Tasos429 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας έχω ένα Audi 80 του 1992 1600κιβυκα και έχει πρόβλημα... Δεν μου κρατάει ρελαντί και μου σβήνει μετά από λίγο... Μου σβήνει και όταν είμαι εν κίνηση.. Επίσης δεν δίνει γκάζι ..δηλαδή πατάω γκάζι και είναι λες και δεν πάτησα και μετά από ένα δύο δευτερόλεπτα επανέρχεται.. και "παίζω" με τον συμπλέκτη για να δίνει γκάζι ανέβάζοντας στροφές.. αλλά μετά από 5-6 λεπτά διαδρομή το αμάξι δουλεύει κανονικά χωρίς πρόβλημα ειδικά αν το τρέξω λιγακι. Το πήγα σε μηχανικό το είδε μου έφτιαξε ένα σαν σωλήνα καουτσούκ του ιτζέξιον που ήταν λίγο σχυσμένος νομίζοντας ότι βρήκαμε το πρόβλημα. Τελικά δεν ήταν από αυτό και μου είπε ότι λογικά είναι ηλεκτρολογικό το θέμα... Το πάω σε ηλεκτρολόγο μου λέει ότι είναι η αντλία βενζίνης... Μετά από κάποια συμπεράσματα που έβγαλε λέει δεν είναι τελικά.. και είναι μηχανικό το θέμα. Βρες άκρη τώρα.. ρώτησα και άλλους δύο μηχανικούς ..λένε ότι είναι η πεταλούδα... Έψαχνα για πεταλούδα και δεν έβρισκα να αγοράσω μεταχειρισμένη. Μετά το είδε ένας φίλος μου που ξέρει λίγα πράγματα και μου λέει ότι είναι ηλεκτρολογικό το θέμα.. και εγώ αυτό πιστεύω ότι από κάπου χάνει.. Έχω απελπιστεί... Θέλω να με βγάλει μερικούς μήνες τουλάχιστον ακόμα.. ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από Tasos429
meletis_m Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 57 λεπτά πριν, Tasos429 είπε Όχι φίλε μου , Ρόδο Για ρώτησε στο Ποθο στο Κορωπί έχει ανταλλακτικα για VW Group. Με είχε εξυπηρετήσει για Golf Mk2 Επίσης είναι και κάποιος επί της Λ.Θηβων στη Αθήνα , δεν θυμάμαι ονομα
Stamer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Πάντως τα περισσότερα από αυτά που περιέγραψες (όχι όλα) είναι χαρακτηριστικά ελαττωματικής πεταλούδας
turbakiasss Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Το δικό μας το παλιό έχει πρόβλημα με την πεταλούδα και έχει ίδια συμπτώματα. Στην αρχή που είναι κρύο δεν κρατάει ρελαντί και πολλές φορές αν πατήσεις γκάζι χαζομπουκωνει και σβήνει. Μόλις ζεσταθεί λίγο είναι μια χαρά.
Tasos429 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 26 λεπτά πριν, turbakiasss είπε Το δικό μας το παλιό έχει πρόβλημα με την πεταλούδα και έχει ίδια συμπτώματα. Στην αρχή που είναι κρύο δεν κρατάει ρελαντί και πολλές φορές αν πατήσεις γκάζι χαζομπουκωνει και σβήνει. Μόλις ζεσταθεί λίγο είναι μια χαρά. Το λειτουργείς με την ίδια πεταλούδα και το αφήνεις να ζεσταθεί?? ή έχεις αλλάξει πεταλούδα?? Το ίδιο αμάξι σαν το δικό μου έχεις ? Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας !
papoys1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Tasos429 είπε Γεια σας έχω ένα Audi 80 του 1992 1600κιβυκα και έχει πρόβλημα... Δεν μου κρατάει ρελαντί και μου σβήνει μετά από λίγο... Μου σβήνει και όταν είμαι εν κίνηση.. Επίσης δεν δίνει γκάζι ..δηλαδή πατάω γκάζι και είναι λες και δεν πάτησα και μετά από ένα δύο δευτερόλεπτα επανέρχεται.. και "παίζω" με τον συμπλέκτη για να δίνει γκάζι ανέβάζοντας στροφές.. αλλά μετά από 5-6 λεπτά διαδρομή το αμάξι δουλεύει κανονικά χωρίς πρόβλημα ειδικά αν το τρέξω λιγακι. Το πήγα σε μηχανικό το είδε μου έφτιαξε ένα σαν σωλήνα καουτσούκ του ιτζέξιον που ήταν λίγο σχυσμένος νομίζοντας ότι βρήκαμε το πρόβλημα. Τελικά δεν ήταν από αυτό και μου είπε ότι λογικά είναι ηλεκτρολογικό το θέμα... Το πάω σε ηλεκτρολόγο μου λέει ότι είναι η αντλία βενζίνης... Μετά από κάποια συμπεράσματα που έβγαλε λέει δεν είναι τελικά.. και είναι μηχανικό το θέμα. Βρες άκρη τώρα.. ρώτησα και άλλους δύο μηχανικούς ..λένε ότι είναι η πεταλούδα... Έψαχνα για πεταλούδα και δεν έβρισκα να αγοράσω μεταχειρισμένη. Μετά το είδε ένας φίλος μου που ξέρει λίγα πράγματα και μου λέει ότι είναι ηλεκτρολογικό το θέμα.. και εγώ αυτό πιστεύω ότι από κάπου χάνει.. Έχω απελπιστεί... Θέλω να με βγάλει μερικούς μήνες τουλάχιστον ακόμα.. ευχαριστώ πολύ! Εδώ είναι το μαστορηλίκι που συζητάμε και το πληρώνουμε αδρά για να αλλάξουμε λάδια μπουζί και φίλτρα αλλά μόλις εμφανιστεί το σοβαρό πρόβλημα πάμε ψάχνοντας , μπορεί να σου αλλάξουν το μισό αμάξι να πληρώσεις τα μαλλιά της κεφαλής σου και στο τέλος να συνεχίζεις με το πρόβλημα. Μακάρι να βρεις μάστορα να σου το πετύχει αλλά πράγμα δύσκολο να μην πω ανέφικτο φίλε μου όπως βλέπεις διαβάζοντας και τα μέχρι τώρα μηνύματα. Εγώ έπεσα σε κάτι τύπους "μαστόρους βέβαια" που δεν ήξεραν να ρυθμίσουν το υγραέριο ο ένας έλεγε πολλαπλασιαστή , ο άλλος μπεκ βενζίνας , ο άλλος μπεκ αερίου ο άλλος αντλία βενζίνης ο άλλος αισθητήρα λ και ότι κατέβαζε η κούτρα τους .Ευτυχώς έπεσα σε ένα μαστοράκι ρύθμισε σωστά το υγραέριο και το πρόβλημα εξαφανίστηκε γιατί φυσικά δεν έφταιγε τίποτε και αν τους άκουγα ακόμη θα άλλαζα εξαρτήματα. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από papoys1 2
turbakiasss Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, Tasos429 είπε Το λειτουργείς με την ίδια πεταλούδα και το αφήνεις να ζεσταθεί?? ή έχεις αλλάξει πεταλούδα?? Το ίδιο αμάξι σαν το δικό μου έχεις ? Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας ! Όχι ένα seat '99 έχουμε. Δεν έχει αλλαχτεί η πεταλούδα απλά θέλει υπομονή όσο είναι κρύο, μέχρι να στρώσει.
babisskg Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Στις 14/7/2019 στις 11:12 ΜΜ, Tasos429 είπε Γεια σας έχω ένα Audi 80 του 1992 1600κιβυκα και έχει πρόβλημα... Δεν μου κρατάει ρελαντί και μου σβήνει μετά από λίγο... Μου σβήνει και όταν είμαι εν κίνηση.. Επίσης δεν δίνει γκάζι ..δηλαδή πατάω γκάζι και είναι λες και δεν πάτησα και μετά από ένα δύο δευτερόλεπτα επανέρχεται.. και "παίζω" με τον συμπλέκτη για να δίνει γκάζι ανέβάζοντας στροφές.. αλλά μετά από 5-6 λεπτά διαδρομή το αμάξι δουλεύει κανονικά χωρίς πρόβλημα ειδικά αν το τρέξω λιγακι. Το πήγα σε μηχανικό το είδε μου έφτιαξε ένα σαν σωλήνα καουτσούκ του ιτζέξιον που ήταν λίγο σχυσμένος νομίζοντας ότι βρήκαμε το πρόβλημα. Τελικά δεν ήταν από αυτό και μου είπε ότι λογικά είναι ηλεκτρολογικό το θέμα... Το πάω σε ηλεκτρολόγο μου λέει ότι είναι η αντλία βενζίνης... Μετά από κάποια συμπεράσματα που έβγαλε λέει δεν είναι τελικά.. και είναι μηχανικό το θέμα. Βρες άκρη τώρα.. ρώτησα και άλλους δύο μηχανικούς ..λένε ότι είναι η πεταλούδα... Έψαχνα για πεταλούδα και δεν έβρισκα να αγοράσω μεταχειρισμένη. Μετά το είδε ένας φίλος μου που ξέρει λίγα πράγματα και μου λέει ότι είναι ηλεκτρολογικό το θέμα.. και εγώ αυτό πιστεύω ότι από κάπου χάνει.. Έχω απελπιστεί... Θέλω να με βγάλει μερικούς μήνες τουλάχιστον ακόμα.. ευχαριστώ πολύ! Τροφοδοσία είναι .......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα