meletis_m Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Σε σύνθεση που είχε φτιαχτεί πριν 1.5 υπήρχε ως λειτουργικό σύστημα είχε Windows 7 64bit. Καθώς είχαν εγκατασταθεί εφαρμογές ( Auto cad,) και Ηλεκτρονική υπογραφή κάτι πειραχτηκε με τη άδεια του λειτουργικού συστήματος από τη τεχνική υποστήριξη Πλέον θέλει είτε εγκατάστατη ξανά των Windows 7 ή εγκατάστατη W10 . Το θέμα είναι ότι δεν έχω το κλειδί. Δεν ξέρω εάν τηλεφωνικώς με πιστοποίηση χρήστη μου το ξαναδώσει η Microsoft. Θα προτιμούσα το 2ο. Η ερώτηση μου είναι εξής : Πώς μπορώ να πάρω αντίγραφα ασφαλείας από τα πιστοποιητικά και τις ρυθμίσεις της ηλεκτρονικής υπογραφής. Το πρόγραμμα τους δεν έχει επιλογή για εξαγωγή. Τελος για να είμαι νόμιμος , θέλω άδεια να γίνει με δελτίο παροχής υπηρεσιών. Οι ιστοσελίδες που πουλάνε κλειδιά για 25-30€ είναι έμπιστες ή να απευθυνθώ στη Microsoft;
kormos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, meletis_m είπε Σε σύνθεση που είχε φτιαχτεί πριν 1.5 υπήρχε ως λειτουργικό σύστημα είχε Windows 7 64bit. Καθώς είχαν εγκατασταθεί εφαρμογές ( Auto cad,) και Ηλεκτρονική υπογραφή κάτι πειραχτηκε με τη άδεια του λειτουργικού συστήματος από τη τεχνική υποστήριξη Πλέον θέλει είτε εγκατάστατη ξανά των Windows 7 ή εγκατάστατη W10 . Το θέμα είναι ότι δεν έχω το κλειδί. Δεν ξέρω εάν τηλεφωνικώς με πιστοποίηση χρήστη μου το ξαναδώσει η Microsoft. Θα προτιμούσα το 2ο. Η ερώτηση μου είναι εξής : Πώς μπορώ να πάρω αντίγραφα ασφαλείας από τα πιστοποιητικά και τις ρυθμίσεις της ηλεκτρονικής υπογραφής. Το πρόγραμμα τους δεν έχει επιλογή για εξαγωγή. Τελος για να είμαι νόμιμος , θέλω άδεια να γίνει με δελτίο παροχής υπηρεσιών. Οι ιστοσελίδες που πουλάνε κλειδιά για 25-30€ είναι έμπιστες ή να απευθυνθώ στη Microsoft; Υπάρχουν προγράμματα αρκετά δωρεάν ώστε να μπορέσεις να «διαβάσεις» το κλειδί που είναι εγκατεστημένο ήδη. Απο τη στιγμή που έχεις τιμολόγιο αγοράς μπορείς και με τον προμηθευτή να το βρεις. Για τα πιστοποιητικά επικοινωνείς με την εταιρεία ώστε να σου δώσει οδηγίες. ΟΧΙ δεν γίνεται εφόσον αναφερόμαστε για «μαγαζί»! Θες κανονική άδεια με τιμολόγιο αγοράς κλπ κλπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα