poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 14 hours ago, george1807 said: Η alpha bank δεν το έχει αυτό. Νομίζω μια φορά που είχα χρησιμοποιείσει το e banking της Πειραιώς το είχα συναντήσει. δεν το εχω ψαξει σε ολες.νομιζω με εθνικη ειχα στειλει 2 φορες.αλλα πιστευω οτι αμα το κανει η μια παιζει να το κανουν ολες:P εκτος αν δεν σου δινει την δυνατοτητα να στειλει αμεσα ενα εμβασμα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Με Revolut και Uber ουτε ένα ευρω συναλλαγμα !!!!! Με πληρωμένα εισητηρια , ξενοδοχειο κλπ 150 ευρω για δυο ατομα για 3 ημερες (2 νυχτες) χωρις τσιγκουνιες .Τα ...50 ευρω για νερακια που είναι πανάκριβα !! 1,5 ευρω το μισο λιτρο ....Τα αλλα φτηνα .
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 9 minutes ago, Γιάννης Platano said: Με Revolut και Uber ουτε ένα ευρω συναλλαγμα !!!!! Με πληρωμένα εισητηρια , ξενοδοχειο κλπ 150 ευρω για δυο ατομα για 3 ημερες (2 νυχτες) χωρις τσιγκουνιες .Τα ...50 ευρω για νερακια που είναι πανάκριβα !! 1,5 ευρω το μισο λιτρο ....Τα αλλα φτηνα . πλεον με τις καρτες το συναλλαγμα δεν πολυχρειαζεται. για αυτο ολοι λεγαμε οτι αμα κανεις κανε πολυ λιγα χρηματα για το τυπικο σε κανα λεωφορειο κτλ ή αν τυχει να μην περναει καποια συναλλαγη που δεν μου εχει γινει σχεδον ποτε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα