Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Διατηρώ μέσα στον λογαριασμό μου στο PayPal ένα χρηματικό ποσό και σκέφτομαι να το μεταφέρω στον τραπεζικό μου λογαριασμό° η τράπεζά μου είναι η τράπεζα Πειραιώς. Δεν έχω κάνει ποτέ τέτοιου είδους μεταφορά (μόνο πληρωμή μέσω PayPal). Μήπως γνωρίζετε πόσες μέρες χρειάζονται για να μεταφερθούν τα χρήματα στον λογαριασμό μου, αλλά και ποιο είναι το ποσό που χρεώνει η Πειραιώς για τη μεταφορά; Είναι εύκολη και ασφαλής η διαδικασία; Και εσείς συνηθίζετε να μεταφέρετε τα χρήματά σας από το PayPal στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή προτιμάτε να τα κρατάτε στο PayPal σας; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Inci624 είπε

Καλησπέρα σας!

Διατηρώ μέσα στον λογαριασμό μου στο PayPal ένα χρηματικό ποσό και σκέφτομαι να το μεταφέρω στον τραπεζικό μου λογαριασμό° η τράπεζά μου είναι η τράπεζα Πειραιώς. Δεν έχω κάνει ποτέ τέτοιου είδους μεταφορά (μόνο πληρωμή μέσω PayPal). Μήπως γνωρίζετε πόσες μέρες χρειάζονται για να μεταφερθούν τα χρήματα στον λογαριασμό μου, αλλά και ποιο είναι το ποσό που χρεώνει η Πειραιώς για τη μεταφορά; Είναι εύκολη και ασφαλής η διαδικασία; Και εσείς συνηθίζετε να μεταφέρετε τα χρήματά σας από το PayPal στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή προτιμάτε να τα κρατάτε στο PayPal σας; 

Βαζεις τον τραπεζικο σου λογαριασμο με iban, Ανεμενε 1-3 μερες για τις 2 μικρες καταθεσεις ωστε να επιβεβαιωσεις τον λογαριασμο σου. Κανε withdraw στον τραπεζικο λογαριασμο το ποσο π θες.συνηθως γινεται αμεσα.Για λογους ασφαλειας μερικες φορες και αν ειναι νεος ο λογαριασμος μπορεις να καθυστερησει απο 12 εως 72 ωρες για να φυγουν τα λεφτα απο paypal και καλα για ελεγχο.

Μετα θελει 1-3 μερες να εμφανιστουν σε εσενα. 4 ευρω ειναι η χασουρα και τα περνει η πειραιως, Το paypal δεν χρεωνει κατι.

Δεν χρειαζεται επιβεβαιωση λογαριασμου για να κανεις το withdraw αν θυμαμαι καλα. 

Αναλογα τα ποσα που θα εχεις στο paypal. Αν μιλαμε για μικρο ποσα κρατα τα. Δεν τρεχει κατι. Αν κανεις business να τα τραβας , διοτι κλειδωνει για πλακα ενας λογαριασμος paypal.

Επισης στα 1500 - 2000 ευρω θα σου ζητησουν ταυτοποιηση και να τον γυρισες σε επαγγελματικο.

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 1
Δημοσ.

Η Πειραιώς χρεώνει 4 ευρώ για τη μεταφορά (δεν ξέρω αν σε κάποιο μεγάλο ποσό πχ 1000 ευρώ αυτό αλλάζει και πάει με %).

Προσωπικά κρατάω τα του paypal στο...paypal για πιθανές αγορές και χρήση από εκεί. Βέβαια κάνα δυο φορές, σε φάσεις που "έμεινα", έχω κάνει και μεταφορά

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις σας! 🙂 Θα  κρατήσω στην PayPal λοιπόν τα χρήματα που έχω εκεί διαθέσιμα και θα τα χρησιμοποιώ για ανανεώσεις του χρόνου ομιλίας μου.  

Δημοσ.
Στις 14/7/2019 στις 9:08 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Aν είναι μικρό το ποσό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για ανανέωση καρτοκινητού,΄σιγουρα για κοσμοτέ ,αλλά και για ασφάλεια αυτοκινήτου όπως Hellas Direct.Και δεν χάνεις € λόγω εξόδων.

Και wind και vodafone.

Δημοσ.
Στις 15/7/2019 στις 8:52 ΠΜ, haris_216 είπε

Η Πειραιώς χρεώνει 4 ευρώ για τη μεταφορά (δεν ξέρω αν σε κάποιο μεγάλο ποσό πχ 1000 ευρώ αυτό αλλάζει και πάει με %).

Νομίζω ως 15€ είναι δωρεάν.

Υπάρχει θέμα για το PayPal στην ενότητα internet.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...