mic2mic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, ElectricWheel είπε μια κουβέντα είναι να φτιάξω τη διατροφή μου. Αλλά ξέρω πόσο σημαντικό είναι. Έχω περιορίσει σημαντικά τη ζάχαρη (γιατί αυτό ήταν το θέμα μου, τα γλυκα). Τηγανητά και σάλτσες ποτέ δεν έτρωγα ιδιαίτερα. Θεωρώ θαα δω θετικά αποτελέσματα, γιατί πραγματικά προσπαθώ. Δεν βιάζομαι πάντως και έχω υπομονή. H ΠΟΙΟΤΗΤΑ της διατροφής είναι σημαντική για την υγεία μας και για την φυσική μας κατάσταση. Αλλά για την απώλεια λίπους, την μεγαλύτερη σημασία με διαφορά έχει η συνολική ΠΟΣΟΤΗΤΑ (σύνολο θερμίδων). Μπορείς να πέσεις σε πολύ χαμηλά ποσοστά λίπους ακόμα και με χάλια διατροφή ενώ αντίθετα, ακόμα και με την πιο ποιοτική διατροφή του κόσμου δεν πρόκειται να χάσεις ούτε γραμμάριο αν δεν ρίξεις τις θερμίδες σου. Σώμα παραλίας με ποσοστό λίπους 20% δεν υφίσταται, ακόμα και αν γυμνάζεσαι σαν σκυλί και κάνεις την καλύτερη διατροφή του κόσμου
ElectricWheel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, mic2mic είπε H ΠΟΙΟΤΗΤΑ της διατροφής είναι σημαντική για την υγεία μας και για την φυσική μας κατάσταση. Αλλά για την απώλεια λίπους, την μεγαλύτερη σημασία με διαφορά έχει η συνολική ΠΟΣΟΤΗΤΑ (σύνολο θερμίδων). Μπορείς να πέσεις σε πολύ χαμηλά ποσοστά λίπους ακόμα και με χάλια διατροφή ενώ αντίθετα, ακόμα και με την πιο ποιοτική διατροφή του κόσμου δεν πρόκειται να χάσεις ούτε γραμμάριο αν δεν ρίξεις τις θερμίδες σου. Σώμα παραλίας με ποσοστό λίπους 20% δεν υφίσταται, ακόμα και αν γυμνάζεσαι σαν σκυλί και κάνεις την καλύτερη διατροφή του κόσμου Βασικά δεν έχω ιδέα τι ποσοστό λίπους έχω οπότε.. και αυγό θα βάλω και γιαούρτι.. πόσες θυσίες να κάνω καλοκαιριάτικα.. αν και πίνω αρκετό γάλα γιατί πίνω 2-3 καφέςδες την ημέρα (συνολικά ένα ποτήρι γάλα δηλαδή παίρνω).
mic2mic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, ElectricWheel είπε Βασικά δεν έχω ιδέα τι ποσοστό λίπους έχω οπότε.. και αυγό θα βάλω και γιαούρτι.. πόσες θυσίες να κάνω καλοκαιριάτικα.. αν και πίνω αρκετό γάλα γιατί πίνω 2-3 καφέςδες την ημέρα (συνολικά ένα ποτήρι γάλα δηλαδή παίρνω). Το πιο απλό κριτήριο είναι το εξής: Αν θες να φαίνονται περισσότερο οι κοιλιακοί σου, πρέπει να ρίξεις τις θερμίδες σου (ανεξαρτήτως από το αν τρως ποιοτικά ή χάλια). Μην περιμένεις ότι θα φανούν περισσότερο οι κοιλιακοί σου αν τους γυμνάσεις περισσότερο ή αν κάνεις πιο ποιοτική διατροφή.
ElectricWheel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, mic2mic είπε Το πιο απλό κριτήριο είναι το εξής: Αν θες να φαίνονται περισσότερο οι κοιλιακοί σου, πρέπει να ρίξεις τις θερμίδες σου (ανεξαρτήτως από το αν τρως ποιοτικά ή χάλια). Μην περιμένεις ότι θα φανούν περισσότερο οι κοιλιακοί σου αν τους γυμνάσεις περισσότερο ή αν κάνεις πιο ποιοτική διατροφή. είμαι σε φάση που οι κοιλιακοί είναι καλά κρυμμένοι, έχω λίγο στομάχι και θέλω να φύγει αλλά να για να φανούν κοιλιακοί ε θα πάρει... πολύ θα πάρει.. μπορεί και για πάντα Πιο πολύ θα με ενδιέφερε να μην έχω στομαχί και λίγο να φτιάξει ο κορμός, στήθος, δικέφαλοι.. κοιλιακοί μου φαίνεται απλησίαστο όνειρο 1
mic2mic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, ElectricWheel είπε είμαι σε φάση που οι κοιλιακοί είναι καλά κρυμμένοι, έχω λίγο στομάχι και θέλω να φύγει αλλά να για να φανούν κοιλιακοί ε θα πάρει... πολύ θα πάρει.. μπορεί και για πάντα Πιο πολύ θα με ενδιέφερε να μην έχω στομαχί και λίγο να φτιάξει ο κορμός, στήθος, δικέφαλοι.. κοιλιακοί μου φαίνεται απλησίαστο όνειρο Το ίδιο είναι. Πρώτα φεύγει το στομάχι και μετά σιγά-σιγά φαίνονται και οι κοιλιακοί Η διαδικασία είναι η ίδια ακριβώς: Μείωση θερμίδων. Κανενός είδους γυμναστική και καμμία βελτίωση της ποιότητας της διατροφής δεν θα ρίξει το στομάχι αν δεν μειωθεί η ΠΟΣΟΤΗΤΑ της τροφής.
johnyb73 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Στις 15/7/2019 στις 12:40 ΠΜ, ElectricWheel είπε Ήμουν έτοιμος να γραφτώ σε ένα γυμναστήριο από αυτά τα μεγάλα για να κάνω τις τυπικές προπονήσεις αλλά μου είπαν δύο φίλοι μου να πάω μαζί τους crossfit. Με γυμναστική δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις, έχω να πάω 5 χρόνια κοντά γυμναστήριο μόνο τρέξιμο κάνω (συστηματικά όχι στη χάση και στη φέξη). Θα την πάλέψω με την προπόνηση; Μου είπαν ότι είναι όσο δύσκολο το αφήνεις εσύ να είναι, ότι γενικά προσαρμόζεις επαναλήψεις και βάρη. Ξέρει κάποιος; Επίσης αυτό μόνο αρκεί; Δηλαδή κάνεις 4-5 προπονήσεις crossfit και δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο; φιλος που εχει παει το συγκρινει με προπονηση στο στρατό ειναι αρκετα δυσκολο για αντρα ειναι καλο αν αντεχεις.για γυναικες δε ειναι και τοσο ιδανικο
ElectricWheel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, mic2mic είπε Το ίδιο είναι. Πρώτα φεύγει το στομάχι και μετά σιγά-σιγά φαίνονται και οι κοιλιακοί Η διαδικασία είναι η ίδια ακριβώς: Μείωση θερμίδων. Κανενός είδους γυμναστική και καμμία βελτίωση της ποιότητας της διατροφής δεν θα ρίξει το στομάχι αν δεν μειωθεί η ΠΟΣΟΤΗΤΑ της τροφής. η νεκροψία θα δείξει.. βέβαια στο βάθος του μυαλού μου έχω ότι σε 2 χρόνια θα πάω φαντάρος και φοβάμαι θα καταστραφεί το ότι φτιάξω γιατί με αυτά που έχω ακούσει όλοι παχαίνουν
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, ElectricWheel είπε η νεκροψία θα δείξει.. βέβαια στο βάθος του μυαλού μου έχω ότι σε 2 χρόνια θα πάω φαντάρος και φοβάμαι θα καταστραφεί το ότι φτιάξω γιατί με αυτά που έχω ακούσει όλοι παχαίνουν αναλογα που θα πας. εγω εχασα 7 κιλα σε 1.5 μηνα. βεβαια μαζι εχασα τον υπνο, το καθισιο και τη ξεκουραση Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
ElectricWheel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε αναλογα που θα πας. εγω εχασα 7 κιλα σε 1.5 μηνα. βεβαια μαζι εχασα τον υπνο, το καθισιο και τη ξεκουραση τον ύπνο γιατί;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 37 λεπτά πριν, ElectricWheel είπε τον ύπνο γιατί; για τον ιδιο λογο που εχασα και τα υπολοιπα, πολυ "τρεξιμο"
ElectricWheel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Εγώ το κροσφιτ εκτός των άλλων το θέλω και για να ξεχνάω αυτά που τραβάω στη σχολή μου
epp Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, ElectricWheel είπε Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι έχω καταπιαστεί σήμερα (όχι ότι δεν το περίμενα). Επειδή θα ξαναπάω δευτέρα για προπόνηση, να ρίξω ένα τρεξιματάκι το Σάββατο λέτε; θα βοηθήσει; Ειναι νορμαλ να εισαι πιασμενος, γενικα να ξερεις οτι δεν υπαρχει καποιος απολυτος κανονας σε αυτα, πρεπει να "ακους" το σωμα σου και να του δινεις το χρονο να συνηθισει τις αλλαγες. Επισης προσπαθησε να κανεις παραπανω διατασεις μετα το προγραμμα , εγω π.χ. κανω παντα μια εξτρα γυρα διατασεις ποδια ακομα και αν εχουμε κανει μεσα στο προγραμμα διατασεις για ποδια. Κατα τα αλλα Καρντιο (τρεξιμο) μπορεις, απλα χωρις υπερβολες και μετα το τρεξιμο διατασεις στα ποδια. Καθε σωμα και καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος οποτε ειναι λιγο βλεποντας και κανοντας μερικες φορες Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από epp
ElectricWheel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 26/7/2019 στις 5:09 ΜΜ, epp είπε Ειναι νορμαλ να εισαι πιασμενος, γενικα να ξερεις οτι δεν υπαρχει καποιος απολυτος κανονας σε αυτα, πρεπει να "ακους" το σωμα σου και να του δινεις το χρονο να συνηθισει τις αλλαγες. Επισης προσπαθησε να κανεις παραπανω διατασεις μετα το προγραμμα , εγω π.χ. κανω παντα μια εξτρα γυρα διατασεις ποδια ακομα και αν εχουμε κανει μεσα στο προγραμμα διατασεις για ποδια. Κατα τα αλλα Καρντιο (τρεξιμο) μπορεις, απλα χωρις υπερβολες και μετα το τρεξιμο διατασεις στα ποδια. Καθε σωμα και καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος οποτε ειναι λιγο βλεποντας και κανοντας μερικες φορες Μετά το τρέξιμο η αλήθεια είναι πως δεν κάνω ποτέ διατάσεις, μόνο κανά 20λεπτο περπάτημα. Το σκέφτόμουν για να τενωθεί κάπως το σύστημα και να συνέλθουν οι μύες μέχρι την προπόνηση της Δευτέρας. Τώρα αν ξαναείμαι έτσι μετά την προπόνηση της Δευτέρας δεν ξέρω.. επιφυλάσσομαι Edit: μετά το τρέξιμο (το οποίο έγινε κάπου στις 12 το μεσημέρι) τώρα μπορώ να πω ότι είμαι σε σημαντικό βαθμό ξεπιασμένος). Γενικά το πιάσιμο ακολουθεί κάθε προπόνηση σε μικρό βαθμό ή είναι κάτι που δεν πολυ συμβαίνει; ας πούμε με το τρέξιμο ποτέ δεν έχω πιαστεί (πέραν των αρχών) απλά νιώθω κουρασμένα τα πόδια μου αν χρειαστεί να περπατήσω αμέσως μετά ξερω γω αλλά και πάλι δεν είναι πόνος. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από ElectricWheel
pananton Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Στις 26/7/2019 στις 12:25 ΠΜ, Musclemar είπε Οι bodybuilder ουδέποτε έκαναν και ούτε κάνουν προπόνηση με μονές επαναλήψεις. Ο κύριος στόχος ενός bodybuilder είναι η μυϊκή υπερτροφία, πράγμα που επιτυγχάνεται με μεγαλύτερο εύρος επαναλήψεων και όγκο προπόνησης. Επίσης, η προπόνηση ενός αθλουμένου που θέλει μέγιστη μυικότητα, έχει πάντα ελεγχόμενες επαναλήψεις σε κάθε σετ, με κατάλληλο tempo εκτέλεσης, με έμφαση στο αρνητικό κομμάτι. Όταν υπάρχει λοιπόν, προοδευτική, ελεγχόμενη και σωστή εκτέλεση ενός σετ, για σκοπούς σωματικής διάπλασης, αύξησης δύναμης και υπερτροφίας, οι πιθανότητες τραυματισμού μειώνονται κατά μεγάλο βαθμό. συμφωνώ φίλε μου. είναι διαφορετικό είδος προπόνησης το ένα από το άλλο. ήδη είμαι over and out από αυτή την συζήτηση, αλλά προφανώς και στο CF όλοι ξεκινάνε από κάπου. αυτό το σταδιακό και ελεγχόμενο που λες το κάνεις για καιρό, δεν πας day one να κάνεις training plan του Froning. ούτε ένας bodybuilder θα πάει να κάνει αυτά που κάνει ή τρώει ο Ronnie Coleman. Τέλος πάντων ο καθένας προφανώς και κάνει αυτό που τον κάνει να αισθάνεται ωραία. Ότι και να κάνετε να το κάνετε σε ελεγχόμενο χώρο και πάντα υπό την παρουσία κάποιου γυμναστή. 1
ElectricWheel Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 14 ώρες πριν, pananton είπε στο CF όλοι ξεκινάνε από κάπου αυτό ξαναπές το.. έχω ξεκινήσει απο πολύυυυυυ χαμηλά. Βλέπω οι άλλοι τι κάνουν και βλέπω και μένα χαχα Από την άλλη μου αρέσει και λίγο η ιδέα ότι πρέπει να "κερδίσω έδαφος" και να βελτιωθώ. Το μόνο μείον αν και όχι τόσο σημαντικό είναι ότι είχα συνηθίσει με τη μουσική στα αυτιά μου να ακούω ακριβώς αυτά που θέλω εγώ και στην ένταση που εγώ θέλω και πίστευα με βοηθούσε στο τρέξιμο αλλά και πάλι μια χαρά (τρέξιμο χωρίς μουσική απλά αρνούμαι να το σκεφτώ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα