Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά γιατί σε κάθε πόστ που αφορά την Apple η το Android ξεκινάτε "πόλεμο" ειρωνείας,δήθεν εξυπνάδας και χαρακτηρισμών;; για να μην αναφερθώ στο ύφος μερικών που νομίζεις οτι εργάζονται στην εκάστοτε εταιρεία η συνέβαλλαν στην δημιουργία του εκάστοτε project και θίχτηκαν επειδή κάποιος δεν είπε καλά λόγια για αυτό...
Τα πράγματα είναι απλά,ο καθένας διαλέγει οτι τον βολέυει και για να γίνει αυτό το δοκιμάζει,κι εγω κάποια περίοδο της ζωής μου πέρασα απο iphone 5s και ήταν πραγματικά το χειρότερο κινητό που θα μπορούσα να έχω,αυτό τι με κάνει; άσχετο η αχάριστο που δεν εκτίμησα το "ινοβέσιο της άπλε".

Τι σημασία έχει αν το κινητό σου έχει το μήλο επάνω η το S η δεν ξέρω κι εγω τι άλλο,φτάσαμε στο σημείο να αγοράζουμε υπερκοστολογημένα αντικείμενα και μετά να τσακωνόμαστε με τον οποιονδήποτε γύρω μας αν δεν πεί καλό λόγο για αυτά λές και μας έβρισαν τη μάνα,ήμαρτον δηλαδή. 

Επεξ/σία από Saggitaro
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 15/7/2019 στις 12:13 ΠΜ, alexakos89 είπε

Είναι με εγγύηση κατασκευαστή , και οθόνες που έκδιδει η μαμά εταιρία. 
Το να βάλω μια οθόνη αμφιβόλου ποιότητας, πιστότητας και χρώματων, συγνώμη αλλά δεν θα πάρω.

και θα είναι και water resistant ξανά 

Οκ ρε, εχεις δίκιο.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, orlox είπε

Με την τιμολογιακή πολιτική που έχει η απλε οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει τα κινητά της. Ακόμα και αυτός που παιρνει 450 ευρώ. Απλα του είναι πιο δύσκολο. Όσο για τους τυλιχτες να ξέρεις πληρώνονται πολλα παραπάνω.

Να το πάλι το «οποιοσδήποτε μπορεί να παρει iphone» . 

Άρα και οποιοσδήποτε μπορεί να παρει ενα ρολοι των 2000€ απλά θα δυσκολευτεί λιγο παραπάνω, ισως δεν έχει να φάει , ιςως αφήσει νοίκια απλήρωτα και καταφέρει σε 3 χρονια να το αγοράσει αλλά το point ειναι οτι μπορεί να το παρει. Όποτε Κλάιν σιγά το πριμιουμ , ουφ ένιωσα καλύτερα τωρα ! 

Μα τα θέλετε και τα λέτε ή σας ξεφεύγουν έτσι ? Δηλ είπαμε, με το ζόρι να υποβαθμίσουμε ενα προϊόν. 

11 ώρες πριν, newton91 είπε

Να χαλαρώσετε λίγο εσείς που συγκρίνετε αμάξια με κινητά θα πρότεινα 

Τα αυτοκίνητα αναφέρονται ως παράδειγμα γιατί ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ αυτοί που έχουν αντιστοιχη νοοτροπία. Τυπου έχω εγώ στο Renault 180 άλογα και clima και xenon φώτα κι αμα λάχει τον περνάω τον βλάκα με τη Mercedes στο φανάρι και νιώθω ουαου. Ποσο κορόιδο ειναι που πλήρωσε για το σηματάκι. 

Σε ίδια λογική κυμαίνονται οι απόψεις 

• Like 2
Δημοσ.

Κάτσε βρε @margaritagr δεν είναι κανένα αποτρεπτικό πόσο το 1000 και να πω την αλήθεια ούτε το 2000 που αναφέρεις... Τώρα αν αξίζει να θυσιάσεις κάποιες "απολαύσεις" για ενα κινητό ή ενα ρόλοι είναι, στο χέρι του καθενός και επιλογή του...

Δημοσ.
19 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Τι θα πει δεν έχει κάτι καινούργιο να παρουσιάσει? Μόλις τον προηγούμενα μήνα ήταν το WWDC19 στο οποίο παρουσίασε ios13, ipadOS, MacOS Catalina, XDR display και Mac Pro. 

το έγραψες και μόνος σου

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, pOLoS είπε

το έγραψες και μόνος σου

Εννοείς ότι κάθε μήνα θα πρέπει να παρουσιάζει η apple και από κάτι καινούριο...???

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pOLoS είπε

το έγραψες και μόνος σου

Εντάξει τώρα γίνεσαι εντελώς παράλογος.

Ποια εταιρία ανακοινώνει κάθε μήνα νέα προϊόντα;

Πες καλύτερα ότι δεν το σκέφτηκες καλά αυτό που έγραψες στην αρχή ή ότι δεν ήξερες για την παρουσίαση του Ιουνίου. 

Εκτος αν απλώς τρολάρεις. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, newton91 είπε

Να χαλαρώσετε λίγο εσείς που συγκρίνετε αμάξια με κινητά θα πρότεινα 

Σύγκρινα πιο κάτω καναπέ ΙΚΕΑ 500 ευρώ με καναπέ Bo Concept 3000 ευρώ. 

Να χαλαρώσω και εδώ, ή περνάει το μήνυμά μου σε αυτούς που δεν θέλουν να το καταλάβουν? 

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικα μην ξεχναμε οτι πλεον Samsung - Huawei - Apple... εχουν και οι 3 εταιρειες τα high end τηλεφωνα τους υπερκοστολογημενα για παρα πολλους λογους παρα πολλους ομως. Ενας εκ των οποιων ειναι το brand image και φυσικα το target group. Η Huawei μπηκε στην παρεα των ακριβων τηλεφωνων 900- 1000 με την σειρα Mate Pro και τα Ρ (ασχετως που στο skroutz βρισκεις φθηνοτερα αυτη ειναι αλλη συζητηση). Η Samsung μπηκε στο παρεακι με το Note που χτυπαει χιλιαρικακι. Η Apple προφανως θελει να ειναι το ακριβοτερο brand (παλι για πολλους λογους) οποτε κραταει παντα την τιμη πανω απο τα high end των ανταγωνιστων γιατι κ αυτα ανεβαινουν οπως βλεπεται, λογω του οτι η αγορα αλλαζει και πλεον το κινητο θεωρειται προσβασιμο ειδος πολυτελειας.

Επειδη ειχαμε παραδειγματα με αμαξια λοιπον, η Mercedes παντα θα ειναι ακριβη γιατι εχει συγκεκριμενους πελατες και οι πελατες αυτοι θα ξενερωσουν με το αμαξι τους (ειτε ειναι κινητο ειτε αμαξι φυσικα) αν η Mercedes μια μερα βγαλει αμαξι με 8000Ε. Γιαυτο πηγε κ δημιουργησε τα Smartakia για να καλυψει αλλο target group. 

Οι λογοι μπορει να ποικιλουν και μπορω να σκεφτω πολλους, για τους οποιους μια εταιρια επιλεγει τις τιμες. Το παραπανω παραδειγμα θεωρω πως συμπεριλαμβανει και την apple. Οι αλλες εταιριες εχουν σαν πολιτικη να εχουν φθηνα κ ακριβα μοντελα κατω απο το ιδιο Brand. 

Ομως δεν παυουν και οι 3 να εχουν high end πανακριβα τηλεφωνα. Το οτι απο επιλογη ειναι 15-20% πιο πανω ενα brand δεν θεωρω πως υπαρχει λογος να το κρινουμε.

ΠΡΟΣΘΕΤΩ: It's big data era... the ones with the numbers know us better that our mothers .... Ξερουν πολυ καλα ποσα θα δωσουμε και ποτε θα τα δωσουμε.. δεν ειναι τυχαια τα νουμερα.

Επεξ/σία από sikla

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...