panagos Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Πολύ καλό το παιχνίδι ωφείλω να πω. Φοβερά γραφικά. Το μόνο που μου τη σπάει είναι ο χαρακτήρας του ήρωα.. πολύ ράμπο την έχει δει και όλο εξυπνάδες πετάει.. Θα προτιμούσα σε ένα τόσο προσεγμένο παιχνίδι να είχαν προσαρμόσει έναν πιο κούλ χαρακτήρα. Για παράδειγμα το Max Pain είναι και απίστευτο παιχνίδι και ο Max τα λέει ωραία. Τέλος πάντων εγώ έχω ένα athlon 64 3000+ 1Gb DDR και μια ATI 9600 128 και δουλεύει πολύ καλα. Κανένα πρόβλημα.
gdp77 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Είναι κανένας με raid 0 που παίζει το παιχνίδι? Λογικά εκτός από το 1 GB ram και το raid 0 θα βοηθάει πάρα πολύ με τόση χρήση του δίσκου που γίνεται...
LEFteriz Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Εγώ είμαι σε Raid 0 (2 χ μαξτορ 80 sata) και 1 giga και από θέμα swap δε τρώει κανένα κόλλημα (εκτός των frames που πέφτουν λόγω Ti 4600 ).. ένώ πριν που είχα 512 έτρωγε αρκετά κολλήματα λόγω swap όταν πλάκωνε "κόσμος" . To RAID 0 δε πιστεύω να βοηθάει τόσο όσο η αύξηση μνήμης. Απλώς οι πίστες φορτώνονται αρκετά γρήγορα!
billpeppas Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Το πρόβλημα που έλεγα για τα Object Fillings , ήταν απλά πρόβλημα των drivers ( το αναφέρει και η ATi στο FixList των νέων Catalyst v4.4 ) όπως είπα το παιχνίδι παίζει τέλεια παντού. Εκρήξεις , σε δωμάτια με πολυκοσμία , κλπ. Παντού perfect. Δοκίμασα και με 512MB RAM. Πάλι τα ίδεα. Τέλεια όλα.
Fireball Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 μνήμη παιδιά τίποτε άλλο (με 1GB DDR είσαι ΟΚ) και κατεβάστε τους τελευταίους drivers απο κάθε εταιρεία και δέν θα έχετε πρόβλημα, εγώ είχα στην αρχή πρόβλημα στα σκοτεινά, και κατέβαζα σε low μετά απο τους νέους drivers της Nvidia πετάει παντού στο Maximum. Λογικό είναι αυτά τα Games να θέλουν και ανάλογες απαιτήσεις. Τρομερός ήχος και φανταστικά γραφικά, δέν έχω δεί καλύτερη απόδοση ειδικά στην θάλασσα και όπου έχει νερό. Πραγματικά παιχνίδι σταθμός, το μόνο που νομίζω πως είναι κατά είναι οτι δέν μπορείς να σημαδευεις απο τα σκοπευτικά (όπως GOD) είναι ποιό ρεαλιστικό. Κατεβάστε και το patch του παιχνιδιού απο την UBISOFT.
The Crow Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Ξέρετε μήπως αν παίζει το Far Cry με Gforce 2 mx400 64mb;
gdp77 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Σε 2600+ με 256 DDR παίζει με όλα low σε multiplayer. Για single players δεν ξέρω, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα
dimitris__ Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Με P4 2,8@3,5 και FX5900XT@450/780, 512 RAM (3dmark03: 6257) παίζει πολύ καλά στα 800Χ600 με όλα very high, ultra high. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν η αύξηση επιδόσεων μετά το 1.1 patch. Δείτε διαφορές των FPS σε 4 savepoints σε μια πίστα: από 109=>135, 80=>101, 57=>74, 66=>90. Τέτοιο patch δεν έχει ξαναγίνει!!! Είναι φανερό για μένα ότι το παιχνίδι κυκλοφόρησε ψιλο-beta για να προλάβει τα doom, hl2 και να πουλήσει. Οι απαιτήσεις είναι τρελές αλλά τα γραφικά είναι καλύτερα που έχω δει ιδίως στο φωτισμό και πιο ποιοτικά στις ATI.
Executor_Tassadar Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Οκ , το FC το πήρα αυθεντικό (DVD) και ανάσταση μπορώ να πω ότι μετά παό πολύ καιρό βρήκα ένα παιχνίδι που να θέλω να το τερματίσω γιατι το γουστάρω και όχι γιατί "πρέπει" επιδή το πλήρωσα. Λοιπόν , πάει σχετικά καλά (είναι απολύτως playable) στο σύστημα μου που είναι το εξής : Celleron 1700 @ 1900 mhz , Ati Radeon 9500 pro 128 mb @ default . 2 x 256 mb @ 266 mhz , Win Xp pro SP1. Έχω βάλει και το patch 1,1. Κυμαίνομαι σε 45-15 fps σε εξωτερικούς χώρους και σε 70-35 σε εσωτερικούς. Είναι φορές που τα fps έχουν πέσει και κάτω απο τα 10 αλλά μόνο όταν έχουν μαζευτει 200 γύρω μου. Οι ρυθμίσεις που χρησιμοποιηώ : Cats 4,4 => Textueres , quality όλα τα άλλα off. In game => 1024x768 , med settings εκτός από : Water : High , Textures & Environment : Very High , Shadow & Lightning : Low (αυτά προκαλούν πτώση των fps). Το παιχνίδι μοιάζει πραγματικά απίστευτο. Αν και μου είχαν πει ότι γίνεται πολύ τρομαχτικό παρακάτω δεν περίμενα να δω αυτά που έιδα. Εϊμαι "φαν¨ τwn horror games (the thing , sillent hill 2 & 3 Half Life etc) τέτοιες ανατριχίλες δεν πρέπει να έχω ξανανιώσει. Είναι φορές που απλά άφησα το παιχνίδι επειδή τα είχα ψιλο πέξει ειδικά στην αρχή της πίστας tree house Που δεν ήξερα πραγματικά τι παίζετε... Ωραίες σεναριακές ανατροπές... Α ναι και κάτι άλλο. Στην tree house ο τύπος απο την ενδοεπικοινωνία σου λέει ότι ο επιστήμονας έχει δοκιμάσει τον ιο (?) μόνο σε κάποια πλάσματα απο όσο ξέρει. Μέσα στον χαμό που επικρατεί ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω το όνομα των "πειραματόζωων". Ήθελα να δω ποιο μέλος του ζωικού βασιελίου έβγαλε τέτοια ωραία εκτρώματα Αυτά , cya
Azazel Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Paidia exw p4 2,4 me 256ram kai mia gf4 4200 128(agp 8x) kai to paixnidi trwei kapoia kolhmata mono sto prwto loading,enw ustera me ta setings ola sto full ektos aa ,se 1024x768 paei arketa ews polu grhgora...Einai fysiologiko auto?epishs ta grafika den eixan megalh diafora apo enan filo mou pou to paizei se radeon 9600xt...leptomereies pou duskola mporousa na diakrinw isws se exomalunseis sta vraxia.Yparxei kapoios tropos na testarw thn karta sto sugekrimeno game?
nikosmag Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Mia erwtisi gia tous fanatikous tou CS(poio poli os pros to xeirismo kai to realismo) Farcry i CS?
ababapanos Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 FAR CRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Marcos_Aurilius Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Paidia exw p4 2,4 me 256ram kai mia gf4 4200 128(agp 8x) kai to paixnidi trwei kapoia kolhmata mono sto prwto loading,enw ustera me ta setings ola sto full ektos aa ,se 1024x768 paei arketa ews polu grhgora... Είσαι σίγουρος? Κατ'αρχήν, έχει πολλάκις γραφτεί ότι το παιχνίδι δυσκολεύεται να συμπεριφερθεί σωστά με κάτω από 768MB Ram. Επίσης, η κάρτα γραφικών σου δεν θα μπορούσε με τίποτα να σηκώσει τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού στο full, όπως γράφεις... Για ξανακοίτα καλύτερα τι ρυθμίσεις έχει το παιχνίδι, ρίξε μας και τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει στο panel των Detonator (ή Forceware - αναλόγως τι "φοράς") και τρέξε και κανένα 3DMark03 να μας πεις νουμεράκια... Αν βγάλεις πάνω από 6000, σου αγοράζω το σύστημα (πλακίτσα κάνουμε, ε?)
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Mia erwtisi gia tous fanatikous tou CS(poio poli os pros to xeirismo kai to realismo)Farcry i CS? Δεν το συζηταμε καν!Far Cry by Far! :wink:
spown Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Παιδες εγω με 768 μβ μνημη 500αρες με radeon 9800 pro (415 ,365)me raid 0 kai me AMD 2700+(2320, με 220 φσβ) παει σφαιρα με ολα τερμα και στο νερο ultra high
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.