Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αποφάσισα να γραφτώ σε ηλικία 14 ετών σε έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο της γειτονιάς μου. Με σκοπό να μάθω να παίζω καλύτερα το συγκεκριμένο άθλημα ή και ακόμα και για  μιά καριέρα. Δν έχω πάει ποτέ σε ποδοσφαιρικό ή οτιδήποτε άλλο σύλλογο, αλλά ξέρω να παίζω αρκετά καλά και αυτοδίδακτος(ξέρω σχεδόν 1-2 ντρίπλες , να πασάρω καλά και να σουτάρω μέτρια).

Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι αν αξίζει να γραφτώ σε μια ομάδα απο τέτοια ηλικία(14 ετών-2005), μήπως είναι αργά για μια τυχόν καριέρα (επαγγελματική ή ερασιτεχνική και να είναι δν με πειράζει)

Περιμένω γνώμες και συμβουλές🤗🤗

Υ.Γ. Η ομάδα που σκοπεύω να γραφτώ είναι στην Α' Αθηνών αυτή την στιγμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φυσικα και να αρχιζεις να παιζεις μπαλα ...αλλα κοιτα μην σπασετε κανα ποδι…. 

Επεξ/σία από kiriakos500
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kiriakos500 είπε

φυσικα και να αρχιζεις να παιζεις μπαλα ...αλλα κοιτα μην σπασετε κανα ποδι…. 

Και ζακετα να φορας αγορι μου :)

Δημοσ.

Άμα σου αρέσει το ποδόσφαιρο φυσικά και να πας, εγώ πήγα σε ερασιτεχνική ομάδα στα 24 να παίξω και έμεινα μέχρι τα 32. Οι καριέρες είναι σχετικές κανένας δεν ξεκίνησε το ποδόσφαιρο ξέροντας ότι θα βγάλει λεφτά, πρέπει να έχεις ταλέντο και παίζουν ρόλο πολλά. Κάνε αυτό που σου αρέσει και όλα τα άλλα αν είναι θα έρθουν. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άμα θες να ασχοληθείς με μπάλα πρέπει να μπεις στο τριπάκι από νωρίς. Άμα περάσεις τα 16 τότε το έχασες το τραίνο, όσο και να θες να ασχοληθείς ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ. 

Ερασιτεχνικά και στα 50 και στα 60 και στα 70 μπορείς. 

Οπότε σκέψου καλά άμα το πας για καριέρα. 

Επεξ/σία από IceMC
Δημοσ.

Κατσε παιξε τη μπαλιτσα σου , ευχαριστησου τη και ασε την επαγγελματικη καριέρα. Χωρις να θελω να σε αποθαρυνω αλλα για επαγγελματικη καριερα πρεπει να παιζεις απο μικρος , παρα πολυ μικρος για να φτασεις σε σημειο να κανεις επαγγελματικη καριερα.  Απολαυσε τη μπαλιτσα σε μια ομαδα και αν εισαι τοσο καλος θα κανεις και καριερα αλλα μην βαζεις αρχικο στοχο αυτο. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις αργήσει λίγο αλλά ποτέ δεν είναι αργά.Δεν ξέρω εάν έκανες προετοιμασία το καλοκαίρι αλλά χωρίς προετοιμασία δεν θα μπορείς να παιξεις 100%.Κανε όλες τις προπονήσεις και εάν φας λίγο πάγκο,μην ξενερώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/7/2019 στις 12:10 ΠΜ, NGRE είπε

Αποφάσισα να γραφτώ σε ηλικία 14 ετών σε έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο της γειτονιάς μου. Με σκοπό να μάθω να παίζω καλύτερα το συγκεκριμένο άθλημα ή και ακόμα και για  μιά καριέρα. Δν έχω πάει ποτέ σε ποδοσφαιρικό ή οτιδήποτε άλλο σύλλογο, αλλά ξέρω να παίζω αρκετά καλά και αυτοδίδακτος(ξέρω σχεδόν 1-2 ντρίπλες , να πασάρω καλά και να σουτάρω μέτρια).

Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι αν αξίζει να γραφτώ σε μια ομάδα απο τέτοια ηλικία(14 ετών-2005), μήπως είναι αργά για μια τυχόν καριέρα (επαγγελματική ή ερασιτεχνική και να είναι δν με πειράζει)

Περιμένω γνώμες και συμβουλές🤗🤗

Υ.Γ. Η ομάδα που σκοπεύω να γραφτώ είναι στην Α' Αθηνών αυτή την στιγμή.

Ρε αρχηγε ποια επαγγελματικη καριερα...Κατσε κανε καμια προπονηση πρωτα, μπες στην παιδικη ομαδα, φαε παγκο να στρωσεις χαρακτηρα, μετα γινε βασικος αν δειξεις οτι μπορεις, μετα μπες στην εφηβικη, γινε κι εκει βασικος, φαε κανα βρισιδι απο τον προπονητη αν δεν τον ακους (καποτε εριχναν σφαλιαρες και οι γονεις μας τους λεγανε ριχτου κι αλλες να ισιωσει αμα δεν ακουει) κανε καμια καλη εμφανιση στην κατηγορια που θα αγωνιζεστε και συνοδευσε την με καλη πορεια της ομαδας, εχε την υγειά σου και σε κανα 3ρι χρονια το ξανασκεφτεσαι το θεμα της...επαγγελματικης καριερας. Διοτι μεχρι τοτε ΠΟΛΛΑ μπορει να πανε τελειως αναποδα απο οσο τα σκεφτεσαι, δε πα να εισαι και ο νεος Μεσσι σε επιπεδο ταλεντου.

Ξεκινα, απολαυσε το και βλεπουμε...Η καριερα δεν προγραμματιζεται απο τα 14, ειδικα σε τετοια θεματα που οι μεταβλητες ειναι απλα ΑΠΕΙΡΕΣ. Απλο παραδειγμα για να μην παρεξηγηθω. Ο Αντετοκουνμπο στην ηλικια σου ποδοσφαιριστης ηθελε να γινει, αλλα δε του βγηκε γιατι εβαλε παραπανω υψος απ'οσο θα επιθυμουσε...και το γυρισε στο μπασκετ. Ελπιζω εστω και λιγο να καταλαβαινεις τι εννοω.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.

14 είναι αργά για καριέρα και κυρίως γιατί κανένας σοβαρός manager δε θα ασχοληθεί μαζί σου, μετά τα 19. Αν σε αυτά τα 5 χρόνια καταφέρεις και παίξεις σε κάποια Εθνική ομάδα, τότε έχεις ελπίδα αλλά έχεις να αντιμετωπίσεις και τις κλίκες που έχουν ήδη δημιουργηθεί κι εκεί.

Γενικά, είναι σχεδόν απίθανο να κάνεις καριέρα, ακόμα κι αν έχεις ξεκινήσει πιο μικρός, πόσο μάλλον τώρα.

Παρόλα αυτά, κάνε αυτό που αγαπάς, έχε πειθαρχία και συνέπεια στις προπονήσεις αλλά και σε όλη σου τη ζωή και βλέπεις τι θα γίνει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...