Nikolas7_7 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Γεια σας παιδες, εχω το εξης θεμα. Μη γνωριζοντας τι σημαινει hevc στην πραξη, το επελεγα συνεχεια σε βιντεο που εγγραφα με gopro και με το κινητο μου. Οταν πηγα να τα επεξεργαστω διαπιστωσα οτι ουτε η ιδια η gopro με το προγραμμα που εχει (ειχε δηλαδη γιατι το κατηργησε) σου δινει τη δυνατοτητα επεξεργασιας. Το θεμα μου: Θελω ενα απλο προγραμμα για κοψιμο/ραψιμο, fade in/out, slow motion καθως εχω πχ 5-6 βιντεο απο μια βολτα που θελω να παρω κομματια απο το καθε ενα και να τα κανω ενα ωστε να πεταξω τα αρχικα και να μην μαζευω περιττα δεδομενα.. Υπαρχει ενα ευκολο προγραμμα που να το κανει αυτο? δοκιμασα το premier σε εναν φιλο φωτογραφο αλλα εχασα τη μπαλα. Θελω λιγη ευκολια στα εργαλεια, λιγα εφε εξαλλου θελω αλλα δυνατοτητα να εκμεταλλευτω αναλυσεις και fps..
micos000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Χωρίς να το έχω δοκιμάσει δες το παρακάτω. https://www.videoproc.com/video-process/4k-video-editor.htm#1 Έχει και δωρεάν έκδοση για να το δεις και λέει ότι δουλεύει κανονικά.
marios28 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, Nikolas7_7 είπε Υπαρχει ενα ευκολο προγραμμα που να το κανει αυτο? δοκιμασα το premier σε εναν φιλο φωτογραφο αλλα εχασα τη μπαλα. Θελω λιγη ευκολια στα εργαλεια, λιγα εφε εξαλλου θελω αλλα δυνατοτητα να εκμεταλλευτω αναλυσεις και fps.. Αν έχεις Windows 10 μπορείς να επεξεργαστείς τα αρχεία σου πολύ εύκολα με την εφαρμογή Photos. Αυτά τα απλά δηλαδή που θες (τριμάρισμα του κάθε αρχείου, προσθήκη εφέ, τίτλο, slow motion και ένωση/σύνθεση διαφορετικών αρχείων). Δεξί κλικ στο αρχείο -> άνοιγμα με Photos και επεξεργασία κατόπιν. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με την εφαρμογή "Movies & TV", και επιλέγοντας το εικονίδιο-μολύβι (επεξεργασία). Θα σου ανοίξει η εφαρμογή Photos. Αν δε σε βολέψει θα βρεις και άλλες στο store (με περισσότερες παραμετροποιήσεις)
Nikolas7_7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, marios28 είπε Αν έχεις Windows 10 μπορείς να επεξεργαστείς τα αρχεία σου πολύ εύκολα με την εφαρμογή Photos. Αυτά τα απλά δηλαδή που θες (τριμάρισμα του κάθε αρχείου, προσθήκη εφέ, τίτλο, slow motion και ένωση/σύνθεση διαφορετικών αρχείων). Δεξί κλικ στο αρχείο -> άνοιγμα με Photos και επεξεργασία κατόπιν. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με την εφαρμογή "Movies & TV", και επιλέγοντας το εικονίδιο-μολύβι (επεξεργασία). Θα σου ανοίξει η εφαρμογή Photos. Αν δε σε βολέψει θα βρεις και άλλες στο store (με περισσότερες παραμετροποιήσεις) να σου πω δεν το ειχα σκεφτει να δω αυτες τις εφαρμογες, αλλα θα μπορουν να κανουν και σε υψηλες αναλυσεις με υψηλα fps? μολις παω σπιτι το απογευμα θα το δοκιμασω, μακαρι να γινεται. Επισης απο ποιοτητα λες να ειναι οκ ή θα χανουν? γενικα δεν εχω και πολλη εμπιστοσυνη στην MS. Τελος, η gopro προτεινει το VSDC το οποιο μου φανηκε σχετικα ευκολο αλλα οχι τοσο πρακτικο οσο ηταν το studio της gopro.
marios28 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Nikolas7_7 είπε αλλα θα μπορουν να κανουν και σε υψηλες αναλυσεις με υψηλα fps? μολις παω σπιτι το απογευμα θα το δοκιμασω, μακαρι να γινεται. Δεν ασχολούμαι με video editing, απλώς εμένα με έχει βολέψει η Photos γιατί είναι απλή, γρήγορη (με ένα-δύο κλικ) και δεν έχω απαιτήσεις. Δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. 1 ώρα πριν, Nikolas7_7 είπε Επισης απο ποιοτητα λες να ειναι οκ ή θα χανουν? γενικα δεν εχω και πολλη εμπιστοσυνη στην MS. Νομίζω ότι η εφαρμογή Photos κάνει μετατροπή σε προκαθορισμένο φορμά (mp4), χωρίς δυνατότητα παραμετροποίησης (π.χ. datarate). Αυτό πιθανόν θα είναι πρόβλημα για εσένα, μιας και τα παραγόμενα αρχεία θα είναι μεγάλα σε μέγεθος. Πιθανόν να υπάρχει κάποια εφαρμογή (αντίστοιχα εύχρηστη και πιθανόν δωρεάν) στο store που θα σου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Δεν το ξέρω.
Nikolas7_7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δοκιμασα προχειρα να δω πως το κανει αλλα βλεπω οτι μπορεις να κανεις μια μεταβολη καθε φορα, πχ ηθελα να κανω slow motion Και μετα επρεπε να το κανω αποθηκευση το βιντεο, δε μπορεις να κοψεις,ραψεις, να βαλεις τα εφε κλπ κλπ Δεν ξερω, λετε να κατσω να μαθω το premier?
Nikolas7_7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, micos000 είπε Το πρόγραμμα που σου είπα το είδες; δεν το δοκιμασα ακομα γιατι ειπα να δω τα πιο στανταρ, μιας και ειπες οτι δεν το ξερεις και για να εχει και πληρωμη θεωρησα οτι το free θα ειναι περιορισμενης χρησης, πχ πιο χαμηλες αναλυσεις κλπ. Θα το δοκιμασω αποψε. Γενικα εχω ελαχιστο χρονο λογω νεογεννητου συν μικρου παιδιου συν δουλεια, αλλα θελω να μπορω να κανω μια μινι επεξεργασια στα βιντεο που γραφω ωστε να πεταω τα περιττα και να κραταω τα ουσιωδη...που αυτο οκ το κανεις ευκολα, αλλα μαζι με αυτο θελω και 2-3 εφε οπως περιεγραψα. θα δω λοιπον και το δικο σου και θα πω εντυπωσεις αποψε. απλα μου κανει εντυπωση πως δεν υπαρχει τιποτα ευκολο οπως ειχε η ιδια η gopro Που ηταν υπερπληρες για 5-10 απλα πραγματα. edit: Το κατεβασα αλλα επιτρεπει μεχρι 5 λεπτα βιντεο να επεξεργαστεις που για μενα ειναι θεμα.. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από Nikolas7_7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα