Chocobo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, kg1973 είπε Χυδαίο σχόλιο το χειρότερο που μπορεί άνθρωπος να πει σε δημόσιο λόγο ..!Καμια δουλειά δεν είναι ντροπή δε στο μάθανε αυτό στο παλάτι του μπακιγχαμ που ζεις ;!! Οταν λεει πως θελει 2 μισθους για να παρει 1 iphone τι απαντηση θες ; δεν τον αναγκαζει κανεις να το παρει απο οσο ξερω. Δεν ηξερα πως το να αναφερεις μια χαμηλομισθη δουλεια ειναι ντροπη. 1 1
sikla Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, sumsam είπε Sorry αλλα πριν το iphone ειχα htc diamond plus με penάκι και ειχε γυαλί στην οθόνη..... κατι ξεχασανε.... Ηταν HTC Diamond. Ειχε resistive touch screen. Δεν βγηκε πριν το iphone, βγηκε τον Μαιο του 2008. Το iphone ηταν ηδη ενα χρονο πριν στην αγορα και παρουσιαστηκε 1μιση χρονο πριν. Το Iphone ειτε μας αρεσει ειτε οχι, ηταν το πρωτο "finger touch screen" κινητο. Τα υπολοιπα ηταν "wannabe touch screen". Κυκλοφορησαν αρκετες συσκευες με capacitive την ιδια χρονια. Απο LG κτλ, αλλα ο συνδυασμος software και hardware εκανε την διαφορα μονο στο Iphone. Απλα πραγματα... Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από sikla 6 6
Psyber Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ειναι τραγική η κατάσταση πάντως... Ούτε μια είδηση ή μια ιστορία δεν μπορεί να ποσταρει κάνεις και αρχιζει ο πόλεμος μεταξύ των ιεραποστόλων της Apple και των σταυροφόρων εναντίον της.... Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από Psyber 1
pOLoS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 όταν δεν έχεις κάτι καινούριο να παρουσιάσεις και καταφεύγεις σε ιστορίες από τη κρύπτη 3
zx1234r Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 36 λεπτά πριν, pOLoS είπε όταν δεν έχεις κάτι καινούριο να παρουσιάσεις και καταφεύγεις σε ιστορίες από τη κρύπτη true dat
polaki Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, kg1973 είπε Χυδαίο σχόλιο το χειρότερο που μπορεί άνθρωπος να πει σε δημόσιο λόγο ..!Καμια δουλειά δεν είναι ντροπή δε στο μάθανε αυτό στο παλάτι του μπακιγχαμ που ζεις ;! Έλα λίγο να σοβαρευόμαστε! Δεν ειπε ποτέ ο άνθρωπος ότι είναι ντροπή να δουλεύεις σουβλατζίδικο, αλλά δεν μπορείς να ΚΡΑΖΕΙΣ μια εταιρία επειδή δεν σου επιτρέπει η τιμολογιακή της πολιτική να αγοράσεις το προϊόν της, επειδή η δικια σου εργασία δεν στο επιτρέπει. Μας έχει φάει ο καθωσπρεπισμός στην καθημερινότητα μας μην τυχόν θιχτεί κάποιος για το παραμικρό, τώρα μεταξύ μας σε τεχνολογικό forum ας είμαστε λίγο στο θέμα μας και ας μην αρπαζόμαστε από ανύπαρκτα πράγματα. Ποιός είπε ότι η Apple ή η ΚΑΘΕ apple ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο target group? Αν λοιπόν τυλίγεις σουβλάκια σε ένα σουβλατζίδικο της Ουγκάντας, ή γεμίζεις ράφια σε κάποιο supermarket της Ινδονησίας, να μένεις μακριά από προϊόντα και υπηρεσίες που δεν απευθύνονται στην Χ Ουγκάντα. Τί πράγμα είναι αυτό με το ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ επίπεδο του Insomnia πλέον... Σε αντίστοιχα forum με αυτοκίνητα δεν υπάρχουν άνθρωποι να κράζουν τη Ferrari και τη Lambo που βγάζουν αυτοκίνητα για ΜΗ-ΟΥΓΚΑΝΤΑΙΟΥΣ. Εδώ προφανώς στο Insomnia έχουμε άλλο θεό... 6 ώρες πριν, Chocobo είπε Οταν λεει πως θελει 2 μισθους για να παρει 1 iphone τι απαντηση θες ; δεν τον αναγκαζει κανεις να το παρει απο οσο ξερω. Δεν ηξερα πως το να αναφερεις μια χαμηλομισθη δουλεια ειναι ντροπη. Και για να πάρω εγώ Ferrari πρέπει να δουλεύω 100 χρόνια. Να κλείσει λοιπόν η Ferrari, ά ρε μνημόνια που θέλουν.. gazzetta να περάσει δε βρίζω. ΜΗΔΕΝ επίπεδο φίλε μου, μην το ψάχνεις.... 2 1
D.Luffy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pOLoS είπε όταν δεν έχεις κάτι καινούριο να παρουσιάσεις και καταφεύγεις σε ιστορίες από τη κρύπτη Τι θα πει δεν έχει κάτι καινούργιο να παρουσιάσει? Μόλις τον προηγούμενα μήνα ήταν το WWDC19 στο οποίο παρουσίασε ios13, ipadOS, MacOS Catalina, XDR display και Mac Pro. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από D.Luffy 3
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 20 minutes ago, D.Luffy said: Τι θα πει δεν έχει κάτι καινούργιο να παρουσιάσει? Μόλις τον προηγούμενα μήνα ήταν το WWDC19 στο οποίο παρουσίασε ios13, ipadOS, MacOS Catalina, XDR display και Mac Pro. Όχι, δίκιο έχει ο άθρωπας. Τι είναι 2-3 λειτουργικά και 2-3 hardware κομμάτια για τους ειδήμονες του forum μας; Τίποτις δεν είναι. 3 1
momentum Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Ακου φιλε μου τι σκεφτονται για να μενουν στην επικαιροτητα.
orlox Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, polaki είπε Έλα λίγο να σοβαρευόμαστε! Δεν ειπε ποτέ ο άνθρωπος ότι είναι ντροπή να δουλεύεις σουβλατζίδικο, αλλά δεν μπορείς να ΚΡΑΖΕΙΣ μια εταιρία επειδή δεν σου επιτρέπει η τιμολογιακή της πολιτική να αγοράσεις το προϊόν της, επειδή η δικια σου εργασία δεν στο επιτρέπει. Μας έχει φάει ο καθωσπρεπισμός στην καθημερινότητα μας μην τυχόν θιχτεί κάποιος για το παραμικρό, τώρα μεταξύ μας σε τεχνολογικό forum ας είμαστε λίγο στο θέμα μας και ας μην αρπαζόμαστε από ανύπαρκτα πράγματα. Ποιός είπε ότι η Apple ή η ΚΑΘΕ apple ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο target group? Αν λοιπόν τυλίγεις σουβλάκια σε ένα σουβλατζίδικο της Ουγκάντας, ή γεμίζεις ράφια σε κάποιο supermarket της Ινδονησίας, να μένεις μακριά από προϊόντα και υπηρεσίες που δεν απευθύνονται στην Χ Ουγκάντα. Τί πράγμα είναι αυτό με το ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ επίπεδο του Insomnia πλέον... Σε αντίστοιχα forum με αυτοκίνητα δεν υπάρχουν άνθρωποι να κράζουν τη Ferrari και τη Lambo που βγάζουν αυτοκίνητα για ΜΗ-ΟΥΓΚΑΝΤΑΙΟΥΣ. Εδώ προφανώς στο Insomnia έχουμε άλλο θεό... Και για να πάρω εγώ Ferrari πρέπει να δουλεύω 100 χρόνια. Να κλείσει λοιπόν η Ferrari, ά ρε μνημόνια που θέλουν.. gazzetta να περάσει δε βρίζω. ΜΗΔΕΝ επίπεδο φίλε μου, μην το ψάχνεις.... Ντρέπομαι για λογαριασμό σου και του αλλου. Οσο για την apple φυσικά και ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο group αφου είναι πελατες της. Οσο για το σκεπτικό των "ουγκανων" όπως αναφέρεσαι στους συμφορουμήτες τους.... Νομίζετε πως η apple είναι η φεράρι των κινητων. Αυτο δείχνει ποσο καλό μαρκετινγκ έχουν κάνει. Αν θέλανε να είναι η φεραρι των κινητων το iphone θα έκανε 20.000€ όχι 1000. όπως ένα φεράρι κάνει 200κ ενώ ένα απλό αυτοκίνητο 10-20κ. Τότε να σας έβλεπα πόσο μαγκες είστε με τις τσέπες σας. Με την τιμολογιακή πολιτική που έχει η απλε οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει τα κινητά της. Ακόμα και αυτός που παιρνει 450 ευρώ. Απλα του είναι πιο δύσκολο. Όσο για τους τυλιχτες να ξέρεις πληρώνονται πολλα παραπάνω. 3 1
polaki Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, orlox είπε Ντρέπομαι για λογαριασμό σου και του αλλου. Οσο για την apple φυσικά και ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο group αφου είναι πελατες της. Οσο για το σκεπτικό των "ουγκανων" όπως αναφέρεσαι στους συμφορουμήτες τους.... Νομίζετε πως η apple είναι η φεράρι των κινητων. Αυτο δείχνει ποσο καλό μαρκετινγκ έχουν κάνει. Αν θέλανε να είναι η φεραρι των κινητων το iphone θα έκανε 20.000€ όχι 1000. όπως ένα φεράρι κάνει 200κ ενώ ένα απλό αυτοκίνητο 10-20κ. Τότε να σας έβλεπα πόσο μαγκες είστε με τις τσέπες σας. Με την τιμολογιακή πολιτική που έχει η απλε οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει τα κινητά της. Ακόμα και αυτός που παιρνει 450 ευρώ. Απλα του είναι πιο δύσκολο. Όσο για τους τυλιχτες να ξέρεις πληρώνονται πολλα παραπάνω. Πριν ντραπείς για λογαριασμό μου και του άλλου, να πω ότι ο σοφός λαός λέει ότι όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Το αν κάνει ή δεν κάνει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ marketing στον κόσμο η Apple, ας το κρίνουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους, όχι εμείς. Επίσης το αν εγω ΓΟΥΣΤΑΡΩ να ακουμπάω ένα iPhone και να νιώθω ωραία, δεν θα το κρίνεις εσύ. Εσύ αν θες ακούμπα κάποιο Samsung με αυτή τη λυγιζόμενη οθόνη.. α ξέχασα, δε βγήκε ποτέ στην κυκλοφορία, τόσο πετυχημένο ήταν... Από εκεί και πέρα το να κράζει κάποιος την Bo Concept ότι ένας καναπές της κάνει 4000 € ενώ ο ίδιος του IKEA που είναι copy paste αντίγραφό (σε κάποιες περιπτώσεις) κάνει 500 €, νομίζω είναι γραφικότερος και από Nvidia.. έτσι επειδή σε χάλαγε η Ferrari. Στον fucked up κόσμο που ζούμε είναι politically correct να κράζουμε το ακριβό, αλλά μην τυχόν και κράξουμε το φθηνό κρέας πχ πλαστικούρα κινητό (που δεν το τρώνε ούτε οι σκύλοι) αμέσως θα πέσει η κατακραυγή, το μίασμα, θα μας πείτε ρατσιστές, ακροδεξιούς και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο χαριτωμένη μόδα υπάρχει εν έτει 2019... Έλεος μάγκες, απλά έλεος. Όποιος δεν γουστάρει ΔΕΝ αγοράζει Apple και τελειώνει το παραμύθι. Μας κουράσατε. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από polaki 3 1 1
Dr_Slump Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Γενικότερα ο Steve Jobs ήταν εκπληκτικό μυαλό. Δεν αναφέρομαι στην καλοσύνη του ή την έλλειψη αυτής, αλλά ως οραματιστής για την καθημερινή τεχνολογία. Έθεσε τις βάσεις για πάρα πολλά απ' όσα απολαμβάνουμε σήμερα (ανεξαρτήτως κατασκευαστή) στον αισθητικό και πρακτικό βαθμό. Από τότε που έφυγε από τη ζωή, δυστυχώς δεν βλέπω κάτι τρομερό στην αγορά. Μόνο εξέλιξη στην ήδη υπάρχουσα τεχνολογία (π.χ. chipsets, camera sensors, μέγεθος οθόνης, κτλ) αλλά καμία ουσιαστική διαφορά από το iPhone 4.
newton91 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, polaki είπε Έλα λίγο να σοβαρευόμαστε! Δεν ειπε ποτέ ο άνθρωπος ότι είναι ντροπή να δουλεύεις σουβλατζίδικο, αλλά δεν μπορείς να ΚΡΑΖΕΙΣ μια εταιρία επειδή δεν σου επιτρέπει η τιμολογιακή της πολιτική να αγοράσεις το προϊόν της, επειδή η δικια σου εργασία δεν στο επιτρέπει. Μας έχει φάει ο καθωσπρεπισμός στην καθημερινότητα μας μην τυχόν θιχτεί κάποιος για το παραμικρό, τώρα μεταξύ μας σε τεχνολογικό forum ας είμαστε λίγο στο θέμα μας και ας μην αρπαζόμαστε από ανύπαρκτα πράγματα. Ποιός είπε ότι η Apple ή η ΚΑΘΕ apple ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο target group? Αν λοιπόν τυλίγεις σουβλάκια σε ένα σουβλατζίδικο της Ουγκάντας, ή γεμίζεις ράφια σε κάποιο supermarket της Ινδονησίας, να μένεις μακριά από προϊόντα και υπηρεσίες που δεν απευθύνονται στην Χ Ουγκάντα. Τί πράγμα είναι αυτό με το ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ επίπεδο του Insomnia πλέον... Σε αντίστοιχα forum με αυτοκίνητα δεν υπάρχουν άνθρωποι να κράζουν τη Ferrari και τη Lambo που βγάζουν αυτοκίνητα για ΜΗ-ΟΥΓΚΑΝΤΑΙΟΥΣ. Εδώ προφανώς στο Insomnia έχουμε άλλο θεό... Και για να πάρω εγώ Ferrari πρέπει να δουλεύω 100 χρόνια. Να κλείσει λοιπόν η Ferrari, ά ρε μνημόνια που θέλουν.. gazzetta να περάσει δε βρίζω. ΜΗΔΕΝ επίπεδο φίλε μου, μην το ψάχνεις.... Να χαλαρώσετε λίγο εσείς που συγκρίνετε αμάξια με κινητά θα πρότεινα
ntarlas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Στις 14/7/2019 στις 10:28 ΜΜ, kiriakos500 είπε εισαι πανεξυπνος ξεφτερι!!! πως το καταλαβες ότι είμαι μικρος σε ηλικια??? : ) μηπως το πηρες 300 ευρω πρωτη μερα κυκλοφοριας??? <είναι φημισμενη η apple για της οικονομικες τιμες της ….. δουλευεις ένα μηνα στο μεροκαμματο και παλι δεν φτανουν θες τα διπλα!!! για ένα κινητο της >¨ 499 δολλάρια είχε ( λιανική , χωρίς συμβόλαιο ) κοντά 420 ευρο .. τότε δεν μπορούσες να το πάρεις απο ελλάδα μονο μεσω ίντερνετ . εγω το πήρα ebay με μεταφορικά 420 ευρο περίπου και το πήρα κανα 6 μηνο μετά την κυκλοφορία .. googlaρετε λιγο ήμαρτον ... ( σ
Fotis13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, newton91 είπε Να χαλαρώσετε λίγο εσείς που συγκρίνετε αμάξια με κινητά θα πρότεινα Και αυτοι που συγκρινουν κινητα που κανουν 300 ευρω με αυτα που κανουν 1200 και τα βγαζουν ιδια και καλυτερα ,θα συμπληρωνα εγω ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα