Lanike71 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Το εξής πρόβλημα με xiaomi note 5a prime. Εκεί που η μπαταρία ήταν στο 15%, έσβησε μόνο του και δεν ξανανάβει. Το έχω στη φόρτιση, καμία ένδειξη στην οθόνη, μόνο ένα αχνό λαμπάκι στο πάνω μέρος που αναβοσβήνει (σόρρυ αλλά δεν είναι δικό μου να ξέρω τι σημαίνει το λαμπάκι). Καμία ιδέα πριν πάει σε σέρβις; Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από Lanike71
kiriakos500 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 δοκιμασε το https://www.hardreset.info/devices/xiaomi/xiaomi-redmi-note-5a-prime/hardreset/first-method/
saruman123 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Lanike71 είπε Καλησπέρα παιδιά, Το εξής πρόβλημα με xiaomi note 5a prime. Εκεί που η μπαταρία ήταν στο 15%, έσβησε μόνο του και δεν ξανανάβει. Το έχω στη φόρτιση, καμία ένδειξη στην οθόνη, μόνο ένα αχνό λαμπάκι στο πάνω μέρος που αναβοσβήνει (σόρρυ αλλά δεν είναι δικό μου να ξέρω τι σημαίνει το λαμπάκι). Καμία ιδέα πριν πάει σε σέρβις; Μήπως τα "έφτυσε" η μπαταρία?
Lanike71 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Τελικά μετά από "ρεπό" 2 ημερών, αποφάσισε ότι πρέπει να ανοίξει μόνο του. Αν τα είχε φτύσει η μπαταρία, δε θα έπρεπε να ανοίγει με καλώδιο φόρτισης; Πάντως στο Σκρουτζ που είδα τα σχόλια, υπάρχουν 5-6 περιπτώσεις με τα ίδια συμπτώματα. Ευχαριστώ όσους μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα