Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire 5, 15.6" Full HD IPS Display, AMD Ryzen 3 3200U, Vega 3 Graphics, 4GB DDR4, 128GB SSD, Backlit Keyboard, Windows 10 in S Mode, A515-43-R19L στα 315 ευρώ ΤΕΛΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Και εγώ έβαλα μία παραγγελία. Το άφησα σε δολλάρια (349), οπότε θα κάνει τη μετατροπή η τράπεζα μου και μου βγαίνει 310 ευρώ

Εγώ έχω laptop με τον ryzen 2200u και είναι μια χαρά....οπότε ο 3200u είναι ισχυρότερος

https://www.cpubenchmark.net/compare/AMD-Ryzen-3-2200U-vs-AMD-Ryzen-3-3200U/3152vs3431

Και γω σε δολάρια το άφησα και μου βγήκε τόσο, πριν λίγο μου τράβηξαν τα λεφτά από λογαριασμό σε Alpha Bank. Anyway, δε χάθηκε ο κόσμος για 6€.

• Like 1
  • Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια γρήγορη απορία:

Μπορώ να εγγραφώ στο Amazon Prime, αξιοποιώντας τις 30 πρώτες δωρεάν μέρες, για να παραγγείλω το laptop και μετά να ακυρώσω την εγγραφή, ή υπάρχει κάποιος περιορισμός χρόνου παραμονής;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, karatzes είπε

Μια γρήγορη απορία:

Μπορώ να εγγραφώ στο Amazon Prime, αξιοποιώντας τις 30 πρώτες δωρεάν μέρες, για να παραγγείλω το laptop και μετά να ακυρώσω την εγγραφή, ή υπάρχει κάποιος περιορισμός χρόνου παραμονής;

Μπορεις.

Απλα να κανεις διαγραφη πριν τελειωσει ο μηνας.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, karatzes είπε

Μια γρήγορη απορία:

Μια απλή εγγραφή στο Amazon κάνεις και προχωράς στην παραγγελία. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, papafigos84 είπε

Μπορεις.

Απλα να κανεις διαγραφη πριν τελειωσει ο μηνας.

Εγώ έχω απλό λογαριασμό στο Amazon και έκανα την παραγγελία κανονικά. 

Δεν ξέρω τι είναι ο prime λογαριασμός. Τι διαφορά έχει ένας απλός λογαριασμός από αυτόν που λέτε  prime?

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Δεν ξέρω τι είναι ο prime λογαριασμός. 

αλλο σου λεει ρε μαν οχι απλα για να κανει παραγγελια αλλα για να παρει και την επιπλεον εκπτωση,εμενα γιατι μου το δειχνει 269 δολλαρια δηλ΄κατω απο 240 ευρω?ειναι χωρις μτφ?

Επεξ/σία από di maria kun
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Green Dragon είπε

Δεν ξέρω τι είναι ο prime λογαριασμός. 

Εγω εχω prime και μου δειχνει οτι ειναι τιμη μονο για prime μελη. Αλλα προφανως δε θα ισχυει.  Αρα 269 δολαρια το εχει και στο απλο;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, papafigos84 είπε

Εγω εχω prime και μου δειχνει οτι ειναι τιμη μονο για prime μελη. Αλλα προφανως δε θα ισχυει.  Αρα 269 δολαρια το εχει και στο απλο;

269 το έχει και στο απλό.  Με μεταφορικά και φόρους βγαίνει 349$

• Like 2
Δημοσ.

Σε εμένα πάντως που είμαι απλός χρήστης, μονό αν πατήσω στην επιλογή 'Regular Price 329.99$' μου ενεργοποιεί την δυνατότητα 'Add to Cart'

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Spirosninja είπε

Ρε παιδιά από εγγύηση τι παίζει?

Έχει 1 χρόνο εγγύηση και θα πρέπει αναγκαστικά να το στείλεις πίσω στο Amazon γιατί η Acer δεν σε καλύπτει εκτός Αμερικής.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, LF21 είπε

Έχει 1 χρόνο εγγύηση και θα πρέπει αναγκαστικά να το στείλεις πίσω στο Amazon γιατί η Acer δεν σε καλύπτει εκτός Αμερικής.

γιατι αθτο ειναι θεμα της acer???

οτιδηποτε εχω αγορασει απο αμαζον στο παρελθον ειχε ειτε 2 ειτε στα περισσοτερα 3 χρονια εγγυηση

Δημοσ.
4 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

γιατι αθτο ειναι θεμα της acer???

οτιδηποτε εχω αγορασει απο αμαζον στο παρελθον ειχε ειτε 2 ειτε στα περισσοτερα 3 χρονια εγγυηση

https://www.acer.com/ac/en/US/content/standard-warranty

Επίσημα 1 χρόνο εγγύηση δίνει ο κατασκευαστής, τουλάχιστον όσο αφορά την Αμερική. Τώρα το να δίνει 1 χρόνο ο κατασκευαστής και το Amazon US να σου πει ότι δίνει 2 χρόνια, το βλέπω λίγο δύσκολο ως απίθανο. Στείλτε αν θέλετε ένα e-mail στο Amazon πριν προβείτε σε αγορά για να το ξεκαθαρίσετε!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...