Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, keysmith είπε Και από τότε που το γιαλί αντικατέστησε το πλαστικό τα κινητά σπάνε σαν πιάτα με ένα απλό πέσιμο... Και αλλάζουμε κινητά κάθε 6μηνο γιατί δεν συμφέρει η επισκευή. Βλέπεις το τζάμι είναι κολλημένο στην TFT/amoled και πάνε μαζί σαν ανταλλακτικό. .. αλλά μας πείραζαν οι γρατσουνιές (και δεν μας πειράζουν τα ραγισμένα τζάμια που έχουν πολλοί μη μπορώντας να αλλάξουν οθόνη). Αν ένα πράγμα έκανε σίγουρα η apple ήταν να βοηθήσει γενικά να αυξηθούν οι τιμές κτήσης των κινητών (με αυτή βασίλισσα) αλλά και να μειωθεί ο μέσο χρόνος κατοχής κινητού εξαιτίας αστοχίας υλικού (μη αποσπώμενες μπαταρίες, κολλημένα δύσκολα στην επισκευή κινητά με εύθραυστες οθόνες). Ασφαλώς και οι επόμενοι ακολούθησαν και μπήκαν στο "νόημα" και το "κόλπο". Βλέπεις με nokia 3310 που ποτέ δεν χαλάνε κανένας δεν έφτιαξε περιουσίες. Κλέφτες θα γίνουν; Μια εμπορική "συνωμοσία" άσκοπης κατανάλωσης είναι η apple πρώτα απ' όλα και μετά τα επόμενα. Δλδ σε συμφέρει περισσότερο να δίνεις κάθε εξάμηνο 250ε για καινούριο κινητό παρά να αγοράσεις καινούρια οθόνη από ebay 20ε;
apos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, atheatos είπε Μαλλον δεν κατάλαβε οτι μιλαμε για το πρωτο iphone , που βγηκε ενα χρονο νωριτερα απο το HTC diamond... Μην αφήνεις ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάνε την ιστορία κάποιων. Αν και, ξαναδιαβάζοντας αυτό που έγραψε, τέκνικλι δεν λέει κάτι λάθος: λέει ότι είχε το htc πριν το iPhone. Πριν πάρει αυτός iPhone, δηλαδή. Το 4, το 5, το 7. 1
vagosd Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, stefstefan είπε Δλδ σε συμφέρει περισσότερο να δίνεις κάθε εξάμηνο 250ε για καινούριο κινητό παρά να αγοράσεις καινούρια οθόνη από ebay 20ε; Για τι κινητό μιλάμε με 20€ οθόνη?
keysmith Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, stefstefan είπε Δλδ σε συμφέρει περισσότερο να δίνεις κάθε εξάμηνο 250ε για καινούριο κινητό παρά να αγοράσεις καινούρια οθόνη από ebay 20ε; Φιλε μου αλήθεια αυτό που γράφεις αφορά την πλειοψηφία των χρηστών τηλεφώνων; Ή αφορά εσένα και εμένα που ήμαστε κατσαβιδάκιδες και αγοράζουμε οθόνες από ebay που έρχονται σε ένα μήνα με πιθανότητα 50% να μην είναι λειτουργικές; Οπότε κανονικά δεν σχολιάζω παρακάτω αλλά επειδή διαβάζουν και άλλοι άνθρωποι όχι σαν εμένα και εσένα ας πούμε μερικά λόγια. Το μέσο μικρομεσαίο κινητό έχει στην Ελλάδα ανταλλακτικό 40€ να σου έρθει άμεσα (αν θες κινητό) και αν το δώσεις εργολαβία εργατικά και ανταλλακτικά να τα βρει ο μάστορας (99% χρηστών έτσι κάνει και σωστά) πάει από 60-70€. Το οποίο θα πει για κινητό 15 μηνών (ενός χρόνου και κάτι) με αρχική αξία αγοράς 160€ και σήμερα 80€ δεν έχει κανένα νόημα να το φτιάξει ο "μέσος" χρήστης. Και το ίδιο ισχύει για καλύτερα κινητά. Αφού μίλησες για 20€ (αφορά tft οθόνες από κίνα με χωρίς εγγύηση και 1 μήνα ταξίδι) θα ξέρεις πόσο έχουν και οι amoled επίσης και από ebay. Κανένα samsung περίπου δεν αξίζει επισκευής σε μάστορα έξω μετά το χρόνο άντε 1,5 χρόνο. Το πετάς. Το ίδιο κάθε αξίας κινητό. Τα επισκευάζουμε αν μας σπάσουν στον μήνα άντε στο χρόνο που το κινητό αξίζει κάτι. Βλέπεις την "συνωμοσία"? Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από keysmith 4
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 12 λεπτά πριν, vagosd είπε Για τι κινητό μιλάμε με 20€ οθόνη? Πολλά, ακόμα και για iPhone. Απ όταν ακόμα είχα iPhone 6 θυμάμαι τόσο είχε η δικιά του περίπου.
paris_chav Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, kiriakos500 είπε καπως ετσι τη ''κοβω'' την ιστορια... ρε μιναρα με ένα 1000ρικο θα βαλουμε τελικα πλαστικο ? ..θα μας κραξουν ρε … ναι ρε και το htc magic που παιζει εξω πλαστικο εχει… …. ε και ποσο εχει το magic? …. τσαμπα 350 ευρω Μόνο που η τιμή του πρώτου iphone απείχε παρασάγγας από τα 1000 ευρώ. Ναι, ακόμα και την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του που λες και πιο κάτω απαντώντας στον φίλο που το πήρε από Αγγλία. Αλλά μη στο χαλάσουμε άλλο, χιλιάρικο θες εσύ να κάνει, χιλιάρικο έκανε 😁 ΥΓ. Ορισμένοι ακόμα και να βγει άρθρο με σκέτη τη λέξη "iphone" ή "apple", θα βρείτε κάτι αρνητικό να πείτε. Μάλλον κρύβουν κάτι διεγερτικό αυτές οι λέξεις που δεν έχω εντοπίσει ακόμη. 2 2
alexakos89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Αν παιρνεις iphone δεν παιρνεις οθονη απο ebay. Αλλιως παρε xiaomi
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 14 λεπτά πριν, keysmith είπε Φιλε μου αλήθεια αυτό που γράφεις αφορά την πλειοψηφία των χρηστών τηλεφώνων; Ή αφορά εσένα και εμένα που ήμαστε κατσαβιδάκιδες και αγοράζουμε οθόνες από ebay που έρχονται σε ένα μήνα με πιθανότητα 50% να μην είναι λειτουργικές; Οπότε κανονικά δεν σχολιάζω παρακάτω αλλά επειδή διαβάζουν και άλλοι άνθρωποι όχι σαν εμένα και εσένα ας πούμε μερικά λόγια. Το μέσο μικρομεσαίο κινητό έχει στην Ελλάδα ανταλλακτικό 40€ να σου έρθει άμεσα (αν θες κινητό) και αν το δώσεις εργολαβία εργατικά και ανταλλακτικά να τα βρει ο μάστορας (99% χρηστών έτσι κάνει και σωστά) πάει από 60-70€. Το οποίο θα πει για κινητό 15 μηνών (ενός χρόνου και κάτι) με αρχική αξία αγοράς 160€ και σήμερα 80€ δεν έχει κανένα νόημα να το φτιάξει ο "μέσος" χρήστης. Και το ίδιο ισχύει για καλύτερα κινητά. Αφού μίλησες για 20€ (αφορά tft οθόνες από κίνα με χωρίς εγγύηση και 1 μήνα ταξίδι) θα ξέρεις πόσο έχουν και οι amoled επίσης και από ebay. Κανένα samsung περίπου δεν αξίζει επισκευής σε μάστορα έξω μετά το χρόνο άντε 1,5 χρόνο. Το πετάς. Το ίδιο κάθε αξίας κινητό. Τα επισκευάζουμε αν μας σπάσουν στον μήνα άντε στο χρόνο που το κινητό αξίζει κάτι. Βλέπεις την "συνωμοσία"? Ασφαλώς και δεν αφορούν την πλειοψηφία αλλά και το σχόλιο σου ήταν γενικό δεν αφορούσε συγκεκριμένη κατηγορία. Ως προς το ποσοστό που επιλέγουν να την επισκευάσουν εκτός εξειδικευμένου τεχνικού μην είσαι και τόσο απόλυτος, το 99% στο οποίο αναφέρεσαι είναι εντελώς αυθαίρετο. Προσωπικά από τους 10 που γνωρίζω να έχουν αλλάξει οθόνη, οι 9 επιλέγουν είτε να το κάνουν από μόνοι τους είτε σε κάποιον γνωστό. Εννοείται πως όταν πρόκειται για Samsung απλά δεν μπαίνεις στην διαδικασία για αλλαγή, δεν αξίζει. Σε κάθε περίπτωση υπό προυποθέσεις αξίζει κανείς να προχωράει σε αλλαγή οθόνης. Εκτός κι αν καθαρίζουμε όλοι από 2 χιλιάρικα μισθό κάθε μήνα. Τέλος, το ό,τι φτάνει σε σημείο να σπάσει κάποιου η οθόνη δεν έχει να κάνει με καμιά "συνομωσία" αλλά το ότι ο κάτοχος του είναι τέρμα ζαμανφού και το έχει απροστάτευτο χωρίς τεμπερεντ γκλας. Τότε πρόκειται για ηλιθιότητα κι όχι συνομωσία. 7 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Αν παιρνεις iphone δεν παιρνεις οθονη απο ebay. Αλλιως παρε xiaomi Ναι γιατί τα σέρβις που επισκευάζουν iPhone οθόνες απευθείας μέσα απ το Κουπερτίνο τις παραγγέλνουν
alexakos89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, stefstefan είπε Ασφαλώς και δεν αφορούν την πλειοψηφία αλλά και το σχόλιο σου ήταν γενικό δεν αφορούσε συγκεκριμένη κατηγορία. Ως προς το ποσοστό που επιλέγουν να την επισκευάσουν εκτός εξειδικευμένου τεχνικού μην είσαι και τόσο απόλυτος, το 99% στο οποίο αναφέρεσαι είναι εντελώς αυθαίρετο. Προσωπικά από τους 10 που γνωρίζω να έχουν αλλάξει οθόνη, οι 9 επιλέγουν είτε να το κάνουν από μόνοι τους είτε σε κάποιον γνωστό. Εννοείται πως όταν πρόκειται για Samsung απλά δεν μπαίνεις στην διαδικασία για αλλαγή, δεν αξίζει. Σε κάθε περίπτωση υπό προυποθέσεις αξίζει κανείς να προχωράει σε αλλαγή οθόνης. Εκτός κι αν καθαρίζουμε όλοι από 2 χιλιάρικα μισθό κάθε μήνα. Τέλος, το ό,τι φτάνει σε σημείο να σπάσει κάποιου η οθόνη δεν έχει να κάνει με καμιά "συνομωσία" αλλά το ότι ο κάτοχος του είναι τέρμα ζαμανφού και το έχει απροστάτευτο χωρίς τεμπερεντ γκλας. Τότε πρόκειται για ηλιθιότητα κι όχι συνομωσία. Ναι γιατί τα σέρβις που επισκευάζουν iPhone οθόνες απευθείας μέσα απ το Κουπερτίνο τις παραγγέλνουν Είναι με εγγύηση κατασκευαστή , και οθόνες που έκδιδει η μαμά εταιρία. Το να βάλω μια οθόνη αμφιβόλου ποιότητας, πιστότητας και χρώματων, συγνώμη αλλά δεν θα πάρω. και θα είναι και water resistant ξανά Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από alexakos89
keysmith Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, stefstefan είπε Ασφαλώς και δεν αφορούν την πλειοψηφία αλλά και το σχόλιο σου ήταν γενικό δεν αφορούσε συγκεκριμένη κατηγορία. Ως προς το ποσοστό που επιλέγουν να την επισκευάσουν εκτός εξειδικευμένου τεχνικού μην είσαι και τόσο απόλυτος, το 99% στο οποίο αναφέρεσαι είναι εντελώς αυθαίρετο. Προσωπικά από τους 10 που γνωρίζω να έχουν αλλάξει οθόνη, οι 9 επιλέγουν είτε να το κάνουν από μόνοι τους είτε σε κάποιον γνωστό. Εννοείται πως όταν πρόκειται για Samsung απλά δεν μπαίνεις στην διαδικασία για αλλαγή, δεν αξίζει. Σε κάθε περίπτωση υπό προυποθέσεις αξίζει κανείς να προχωράει σε αλλαγή οθόνης. Εκτός κι αν καθαρίζουμε όλοι από 2 χιλιάρικα μισθό κάθε μήνα. Τέλος, το ό,τι φτάνει σε σημείο να σπάσει κάποιου η οθόνη δεν έχει να κάνει με καμιά "συνομωσία" αλλά το ότι ο κάτοχος του είναι τέρμα ζαμανφού και το έχει απροστάτευτο χωρίς τεμπερεντ γκλας. Τότε πρόκειται για ηλιθιότητα κι όχι συνομωσία. κοίτα αν και θα φύγουμε λίγο από το θέμα θα σου πω το δικό μου σκεπτικό. Βεβαίως είναι περίπου 99%, (θες 95%? δεν θα τα χαλάσουμε). Το σκεπτικό σου στοιρίζεται μάλλον στο ότι είσαι: α) πολύ νέος. Το εικάζω γιατί μάλλον δεν πρόλαβες τα παλιά κινητά και όχι μόνο το 3310 να ξέρεις ότι όσο ζαμαν φου και να είσαι δεν σπάγανε. Δεν σπάγανε.. έπεφταν ξανα έπεφτα χωρίς θήκες και δεν έσπαγαν. Σπάνια έσπαγαν με χτύπημα με δύναμη στον τοίχο. Σήμερα το 2019 δε δέχομαι ότι δεν μπορούν να φτιάξουν οθόνη που δεν σπάει. Μπορούν και το έχουν κάνει (όλα τα θορακισμένα τύπου CAT). Δεν χρειάζεται όλο το κινητό να είναι θωρακισμένο μόνο η οθόνη ας ήταν. Ή αλλιώς γιατί δεν σπάνε τα κινητά (όχι απλά τουλάχιστον) με ένα τζαμάκι και μια καλή θήκη; Ας έβγαιναν με αυτή τη θήκη ενσωματωμένη και ας ήταν αντί 7,5mm πάχος, ας ήταν 9 ή 10mm τι έγινε; Πιο λεπτά από τα σημερινά που οι περισσότεροι τα βάζουμε σε καλή θήκη.. Οι οθόνες γιατί δεν μπορούν να είναι πλαστικές; Δεν υπάρχει καλό "πλαστικό"; β) σε τεχνολογικό φορουμ πιθανών σχετικός με αντίστοιχα θέματα για αυτό νοίωθεις μία σίγουρα που νομίζεις έχουν και άλλοι γύρω σου. Ο πολύς κόσμος όμως έξω δεν φτιάχνει κινητά όπως εσύ.. Πάρε πχ τις γυναίκες (55% του πληθυσμού όπως ξέρεις). Πόσες ξέρεις να αλλάζουν οθόνες. Αρα μας μένει 40% να φτάσουμε το 95% που ισχυρίζομαι. Να μη τα πολυλογώ, ηλικιωμένοι, φιλόλογοι, μουσικοί, και μαθητές ληκείου 9/10 δεν ακουμπάνε τέτοια πράγματα.. Εγώ στην παρέα μου με πληροφορικούς γύρω γύρω (θερικούς δλδ) κανένας δεν αλλάζει οθόνη! Κανένας! Δεν μπλέκουν ή δεν μπορούν. Και εγώ με γκρίνια θα το κάνω από ανάγκη και χωρίς εγγύηση για πολύ λίγους. Πόσο μάλλον αν πας σε παρέες με άλλες "ειδικότητες". Μπες σε ένα Γερμανό ή public και δες τι μπαίνει μέσα και τι ρωτάει και νομίζω αν το σκεφτείς καλύτερα θα το δεις το 99% Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από keysmith 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Όταν λες εκδίδει; Δεν έχεις πιάσει "μαϊμού" οθόνη στα χέρια σου να την βάλεις δίπλα δίπλα με την γνήσια να τις συγκρίνεις γι αυτό έχεις τις αμφιβολίες σου, δεν λέω πως όλες είναι έτσι. Από την στιγμή που ανοιχτεί το κινητό και το κάθε κινητό με τέτοιες προδιαγραφές ξεχνάς το 100% water resistant. 9 λεπτά πριν, keysmith είπε κοίτα αν και θα φύγουμε λίγο από το θέμα θα σου πω το δικό μου σκεπτικό. Βεβαίως είναι περίπου 99%, (θες 95%? δεν θα τα χαλάσουμε). Το σκεπτικό σου στοιρίζεται μάλλον στο ότι είσαι: α) πολύ νέος. Το εικάζω γιατί μάλλον δεν πρόλαβες τα παλιά κινητά και όχι μόνο το 3310 να ξέρεις ότι όσο ζαμαν φου και να είσαι δεν σπάγανε. Δεν σπάγανε.. έπεφταν ξανα έπεφτα χωρίς θήκες και δεν έσπαγαν. Σπάνια έσπαγαν με χτύπημα με δύναμη στον τοίχο. Σήμερα το 2019 δε δέχομαι ότι δεν μπορούν να φτιάξουν οθόνη που δεν σπάει. Μπορούν και το έχουν κάνει (όλα τα θορακισμένα τύπου CAT). Δεν χρειάζεται όλο το κινητό να είναι θωρακισμένο μόνο η οθόνη ας ήταν. Ή αλλιώς γιατί δεν σπάνε τα κινητά (όχι απλά τουλάχιστον) με ένα τζαμάκι και μια καλή θήκη; Ας έβγαιναν με αυτή τη θήκη ενσωματωμένη και ας ήταν αντί 7,5mm πάχος, ας ήταν 9 ή 10mm τι έγινε; Πιο λεπτά από τα σημερινά που οι περισσότεροι τα βάζουμε σε καλή θήκη.. Οι οθόνες γιατί δεν μπορούν να είναι πλαστικές; Δεν υπάρχει καλό "πλαστικό"; β) σε τεχνολογικό φορουμ πιθανών σχετικός με αντίστοιχα θέματα για αυτό νοίωθεις μία σίγουρα που νομίζεις έχουν και άλλοι γύρω σου. Ο πολύς κόσμος όμως έξω δεν φτιάχνει κινητά όπως εσύ.. Πάρε πχ τις γυναίκες (55% του πληθυσμού όπως ξέρεις). Πόσες ξέρεις να αλλάζουν οθόνες. Αρα μας μένει 40% να φτάσουμε το 95% που ισχυρίζομαι. Να μη τα πολυλογώ, ηλικιωμένοι, φιλόλογοι, μουσικοί, και μαθητές ληκείου 9/10 δεν ακουμπάνε τέτοια πράγματα.. Εγώ στην παρέα μου με πληροφορικούς γύρω γύρω (θερικούς δλδ) κανένας δεν αλλάζει οθόνη! Κανένας! Δεν μπλέκουν ή δεν μπορούν. Και εγώ με γκρίνια θα το κάνω από ανάγκη και χωρίς εγγύηση για πολύ λίγους. Πόσο μάλλον αν πας σε παρέες με άλλες "ειδικότητες". Μπες σε ένα Γερμανό ή public και δες τι μπαίνει μέσα και τι ρωτάει και νομίζω αν το σκεφτείς καλύτερα θα το δεις το 99% Είχα το 5210 σε πληροφορώ . Άλλη φιλοσοφία κατασκευής τότε, μη ξεχνάς πως το τζαμάκι απείχε απ την οθόνη, ναι μεν πιο στιβαρά, αντέχανε σε χτυπήματα, πτώσεις κτλ όπως τα λες αλλά ρε φίλε ένα κινητό τότε είχε πάχους 2 εκ και τώρα παίζεις με mm, επόμενο είναι όταν εστιάζεις στο αισθητικό κομμάτι, να θυσιάζεις κάποιο άλλο κομμάτι. Και επαναλαμβάνω ένα τεμπερεντ σώζει, αν δεν έχει ο άλλος την στοιχειώδη αντίληψη να το συνειδητοποιήσει ε τότε μη ζητάμε και τα ρέστα απ τις εταιρείες. Στην τελική όπως σωστά ανέφερες υπάρχουν για τέτοιους τύπους και τα CAT. Ας πάρει ο κόσμος CAT αν δεν μπορεί να προστατέψει τη τσέπη του.
Razor333 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Με λιγα λογια το quality control της apple, ηταν η κολοτσεπη του jobs.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 31 λεπτά πριν, keysmith είπε κοίτα αν και θα φύγουμε λίγο από το θέμα θα σου πω το δικό μου σκεπτικό. Βεβαίως είναι περίπου 99%, (θες 95%? δεν θα τα χαλάσουμε). Το σκεπτικό σου στοιρίζεται μάλλον στο ότι είσαι: α) πολύ νέος. Το εικάζω γιατί μάλλον δεν πρόλαβες τα παλιά κινητά και όχι μόνο το 3310 να ξέρεις ότι όσο ζαμαν φου και να είσαι δεν σπάγανε. Δεν σπάγανε.. έπεφταν ξανα έπεφτα χωρίς θήκες και δεν έσπαγαν. Σπάνια έσπαγαν με χτύπημα με δύναμη στον τοίχο. Σήμερα το 2019 δε δέχομαι ότι δεν μπορούν να φτιάξουν οθόνη που δεν σπάει. Μπορούν και το έχουν κάνει (όλα τα θορακισμένα τύπου CAT). Δεν χρειάζεται όλο το κινητό να είναι θωρακισμένο μόνο η οθόνη ας ήταν. Ή αλλιώς γιατί δεν σπάνε τα κινητά (όχι απλά τουλάχιστον) με ένα τζαμάκι και μια καλή θήκη; Ας έβγαιναν με αυτή τη θήκη ενσωματωμένη και ας ήταν αντί 7,5mm πάχος, ας ήταν 9 ή 10mm τι έγινε; Πιο λεπτά από τα σημερινά που οι περισσότεροι τα βάζουμε σε καλή θήκη.. Οι οθόνες γιατί δεν μπορούν να είναι πλαστικές; Δεν υπάρχει καλό "πλαστικό"; β) σε τεχνολογικό φορουμ πιθανών σχετικός με αντίστοιχα θέματα για αυτό νοίωθεις μία σίγουρα που νομίζεις έχουν και άλλοι γύρω σου. Ο πολύς κόσμος όμως έξω δεν φτιάχνει κινητά όπως εσύ.. Πάρε πχ τις γυναίκες (55% του πληθυσμού όπως ξέρεις). Πόσες ξέρεις να αλλάζουν οθόνες. Αρα μας μένει 40% να φτάσουμε το 95% που ισχυρίζομαι. Να μη τα πολυλογώ, ηλικιωμένοι, φιλόλογοι, μουσικοί, και μαθητές ληκείου 9/10 δεν ακουμπάνε τέτοια πράγματα.. Εγώ στην παρέα μου με πληροφορικούς γύρω γύρω (θερικούς δλδ) κανένας δεν αλλάζει οθόνη! Κανένας! Δεν μπλέκουν ή δεν μπορούν. Και εγώ με γκρίνια θα το κάνω από ανάγκη και χωρίς εγγύηση για πολύ λίγους. Πόσο μάλλον αν πας σε παρέες με άλλες "ειδικότητες". Μπες σε ένα Γερμανό ή public και δες τι μπαίνει μέσα και τι ρωτάει και νομίζω αν το σκεφτείς καλύτερα θα το δεις το 99% Εεε καλησπέρα, παρε ενα κινητο της σειρας Active της Samsung να απολαύσεις την πλαστική οθόνη. Εχει κινητά για ολα τα γούστα. Πουλανε όμως αυτα που χαλανε και σπάνε ευκολα.
keysmith Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, Talepwros είπε Εεε καλησπέρα, παρε ενα κινητο της σειρας Active της Samsung να απολαύσεις την πλαστική οθόνη. Εχει κινητά για ολα τα γούστα. Πουλανε όμως αυτα που χαλανε και σπάνε ευκολα. Προσωπικά ακόμα δεν έχω σπάσει οθόνη δική μου. Βλέπω όμως τι γίνεται. Τελικά όσοι δεν τα σπάμε τα βάζουμε σε θήκη το οποίο από μόνο του καταργεί κάθε έννοια αισθητικής. δεν έχει σημασία τι χρώμα το πήρες αλλά τι χρώμα θήκη πήρες.. Ε ας έκαναν το κινητό να έχει την θήκη πάνω του. δλδ να είναι λίγο πιο χοντρό και να μην σπάει. Κάποιες μάρκες άρχισαν να δίνουν σιλικόνη θήκη δώρο η οποία όμως είναι ανεπαρκής η ίδια και περίπου δούρειος ίππος (ψευδαίσθηση ασφάλειας). Τέλος πάντων.. Το τζάμι και το πρώτο καπασιτιβε σε οθόνη ναι το οφείλουμε στην αππλε με κινητό 300€ (και τότε "θαύμα" ήταν) το οποίο καταδεικνύει και την αύξηση τιμών μεταξύ άλλων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα