G&A Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα σας Εάν έχει κάποιος γνώμη ας μου πει.Στην κατοχή μου έχω ένα opel corsa d ‘07 και όπως γύριζα από τις υπέροχες διακοπές μου κατά την διαδρομή έχοντας σταθερά 5 ταχύτητα,2.100 στροφές και καθώς πάταγα γκάζι ανέβαιναν οι στροφές στς 2.400 και ήταν σαν να είχα νεκρό και μεσα σε δευτερόλεπτα επανερχόταν και περπάταγε το αυτοκίνητο κανονικά.Το ίδιο και με την 4 ταχύτητα.Ελπιζω η περιγραφή μου να σας δώσει μια εικόνα. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
meletis_m Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Απο συμπλέκτη σε τι κατάσταση είναι ; Έχει ανάψει το λαμπάκι check ; Με μία γρήγορη σκέψη θα έλεγα αισθητήρας Maf , και πρέπει να φοράει Bosch. Τουλάχιστον η προηγούμενη γενιά Corsa είχε Bosch Το αμάξι έχει συντηρηθεί σωστά ;
andrapos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Αν εννοείς ότι πατώντας απότομα το γκαζι ανέβαζε στροφές αλλά δεν είχε την ανάλογη επιτάχυνση ίσως είναι θέμα δίσκου.
G&A Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Καταρχάς να ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκριση σας. Εχει συντηρηθεί σε θέμα αλλαγή λαδιών και φίλτρων στην ώρα του μόνο.Εαν είναι θέμα δίσκου πιστεύω θα μου το έκανε και στις μικρές ταχύτητες και πάνω στις αλλαγές;;; Για αισθητήρα μαφ δεν έχω ιδέα..
andrapos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Στην αρχή ο δίσκος πατιναρει σε μεγάλα ζόρια,σε γρήγορες αλλαγές και ανηφόρες.Οσο προχωράει η φθορά γίνεται όλο και πιο έντονο.
G&A Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, andrapos είπε Στην αρχή ο δίσκος πατιναρει σε μεγάλα ζόρια,σε γρήγορες αλλαγές και ανηφόρες.Οσο προχωράει η φθορά γίνεται όλο και πιο έντονο. Παίζει να είναι αλλά δεν μου έχει δείξει σημάδια το μπραγιαζ ότι είναι σκληρό ούτε ότι το χάνω και δοκίμασα το “κολπάκι” να βάλω 3 με χειρόφρενο και μου έσβησε κατευθείαν.
meletis_m Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, G&A είπε Παίζει να είναι αλλά δεν μου έχει δείξει σημάδια το μπραγιαζ ότι είναι σκληρό ούτε ότι το χάνω και δοκίμασα το “κολπάκι” να βάλω 3 με χειρόφρενο και μου έσβησε κατευθείαν. 5η ταχύτητα βάζουμε για δοκιμή .
G&A Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, meletis_m είπε 5η ταχύτητα βάζουμε για δοκιμή . Θα το δοκιμάσω αύριο και με 5.
meletis_m Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Πόσα χιλιόμετρα έχεις συνολικά; Έχεις αλλάξει ποτέ συμπλέκτη. Είσαι μάλλον στη αρχή ακόμη δεν σου πατιναρει και πολύ. Να αρχίζεις να μαζεύεις. Το πεντάλ είναι σκληρό;
G&A Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, meletis_m είπε Πόσα χιλιόμετρα έχεις συνολικά; Έχεις αλλάξει ποτέ συμπλέκτη. Είσαι μάλλον στη αρχή ακόμη δεν σου πατιναρει και πολύ. Να αρχίζεις να μαζεύεις. Το πεντάλ είναι σκληρό; Τα χιλιόμετρα είναι 188 χιλιαδες και κάτι φυσικά είναι εισαγωγής diesel από μάντρα όποτε μπορεί στην πραγματικότητα Χ2. Στα 4 χρόνια που το έχω όχι δεν έχω αλλάξει αλλά ομως δεν είναι και σκληρός ο συμπλέκτης. Φοβάμαι να πάω στο συνεργείο το τουρ στην Πελοπόννησο θα το πληρώσω ακριβά μου φενεται.
meletis_m Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, G&A είπε Τα χιλιόμετρα είναι 188 χιλιαδες και κάτι φυσικά είναι εισαγωγής diesel από μάντρα όποτε μπορεί στην πραγματικότητα Χ2. Στα 4 χρόνια που το έχω όχι δεν έχω αλλάξει αλλά ομως δεν είναι και σκληρός ο συμπλέκτης. Φοβάμαι να πάω στο συνεργείο το τουρ στην Πελοπόννησο θα το πληρώσω ακριβά μου φενεται. Εάν είναι Opel Corsa ; Τα παραπάνω έβγαζαν θέμα με το βολάν . Το εισαγωγής με φοβίζει.
G&A Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, meletis_m είπε Εάν είναι Opel Corsa ; Τα παραπάνω έβγαζαν θέμα με το βολάν . Το εισαγωγής με φοβίζει. Σωστή παρατήρηση ίσως να έχει θέμα εκεί αφού ο συμπλέκτης είναι κομπλέ.
paylidis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Εφόσον είναι πετρέλαιο μπορεί να έχεις θέμα και σε μπεκ ψεκασμού ή αντλία πετρελαίου. Τα χλμ το δικαιολογούν - ειδικά εφόσον λες ότι είναι εισαγωγής. 1
AristidisZ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 13 ώρες πριν, G&A είπε Φοβάμαι να πάω στο συνεργείο το τουρ στην Πελοπόννησο θα το πληρώσω ακριβά μου φενεται. Και περιμένεις να φτιάξει μόνο του ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα