Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, ειμαι σε φαση επιλογης mobo-cpu-ram στο θεμα μητρικης εχω καταληξει στην Asrock Phantom Gaming 4  γιατι την θεωρω καλο vfm, στο cpu κομματι η τον 3600 η τον 3600χ και σε μνημες σκευτομαι τις G.Skill TridentZ RGB 16GB DDR4-3200 (F4-3200C14D-16GTZR) στο site της asrock ομως δεν τις εχει στην λιστα με τις συμβατες.. θεωρειτε πως θα ηταν ρισκο να τις αγορασω η θα παιξουν ετσι και αλλιως? τελος εχετε να προτεινετε καποιο καλο σετ ραμ που να παιζει σιγουρα?

Δημοσ.

Καλησπέρα, η μητρική δεν είναι καθολου VFM όπως δεν είναι VFM το X570 σε οτιδήποτε κάτω από 3900Χ ποσο μάλλον στον 3600.

Δημοσ.

εκανα την επιλογη μητρικης με βαση τα 10 phase vrm και την alc1200 καρτα ηχου σε αυτη την τιμη δεν βρηκα κατι καλυτερο στο σκρουτζ, επελεξα το χ570 για ποιο future proof, για ραμ σκευτομαι και τις flare x 3200 cl14

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

εκανα την επιλογη μητρικης με βαση τα 10 phase vrm και την alc1200 καρτα ηχου σε αυτη την τιμη δεν βρηκα κατι καλυτερο στο σκρουτζ, επελεξα το χ570 για ποιο future proof, για ραμ σκευτομαι και τις flare x 3200 cl14

Τα VRM δεν τα χρειάζεσαι, και την κάρτα ήχου αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ παίρνεις μια dedicated με 50 ευρώ και έχεις 10 φορές καλύτερο ήχο.

• Like 1
Δημοσ.

θελεις να καταληξεις πως γενικα η asrock δεν ειναι η καλυτερη επιλογη στις μητρικες η το συγκεκριμενο μοντελο μπαζει επειδη θεωρειτε entry?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnmt2 είπε

θελεις να καταληξεις πως γενικα η asrock δεν ειναι η καλυτερη επιλογη στις μητρικες η το συγκεκριμενο μοντελο μπαζει επειδη θεωρειτε entry?

Οτι κάνεις την ίδια δουλειά (εκτός αν θες σώνει και καλά raid NVME pci express gen4) με μια Β450 Tomahawk, και πολύ πολύ φθηνότερα. Λεφτά που μπορείς να δώσεις για να πας απο 3600 σε 3700Χ ίσως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

Θέλει να καταλήξει πως η επιλογή σου είναι εντελώς πεταμένα λεφτά για το cpu που έχεις διαλέξει.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.

για την β450 tomahawk αν και την συμπαθησα διαβαζω πολλα θεματακια με τις εκδοσεις bios για την υποστηριξη 3000,

τον 3700χ τον θεωρω περιττο για μενα μιας και η ασχολια μου ειναι 99% παιχνιδια

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnmt2 είπε

για την β450 tomahawk αν και την συμπαθησα διαβαζω πολλα θεματακια με τις εκδοσεις bios για την υποστηριξη 3000,

Υπάρχουν και άλλες μητρικές από άλλες εταιρίες με τα μισά λεφτά, επίσης υπάρχουν και x570 αν φοβάσαι τις x470/b450 πολύ φθηνοτερες που θα σου δώσουν ότι και η phantom με αυτό το cpu. Τα λεφτά δικά σου είναι και παίρνεις ότι γουστάρεις απλά με την διαφορά των χρημάτων θα μπορείς να πάρεις μια καλύτερη κάρτα γραφικών η έναν nvme ξέρω γω.

• Like 1
Δημοσ.

ναι καταλαβα πως το θετεις , απλα ειπα να παω σε 570 για future proof αυτο που λενε δεν ξερεις καμια φορα μπορει να χρειαστει στο μελλον, καρτα εχω vega 64 se 1080 και nvme τον sx8200 pro 512

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

ναι καταλαβα πως το θετεις , απλα ειπα να παω σε 570 για future proof αυτο που λενε δεν ξερεις καμια φορα μπορει να χρειαστει στο μελλον, καρτα εχω vega 64 se 1080 και nvme τον sx8200 pro 512

Υπάρχουν πολύ φθηνότερες x570 ακόμα και η φθηνότερη όλων μια χαρά θα είναι με τον 3600

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

απο εξωτερικο θα εννοεις

Ώπα άκυρο νόμιζα ότι είχες βάλει την ακριβή phantom x

Από x570 θα προτιμούσα αυτήν από την asrock

https://www.skroutz.gr/s/19383854/MSI-MPG-X570-Gaming-Plus.html

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

Καλή μητρική και από ότι βλέπω έχει την ελαφρος καλύτερη κάρτα ήχου alc1220 ο Lan controller δεν ξέρω τι φάση αλλά της phantom είναι 2.5 gigabit 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...