Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν διορθώθηκε το πρόβλημα με την αλλαγή καναλιού,βγάζει το ίδιο μήνυμα.Επίσης δοκίμασα να το συνδέσω με ρούτερ της vodafone που πιάνω φουλ σήμα από το πάνω διαμέρισμα και βγάζει πάλι το ίδιο🤷🏼‍♀️

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 21/7/2019 στις 2:56 ΜΜ, Mr_Terror είπε

Δοκιμασε με ξεκλειδωτο το δικτυο σου αν θα συνδεθει η κονσολα.

Τίποτα πάλι 🤷🏼‍♀️

Δημοσ.
Στις 23/7/2019 στις 4:33 ΜΜ, Mr_Terror είπε

Τι μηνυμα σου βγαζει με ξεκλειδωτο το δικτυο?

το ιδιο μηνυμα🤷🏼‍♀️δε μπορω να καταλαβω για ποιο λογο εφοσον δεν ζηταει κωδικο,δε ξερω τι φταιει.Εκανα ξανα reset τις ρυθμισεις και παλι τα ιδια.

Με καλωδιο δεν εχω την δυνατοτητα να το δοκιμασω γιατι το ρουτερ ειναι σε αλλο δωματιο που δεν εχω tv εκει για να βγαλω εικονα 😅

Δημοσ.

Αρα γυρναμε στο σεναριο να εχει προβλημα το Wifi Module Board.Δοκιμασε καποια στιγμη με καλωδιο να δουμε τι γινεται.Αλλη λυση να εκανες hard reset την κονσολα αλλα θα χαθουν τα παντα.Παιχνιδια save και οτι αλλο εχεις περασει μεσα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Αρα γυρναμε στο σεναριο να εχει προβλημα το Wifi Module Board.Δοκιμασε καποια στιγμη με καλωδιο να δουμε τι γινεται.Αλλη λυση να εκανες hard reset την κονσολα αλλα θα χαθουν τα παντα.Παιχνιδια save και οτι αλλο εχεις περασει μεσα.

Καλως οποτε θα δοκιμασω αν μπορεσω με καλωδιο και βλεπουμε .Ευχαριστω 😊

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλή χρονιά!!!Ξεθάβω το θέμα μιας και έπεσε στα χέρια μου μια 2η tv οπότε μετέφερα το ps3 και το σύνδεσα ενσύρματα,λειτούργησε κανονικά.

Άρα έχει θέμα το wifi😤

Τι κόστος έχει αυτό ξέρουμε;Αξίζει να το επισκευάσω; 

Δημοσ.

Δοκίμασε ένα τελευταίο :

Κάνε χοτ σποτ ίντερνετ από το κινητό σου (4G ακόμα και H+ κάνει) και δες αν συνδέεται εκεί 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε

Δοκίμασε ένα τελευταίο :

Κάνε χοτ σποτ ίντερνετ από το κινητό σου (4G ακόμα και H+ κάνει) και δες αν συνδέεται εκεί 

οκ θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω,ευχαριστώ 😊

Δημοσ.
Στις 7/1/2020 στις 1:44 ΠΜ, funkopop είπε

Καλή χρονιά!!!Ξεθάβω το θέμα μιας και έπεσε στα χέρια μου μια 2η tv οπότε μετέφερα το ps3 και το σύνδεσα ενσύρματα,λειτούργησε κανονικά.

Άρα έχει θέμα το wifi😤

Τι κόστος έχει αυτό ξέρουμε;Αξίζει να το επισκευάσω; 

Αφού δουλεύει το Ethernet καλύτερα να δώσεις λεφτά για powerline που και ξέρεις ότι θα δουλέψει και κάτι άλλο μπορεί να το κάνεις στο μέλλον

Δημοσ.
Στις 7/1/2020 στις 2:55 ΠΜ, Eddy_Gordo είπε

Δοκίμασε ένα τελευταίο :

Το δοκίμασα σήμερα!Όταν το βάζω να ψάξει για σύνδεση μέσω wifi δείχνει ότι φορτώνει και απλά δεν κάνει τίποτα αλλό😕

34 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Αφού δουλεύει το Ethernet καλύτερα να δώσεις λεφτά για powerline που και ξέρεις ότι θα δουλέψει και κάτι άλλο μπορεί να το κάνεις στο μέλλον

τι κάνει αυτό;😅 

καλά δεν καίγομαι απλά έλεγα μιας και πλέον το χρησιμοποιώ μόνο για κανένα buzz που και που να το δούλευα για netflix . Δεν μπορώ να καταλάβω πως χάλασε στα ξαφνικά το wifi🤦‍♀️

Δημοσ.

Αν έκανες σωστά αυτό που σου είπα με το κινητό και δεν το βρίσκει έστω ως wifi έχει θέμα η κονσόλα. Μπαζ δεν πρόκειται να παίξεις διότι έχουν κλείσει οι σερβερς του παιχνιδιού ενώ νετφλιξ θα δεις κανονικά. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/1/2020 στις 2:23 ΠΜ, funkopop είπε

τι κάνει αυτό;😅 

μπαίνει από πρίζα σε πρίζα, μία δίπλα στο ρούτερ και μία στο ps4 και ουσιαστικά μεταφέρει internet μέσω των καλωδίων του ρεύματος του σπιτιού σου και γλιτώνεις το να περνάς καλώδια ethernet μες στο σπίτι σου 

εγώ αυτό το είχα έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή στο ps μου για να μην έχω internet μεσω wifi , αλλά επειδή δε μπορούσα να τραβήξω και ethernet μέχρι αυτό η συγκεκριμένη λύση με βόλεψε αρκετά 

απλά κάτι τέτοιο όλο και κάπου αλλού μπορεί να σου χρειαστεί, δεν είναι τόσο ανούσια αγορά γενικά 

εγώ πλέον έχω όλα τα μηχανηματά μου δίπλα στο ρούτερ, οπότε με σχετικά μικρά καλώδια κάνω δουλειά, αλλά έδωσα τα powerline μου σε άτομο που δεν έπιανε καλά στο δωμάτιό του 

και υπάρχουν και powerline που εκτός από ethernet φέρνουν και wifi εκεί που έρχονται (οι τιμές ανεβαίνουν βέβαια.. ) 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 9/1/2020 στις 12:46 ΜΜ, Eddy_Gordo είπε

Αν έκανες σωστά αυτό που σου είπα με το κινητό και δεν το βρίσκει έστω ως wifi έχει θέμα η κονσόλα. Μπαζ δεν πρόκειται να παίξεις διότι έχουν κλείσει οι σερβερς του παιχνιδιού ενώ νετφλιξ θα δεις κανονικά. 

Ναι έκανα αυτό που μου είπες και δεν το βρίσκει καθόλου wifi. Ναι το ξέρω για το buzz 😜

Δυστυχώς χωρίς wifi  δεν βολεύει για να βλέπω netflix 😕

4 ώρες πριν, logistoulis είπε

μπαίνει από πρίζα σε πρίζα, μία δίπλα στο ρούτερ και μία στο ps4 και ουσιαστικά μεταφέρει internet μέσω των καλωδίων του ρεύματος του σπιτιού σου και γλιτώνεις το να περνάς καλώδια ethernet μες στο σπίτι σου 

εγώ αυτό το είχα έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή στο ps μου για να μην έχω internet μεσω wifi , αλλά επειδή δε μπορούσα να τραβήξω και ethernet μέχρι αυτό η συγκεκριμένη λύση με βόλεψε αρκετά 

απλά κάτι τέτοιο όλο και κάπου αλλού μπορεί να σου χρειαστεί, δεν είναι τόσο ανούσια αγορά γενικά 

εγώ πλέον έχω όλα τα μηχανηματά μου δίπλα στο ρούτερ, οπότε με σχετικά μικρά καλώδια κάνω δουλειά, αλλά έδωσα τα powerline μου σε άτομο που δεν έπιανε καλά στο δωμάτιό του 

και υπάρχουν και powerline που εκτός από ethernet φέρνουν και wifi εκεί που έρχονται (οι τιμές ανεβαίνουν βέβαια.. ) 

Θα το τσεκάρω,αν είναι έτσι αξίζει όντως ! Ευχαριστώ 😌

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...