Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, keysmith είπε

Προσωπικά ακόμα δεν έχω σπάσει οθόνη δική μου. Βλέπω όμως τι γίνεται. 

Τελικά όσοι δεν τα σπάμε τα βάζουμε σε θήκη το οποίο από μόνο του καταργεί κάθε έννοια αισθητικής. δεν έχει σημασία τι χρώμα το πήρες αλλά τι χρώμα θήκη πήρες.. Ε ας έκαναν το κινητό να έχει την θήκη πάνω του. δλδ να είναι λίγο πιο χοντρό και να μην σπάει.

Κάποιες μάρκες άρχισαν να δίνουν σιλικόνη θήκη δώρο η οποία όμως είναι ανεπαρκής η ίδια και περίπου δούρειος ίππος (ψευδαίσθηση ασφάλειας). Τέλος πάντων.. Το τζάμι και το πρώτο καπασιτιβε σε οθόνη ναι το οφείλουμε στην αππλε με κινητό 300€ (και τότε "θαύμα" ήταν) το οποίο καταδεικνύει και την αύξηση τιμών μεταξύ άλλων. 

Συμφωνω σε αυτο που λες για τις θηκες.
Εγω ειμαι απο αυτους που δεν βαζουν protective glass και εχω μονο μια ποοοοολυ λεπτη θηκη ,κυριως για να μη μου γλυστραει το κινητο.
Δεν με πολυ νοιαζει αν εχω μικρο γρατζουνιες γιατι με αναμμενη οθονη δεν φαινονται,κατα τα ψεματα ομως , ειναι αλλη αισθηση η γυαλινη οθονη.

Μόλις τώρα, dimtsef είπε

- Αφεντικό αυτό δεν γίνετε

- Να γίνει !

- Οκ έτοιμο

Αυτος καμια φορα ειναι και ο λογος που καποιοι ειναι μια ζωη υπαλληλοι.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, UnlockedEvolution είπε

Τώρα με αυτό τι ακριβώς θέλει να μας πει; Και καλά ότι την ύπαρξη των smartphone όπως τα γνωριζουμε σήμερα το οφείλουμε στην apple; Από τον σχεδιασμό μέχρι το gorilla glass; 

Ναι. Δεν θέλουν, στο λένε κατάμουτρα. Το μαραφέτι που κρατάς οφείλει την ύπαρξή του στην Apple, τόσο απλά.

• Like 1
Δημοσ.

Αν θυμηθεί ο καθένας τι κινητό είχε το 2007 (ακόμη και το 2008) και πως λειτουργούσε αυτό τότε ίσως κατανοήσουμε τι επέφερε το iphone στο τομέα των smartphone. 

• Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, sumsam είπε

Sorry αλλα πριν το iphone ειχα htc diamond plus με penάκι και ειχε γυαλί στην οθόνη..... κατι ξεχασανε....

Πενάκι είχαν και αλλά κινητά Touch screen για εκείνη την εποχή ήταν πραγματικά innovation. Χωρίς πενάκι δεν μπορούσες να δουλέψεις το κινητό.

τσεκαρε όταν βγάλανε το πρώτο ιφον πως κάνει ο κόσμος όταν τους δείχνει την οθόνη. 

5 ώρες πριν, kiriakos500 είπε

εισαι πανεξυπνος ξεφτερι!!! πως το καταλαβες ότι είμαι μικρος σε ηλικια??? :) :) : ) :)   μηπως το πηρες 300 ευρω πρωτη μερα κυκλοφοριας??? 

<είναι φημισμενη η apple για της οικονομικες τιμες της ….. δουλευεις ένα μηνα στο μεροκαμματο και παλι δεν φτανουν θες τα διπλα!!! για ένα κινητο της >¨

Μπορείς να δεις επίσημες τιμές όταν βγείτε το πρώτο ιφον τα 369£ κόστους για τότε ήταν αρκετά λεφτά για ένα κινητό καμία σχέση με τώρα που premium κάνουν 1000+ 

4 ώρες πριν, alexakos89 είπε

Είναι με εγγύηση κατασκευαστή , και οθόνες που έκδιδει η μαμά εταιρία. 
Το να βάλω μια οθόνη αμφιβόλου ποιότητας, πιστότητας και χρώματων, συγνώμη αλλά δεν θα πάρω.

και θα είναι και water resistant ξανά 

Water resistant ?? Μετά από αλλαγή οθόνης δύστυχος όχι μόνο αν πας σε apple store και σ αλλάξουν συσκευή σε ότι άλλο μαγαζί πας το water resistant χάνετε...

• Like 1
Δημοσ.

Toσα χρονια δεν μπορουσα να κοιμηθω με αυτην την απορια. Περιμενω ανυπομονος να δω που καταληγουν οι καμμενες αντιστασεις.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, EmnIT είπε

Πενάκι είχαν και αλλά κινητά Touch screen για εκείνη την εποχή ήταν πραγματικά innovation. Χωρίς πενάκι δεν μπορούσες να δουλέψεις το κινητό.

τσεκαρε όταν βγάλανε το πρώτο ιφον πως κάνει ο κόσμος όταν τους δείχνει την οθόνη. 

Μπορείς να δεις επίσημες τιμές όταν βγείτε το πρώτο ιφον τα 369£ κόστους για τότε ήταν αρκετά λεφτά για ένα κινητό καμία σχέση με τώρα που premium κάνουν 1000+ 

Water resistant ?? Μετά από αλλαγή οθόνης δύστυχος όχι μόνο αν πας σε apple store και σ αλλάξουν συσκευή σε ότι άλλο μαγαζί πας το water resistant χάνετε...

Αυτό είπα 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, keysmith είπε

Και από τότε που το γιαλί αντικατέστησε το πλαστικό τα κινητά σπάνε σαν πιάτα με ένα απλό πέσιμο...

Και αλλάζουμε κινητά κάθε 6μηνο γιατί δεν συμφέρει η επισκευή. Βλέπεις το τζάμι είναι κολλημένο στην TFT/amoled και πάνε μαζί σαν ανταλλακτικό. 

.. αλλά μας πείραζαν οι γρατσουνιές (και δεν μας πειράζουν τα ραγισμένα τζάμια που έχουν πολλοί μη μπορώντας να αλλάξουν οθόνη). 

Αν ένα πράγμα έκανε σίγουρα η apple ήταν να βοηθήσει γενικά να αυξηθούν οι τιμές κτήσης των κινητών (με αυτή βασίλισσα) αλλά και να μειωθεί ο μέσο χρόνος κατοχής κινητού εξαιτίας αστοχίας υλικού (μη αποσπώμενες μπαταρίες, κολλημένα δύσκολα στην επισκευή κινητά με εύθραυστες οθόνες).  Ασφαλώς και οι επόμενοι ακολούθησαν και μπήκαν στο "νόημα" και το "κόλπο". Βλέπεις με nokia 3310 που ποτέ δεν χαλάνε κανένας δεν έφτιαξε περιουσίες. Κλέφτες θα γίνουν; 

Μια εμπορική "συνωμοσία" άσκοπης κατανάλωσης είναι η apple πρώτα απ' όλα και μετά τα επόμενα. 

+1000

Δημοσ.

αν ζουσε αυτος ο ανθρωπος τα κινιτα μας θα μας φτιαχνανε και καφε, τωρα πληρονουμε 1000++++ και βαζουμε μην πω που....

Δημοσ.

Άμα είστε τόσο τρυπιοχέριδες ρε παιδιά πάτε να πάρετε rugged phones που δεν σπάνε με τίποτα.

Και εγώ δεν γουστάρω την apple γιατί μας θεωρεί ηλίθιους με αυτά που κάνει αλλά το iphone ήταν η αρχή των smartphones.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Chocobo είπε

Ε καιρος να σταματησεις να ψηνεις σουβλακια για 450 ευρω ρε δικε μου...

Χυδαίο σχόλιο το χειρότερο που μπορεί άνθρωπος να πει σε δημόσιο λόγο ..!Καμια δουλειά δεν είναι ντροπή δε στο μάθανε αυτό στο παλάτι του μπακιγχαμ που ζεις ;!

8 ώρες πριν, paris_chav είπε

Μόνο που η τιμή του πρώτου iphone απείχε παρασάγγας από τα 1000 ευρώ. 

Ναι, ακόμα και την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του που λες και πιο κάτω απαντώντας στον φίλο που το πήρε από Αγγλία.

Αλλά μη στο χαλάσουμε άλλο, χιλιάρικο θες εσύ να κάνει, χιλιάρικο έκανε 😁

ΥΓ. Ορισμένοι ακόμα και να βγει άρθρο με σκέτη τη λέξη "iphone" ή "apple", θα βρείτε κάτι αρνητικό να πείτε. Μάλλον κρύβουν κάτι διεγερτικό αυτές οι λέξεις που δεν έχω εντοπίσει ακόμη.

Είναι από τότε παλιά με ένα φίδι που έχωσε στο στόμα του Αδάμ ένα μήλο χάθηκε ο παράδεισος αποδείχθηκε η Εύα παραδόπιστη σε κάτι μακρύτερο από του Αδάμ κσι τα αλλά τα ζούμε στο ινσομνια εφτά χρόνια τώρα με το που εμφανίζεται η λέξη μήλο τα πρωτεύοντα αναστατώνονται ..!!

Επεξ/σία από kg1973
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, keysmith είπε

Προσωπικά ακόμα δεν έχω σπάσει οθόνη δική μου. Βλέπω όμως τι γίνεται. 

Τελικά όσοι δεν τα σπάμε τα βάζουμε σε θήκη το οποίο από μόνο του καταργεί κάθε έννοια αισθητικής. δεν έχει σημασία τι χρώμα το πήρες αλλά τι χρώμα θήκη πήρες.. Ε ας έκαναν το κινητό να έχει την θήκη πάνω του. δλδ να είναι λίγο πιο χοντρό και να μην σπάει.

Κάποιες μάρκες άρχισαν να δίνουν σιλικόνη θήκη δώρο η οποία όμως είναι ανεπαρκής η ίδια και περίπου δούρειος ίππος (ψευδαίσθηση ασφάλειας). Τέλος πάντων.. Το τζάμι και το πρώτο καπασιτιβε σε οθόνη ναι το οφείλουμε στην αππλε με κινητό 300€ (και τότε "θαύμα" ήταν) το οποίο καταδεικνύει και την αύξηση τιμών μεταξύ άλλων. 

10-15 ευρώ έχει μια καλή και ποιοτική θήκη Spigen... Τόσο δύσκολο είναι να αγοράσει κάποιος που θα έπρεπε το κινητό να την έχει πάνω του ενσωματωμένη?

10 χρόνια τώρα από το πρώτο μου smartphone, ούτε προστατευτικό οθόνης έχω βάλει ποτέ, ούτε καν θήκη σιλικόνης και απολαμβάνω μια χαρά την αισθητική των συσκευών μου. Απλός είμαι λίγο προσεκτικός και όχι ατσούμπαλος. Τώρα αν συμβεί κάποιο ατύχημα και πέσει κάτω, δεν θα κατηγορίσω τις εταιρίες για παγκόσμια συνομωσία γυάλινης οθόνης...

Δεν χρειάζομαι συσκευή φτιαγμένη από κέβλαρ και πλαστική οθόνη (η οποία μετά από χρήση θα γεμίσει γρατζουνιές και θολούρα και θα κάνει τον χειρισμό της συσκευής πιο δύσκολο ακόμα και αν την προσέχεις και δεν πέσει ποτέ κάτω).

Τα NOKIA που ανέφερες πριν ήταν άλλη κατηγορία συσκευών. Ήταν απλά τηλέφωνα με κουμπιά. Είναι σαν να συγκρίνεις μια γραφομηχανή με λάπτοπ.

Σε κάθε περίπτωση, γι αυτούς που δεν θέλουν να δείξουν λίγη στοιχειώδη προσοχή ή παθαίνουν συνέχεια ατυχήματα, ας πάρουν μια θωρακισμένη συσκευή CAT όπως αναφέρθηκε πιο πάνω. Γιατί πρέπει να υιοθετήσουν όλες οι εταιρίες αυτή τη σχεδιαστική φιλοσοφία?

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, UnlockedEvolution είπε

Τώρα με αυτό τι ακριβώς θέλει να μας πει; Και καλά ότι την ύπαρξη των smartphone όπως τα γνωριζουμε σήμερα το οφείλουμε στην apple; Από τον σχεδιασμό μέχρι το gorilla glass; 

Ναι.

Δημοσ.

Και φυσικά η Apple ήταν η αιτία που έχει ο καθένας στα χέρια του ένα έξυπνο τηλέφωνο. Και μάλλον ήταν η πιο Innovative συσκευή που κυκλοφόρησε μετά το 2000. 
Επίσης, ο Jobs ήθελε το iPhone χρόνο με το χρόνο να γίνει ολοένα και πιο προσιτό τιμολογιακά, ώστε να μπορούν να το αποκτήσουν ολοένα και περισσότεροι. Το ακριβώς αντίθετο με το τι κάνει ο Cook δλδ. 
Τέλος, το πρώτο iPhone δεν κυκλοφόρησε ποτέ επίσημα στην Ελλάδα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...