντος που έγινε με αγορά πιστωτικής κάρτας με δόσεις. Μιλάμε για τηλεοράση που αγοράστηκε χθες. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Ευχαριστώ Αν το προιόν είναι συσκευασμένο ναι χωρίς συζήτηση. Απλά η επιστροφή θα γίνει στην κάρτα και λογικά θα πιστώνεται κάθε μήνα το ποσό της δόσης. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από zx1234r 1
johnnyman Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Άμα είναι να πιστώνεται κάθε μήνα στην κάρτα άστα να πάνε το αφήνω..
christakos07 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, johnnyman είπε Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Άμα είναι να πιστώνεται κάθε μήνα στην κάρτα άστα να πάνε το αφήνω.. Δε θα πληρώνεις τίποτα πάντως. Θα χρεώνεται και θα αντιλογιζεται κατευθείαν η δόση.
johnnyman Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, christakos07 είπε Δε θα πληρώνεις τίποτα πάντως. Θα χρεώνεται και θα αντιλογιζεται κατευθείαν η δόση. Οπότε θα είναι όπως ήταν πριν απλά θα είμαι μείον τα χρήματα που έκανε η τηλεόραση στο πιστωτικό όριο ετσι δεν είναι?
tonypapadovic Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 11 λεπτά πριν, johnnyman είπε Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Άμα είναι να πιστώνεται κάθε μήνα στην κάρτα άστα να πάνε το αφήνω.. Ναι αυτό δεν αλλάζει δυστυχώς
zx1234r Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, johnnyman είπε Οπότε θα είναι όπως ήταν πριν απλά θα είμαι μείον τα χρήματα που έκανε η τηλεόραση στο πιστωτικό όριο ετσι δεν είναι? Εξαρτάται την τράπεζα την κάρτα και τον πελάτη. Μίλα με την τράπεζα σου. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, johnnyman είπε Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Άμα είναι να πιστώνεται κάθε μήνα στην κάρτα άστα να πάνε το αφήνω.. Λογικο δεν είναι να γινει ετσι ?Αν και από ότι ξερω σε ατοκες δοσεις με καρτα ο Κωτσοβολος και όχι μονο παιρνει αμεσα ολο το ποσο από την τραπεζα. Πολύ παλια σε Πλαισιο ειχα αγορασει ετσι καρτα για μεταροπη κασετας βιντεο σε αρχειο βιντεο και την γυρισα πισω και μου εδωσαν σε μετρητα ολο το ποσο χωρις πρόβλημα .Πανε πολλα χρονια όμως. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από Γιάννης Platano
Silverage Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Κάποιος εδω μέσα παλιότερα έλεγε οτι μπορείς να κάνεις αίτηση να επιστραφεί το ποσό κατευθείαν. Πρέπει να ρωτήσεις τράπεζα και Κωτσόβολο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Silverage είπε Κάποιος εδω μέσα παλιότερα έλεγε οτι μπορείς να κάνεις αίτηση να επιστραφεί το ποσό κατευθείαν. Πρέπει να ρωτήσεις τράπεζα και Κωτσόβολο. Ετσι είναι σαν να κανεις αναληψη από πιστωτικη χωρις προμηθεια και τοκο .
alexakos89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ετσι είναι σαν να κανεις αναληψη από πιστωτικη χωρις προμηθεια και τοκο . Τι εννοεις ? Πηρες κατι ατοκα , το γυρισες πισω , και σου εβαλαν α λεφτα στην καρτα απο το προιον. Δεν εχεις κερδισει κατι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε Τι εννοεις ? Πηρες κατι ατοκα , το γυρισες πισω , και σου εβαλαν α λεφτα στην καρτα απο το προιον. Δεν εχεις κερδισει κατι. Εμενα στο Πλαισιο παλια μου τα ειχαν δωσει μετρητα.Δεν ξερω τι γινεται τωρα.
AristidisZ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, alexakos89 είπε Τι εννοεις ? Πηρες κατι ατοκα , το γυρισες πισω , και σου εβαλαν α λεφτα στην καρτα απο το προιον. Δεν εχεις κερδισει κατι. Καμιά επιστροφή μόνο
johnnyman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Όλα καλά παιδιά. Την γύρισα πίσω και πήρα μια Samsung 50αρα. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα