Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έστειλαν ένα email για επαλήθευση κλπ αλλά μπαίνω στο Gmail και δεν το κάνει.

Εχει κάποιο κόλπο και δεν το καταλαβαίνω;

Your email address has not been verified.

You need to verify your email address.

A verification email has been sent to [email protected]. Follow the instructions in the email and then select [Already Verified].

τι ΣΚ@Τ@ γινεται για πειτε ρε μαγκες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pollop είπε

πολυ πιθανο να χακαραν τον λογαριασμο σου, αλλαξε πασγουορντ και βαλε 2 step authentiacation

Για πες το λίγο πιο απλά...

Ένα ενα τα βήματα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, vairass είπε

Μου έστειλαν ένα email για επαλήθευση κλπ αλλά μπαίνω στο Gmail και δεν το κάνει.

Εχει κάποιο κόλπο και δεν το καταλαβαίνω;

Your email address has not been verified.

You need to verify your email address.

A verification email has been sent to [email protected]. Follow the instructions in the email and then select [Already Verified].

τι ΣΚ@Τ@ γινεται για πειτε ρε μαγκες

Ποιος είναι ο αποστολέας? Βεβαιώσου ότι δεν είναι phising attempt πριν δώσεις το παραμικρό στοιχείο.

• Super Moderators
Δημοσ.

To πρώτο που πρέπει να κάνεις, άμεσα, είναι να αλλάξεις κωδικούς.

Μετά, δες ψύχραιμα από ποια διεύθυνση έχει σταλεί το μήνυμα. Για phising μου μοιάζει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Snoob είπε

To πρώτο που πρέπει να κάνεις, άμεσα, είναι να αλλάξεις κωδικούς.

Μετά, δες ψύχραιμα από ποια διεύθυνση έχει σταλεί το μήνυμα. Για phising μου μοιάζει.

Καλησπέρα. Βασικά να εξηγήσω ακριβώς τι έγινε.

Αγόρασα δεύτερο χέρι ps3 για τον γιο από εδώ μέσα από άτομο με θετικές κλπ.

Λοιπόν το μηχάνημα παίζει κανονικά αλλά έχω θέμα με το ίντερνετ.

επειδή δεν τα γνωρίζω τόσο καλά αν θέλετε γράψτε ακριβώς τα βήματα που πρπει να κάνω.

χτες ας πούμε έκανα και. Verify mobile αλλά μετά που έγραψε using different account κάτι τέτοια.

Υπάρχει περίπτωση να είναι χαλασμένο η μπλοκ το μηχάνημα;

vairas755 We’re happy to confirm the password for your account and any linked Sony accounts has been changed. Didn’t request a password change? Make sure that only you have access to your account and any linked Sony accounts. Change your password here. Locked out of your account? Visit this page to get back in. Helpfulness module: Keep your account secure – take a look at our tips and guides: How to keep your account secure Activate 2-Step Verification on your account Add a security question and mobile number to your account Learn more on our website – we cover multiple topics to help you enhance the security of your account and any linked Sony accounts. Protect My Account Thanks, The PlayStation Team   https://id.sonyentertainmentnetwork.com/id/management/#/p/communication?entry=security  If you would like to view further information on our terms, policies and frequently asked questions, you can visit the following locations:   Terms of Service and User Agreement: https://www.playstation.com/legal/PSNTerms/  Frequently Asked Questions and customer support: https://www.playstation.com/get-help/contact-us/  Privacy Policy: https://www.playstation.com/legal/PSNTerms/  This email has been sent on behalf of Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited, a company registered in the United Kingdom with registration number 06020283, with its registered address at 10 Great Marlborough Street, London, W1F 7LP. The email has been delivered from a send-only address. Please do not reply to this message. If you have any queries, please contact Customer Support using the contact details found at: http://eu.playstation.com/support/  Playstation and "PlayStation" are registered trademarks or trademarks of Sony Interactive Entertainment Inc. © 2019 Sony Interactive Entertainment LLC. 

Νομίζω η. Σονυ είναι κανονικά

Επεξ/σία από vairass
Δημοσ.

An error occurred while performing this operation.

Πάλι τα ίδια με άλλο email...

Τι μπορεί να φταίει;

Έκανα τελικά verify email με άλλο email αλλά μου γράφει...

U cannot sign in using another users sing - in id (email address)..

Τι πρπει να κάνω ρε παιδιά πείτε

Δημοσ.

Πριν αγοράσεις μεταχειρισμένο ps3 πρέπει να συμβούν 2 πράγματα. Πρώτον ο προηγούμενος χρήστης να μη το έχει ενεργοποιημένο σαν primary console όταν στο παραδώσει (καλό είναι να σβήσει και ότι προγράμματα έχει μέσα + τον user του).  Δεύτερον σε περίπτωση που δε μιλάμε για CFW να μην είναι banαρισμένη η κονσόλα. Τότε κάνεις δημιουργία νέου account και ενεργοποιείς με τη σειρά σου την κονσόλα σαν primary.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ilos είπε

Πριν αγοράσεις μεταχειρισμένο ps3 πρέπει να συμβούν 2 πράγματα. Πρώτον ο προηγούμενος χρήστης να μη το έχει ενεργοποιημένο σαν primary console όταν στο παραδώσει (καλό είναι να σβήσει και ότι προγράμματα έχει μέσα + τον user του).  Δεύτερον σε περίπτωση που δε μιλάμε για CFW να μην είναι banαρισμένη η κονσόλα. Τότε κάνεις δημιουργία νέου account και ενεργοποιείς με τη σειρά σου την κονσόλα σαν primary.

Τι είναι το primary; ο προηγούμενος λέει δεν μπήκε πότε στο ίντερνετ.

Τελικά κατάφερα και έκανα νέο email  αλλά μου γράφει αυτό

U cannot sign in using another users sing - in id (email address

Ενώ βάζω το δικό μου email...

Το έβαλα πριν ώρες να τα σβήσει όλα από μέσα restore.. Δεν ξέρω αν έκανα καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...