noobogadgetakias Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Παιδες οταν συνδεω την τηλεοραση με την καρτα γραφικων μεσω hdmi για να δω καμια ταινιουλα αν δεν εχω τα ηχεια ανοιχτα δεν ακουω τπτ.δεν θα επρεπε να εχω και ηχο μεσω του καλωδιου εκτος απο εικονα;
TopCLR Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Πρέπει να ορίσεις μέσα από τα Windows (πίνακας ελέγχου, υλικό και ήχος) ως έξοδο ήχου το HDMI (δεν γνωρίζω πως το αναφέρει). Τώρα είναι ρυθμισμένο να έχει έξοδο την κάρτα ήχου του συστήματος (θα αναφέρει π.χ. Realtek). Εννοείται πως όταν το κάνεις θα έχεις συνδεδεμένη την τηλεόραση και ανοιχτή (ενεργοποιημένη).
noobogadgetakias Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δεν βρισκω κατι σχετικο.μηπως παιζει ρολο που το βυσμα του ηχου δεν δουλευει της μητρικης και εχω πανω συσκευη usb καρτα ηχου.;;επανω στο usb εχω συνδεσει τα ηχεια τα περιφερειακα γτ η οθονη μου δεν εχει δικα της ηχεια.και στο μπροστιο μερος εχω συνδεσει τα ακουστικα μου.και κανω εναλλαγη σε αυτα τα δυο οταν τα χρειαζομαι.
TopCLR Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Αν κατάλαβα καλά χρησιμοποιείς USB κάρτα ήχου. Στην ρύθμιση εξόδου του ήχου των Windows τι αναφέρει; Αν έχεις σωστά εγκατεστημένους οδηγούς γραφικών (για να βλέπει την HDMI της κάρτας γραφικών σαν έξοδο ήχου) θα πρέπει να αναφέρει τουλάχιστον 2 συσκευές (αν όχι 3 με την USB κάρτα ήχου) σαν εξόδους ήχου στις ρυθμίσεις ήχου των Windows.
noobogadgetakias Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ηχεια με ενα κοκκινο βελακι να δειχνει προς τα κατω.μαλλον ειναι χαλασμενη τρυπα της μητρικης αυτη. Μετα λεει ακουστικα Ψηφιακος ηχοσ s/pdif Ηχεια usb PnP sound decice Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από noobogadgetakias
TopCLR Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Ποια κάρτα γραφικών έχεις; Όντως δεν φαίνεται συσκευή ήχου για την κάρτα γραφικών. Στο δικό μου σύστημα (Windows 7) παράδειγμα που έχω AMD κάρτα γραφικών εμφανίζει και συσκευή με όνομα "AMD High Definition Audio" που είναι η έξοδος ήχου από το HDMI. Κάτι αντίστοιχο υπάρχει και στις Nvidia κάρτες (δεν γνωρίζω πως το αναφέρει).
noobogadgetakias Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Η καρτα μου ειναι παλια.οπως και το συστημα μου.η καρτα ειναι η geforce 9500gt.14ετιας δλδ.
TopCLR Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 14/7/2019 στις 6:49 ΜΜ, noobogadgetakias είπε Η καρτα μου ειναι παλια.οπως και το συστημα μου.η καρτα ειναι η geforce 9500gt.14ετιας δλδ. Η ηλικία του συστήματος δεν παίζει ρόλο (εκτός αν μιλάμε για σύστημα με Windows XP ). Έχεις εγκατεστημένους οδηγούς για την κάρτα γραφικών από Nvidia (και όχι παράδειγμα οδηγούς από τα Windows); Μήπως (αν έχεις οδηγούς από Windows) δεν είναι πλήρεις για να δίνουν και ήχο. Επίσης αν θυμάμαι καλά. Τότε (την εποχή της 9500GT) αρκετές κάρτες που είχαν HDMI θύρες (τότε πρωτοεμφανίστηκαν οι HDMI θύρες σε κάρτες γραφικών) για να δώσουν ήχο από το HDMI έπρεπε να συνδεθούν με κάποιο καλώδιο με την κάρτα ήχου. Αν είναι τέτοια η κάρτα σου είναι λογικό να μην δίνει ήχο (μιας και θα λείπει η σύνδεση με την κάρτα ήχου). Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από TopCLR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα