Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας, 

Σε αυτο το build (Asus rog strix b450 f-gaming, ryzen 2600x, gskill ripjaws 2x8gb 3200mhz, corsair tx650m), θέλω να βάλω μια rx570 που μου προτεινε ενας insomniac φιλος εδω.. :)

Η χρηση ειναι για pes2019 (κ επομενες versions), gta5, κ ταινίες. Η οθονη ειναι Sony TV kdl 55w805 1080p/3D. Δε προβλεπεται να παω σε 4κ αμεσα..

Οι απαιτησεις δεν υψηλες, κοιτουσα rx580 αλλα λυπαμαι τα 200+€.. Συμφωνοντας με τη προταση του φιλου, κοιταξα λιγο τις rx570 κ χαθηκα... ποια να επιλεξω? Η λογικη μου ειναι vfm αλλα να μπρεσω να βγαλω μια 5ετια+.. 

1. Ή μενω κατω απο 150€ και μου λετε ποια να παρω, ή

2. να παω στα 200€ π.χ. για να μπορω να βγαλω περισσοτερα χρονια ή να κερδισω κατι αλλο (π.χ. δυνατότητα vr?).

Σας ευχαριστω πολυ!!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kostiger είπε

Ούτε με την 580 βγαζεις 5ετια παντως..

Για τέτοιου είδους παιχνίδια και χρήση?

Δλδ. τι θα μου πρότεινες? να κοιτάξω μόνο rx590?

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα σου πρότεινα να πάρεις κάτι άλλο. Μια χαρα ειναι η 570, απλα αμφιβαλλω για το κατά πόσο θα σου κρατήσει τοσο. Σίγουρα όμως, αν κάνεις την υπέρβαση κ φτάσεις να κοιτάξεις την 590, ξεκάθαρα θα σου ελεγα να πας είτε σε 1660ti ειτε σε vega 56.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kostiger είπε

Δεν ξέρω αν θα σου πρότεινα να πάρεις κάτι άλλο. Μια χαρα ειναι η 570, απλα αμφιβαλλω για το κατά πόσο θα σου κρατήσει τοσο. Σίγουρα όμως, αν κάνεις την υπέρβαση κ φτάσεις να κοιτάξεις την 590, ξεκάθαρα θα σου ελεγα να πας είτε σε 1660ti ειτε σε vega 56.

Σε ευχαριστώ, αλλά είναι το τριπάκι που θέλω να αποφύγω..

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μη βγάλω 5ετία, απλά το λέω για να εξηγήσω ότι δε θέλω να πάρω κάτι που σε 3-4 χρόνια δε θα αντέχει ούτε το PES της εποχής.. Ούτε 4k βλέπω στον ορίζοντα (εκτός κ αν μ'αφήσει η TV), οπότε η λογική λέει να μείνω χαμηλά.. αλλά σε ποιά??? οι ερωτήσεις παραμένουν οι ίδιες.. :)  150€, ποια? ή 200 για κάτι που θα κερδίσω κ δε το ξέρω (π.χ. VR)..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, elenhra είπε

Σε ευχαριστώ, αλλά είναι το τριπάκι που θέλω να αποφύγω..

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μη βγάλω 5ετία, απλά το λέω για να εξηγήσω ότι δε θέλω να πάρω κάτι που σε 3-4 χρόνια δε θα αντέχει ούτε το PES της εποχής.. Ούτε 4k βλέπω στον ορίζοντα (εκτός κ αν μ'αφήσει η TV), οπότε η λογική λέει να μείνω χαμηλά.. αλλά σε ποιά??? οι ερωτήσεις παραμένουν οι ίδιες.. :)  150€, ποια? ή 200 για κάτι που θα κερδίσω κ δε το ξέρω (π.χ. VR)..

Επιδει του χρόνου κυκλοφορούν οι νέες κονσόλες η ρχ570 θα τα βρει σκούρα ,καλό θα ήταν να πάρεις τουλάχιστον μία ρτχ 2060 η μια ρχ5700, αν θέλεις να κρατηθούν στον χρόνο  

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.

οπως σου ειπαν 5ετια, ακομα και για το pes δεν μπορει κανει να στην εγγυηθεί,

απο κει και περα εφοσον σκοπεύεις να την κρατήσεις καιρο προτιμησε καποια με 8gb μιας και η διαφορα στην τιμή σε σχεση με τις 4gb ειναι μικρη

δεν αξίζει να πας σε rx 580/590. Aν σε μερικα χρονια κατι δεν θα το τρέχει η rx570 δεν θα το τρέχουν ούτε αυτες.

απο κει και πέρα αν θες να περιμενεις τους επομενους 2-3 μηνες η amd θα κυκλοφορησει το μικροτερο navi 14 που θα ανταγωνιστει τις nvidia 1660(ti) αλλα λογικα θα κοστιζει 200-250 ευρώ, οποτε αν δεν εισαι διατεθειμενος να δωσεις τοσα δεν αξίζει να περιμένεις

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, EddieObscurant είπε

οπως σου ειπαν 5ετια, ακομα και για το pes δεν μπορει κανει να στην εγγυηθεί,

απο κει και περα εφοσον σκοπεύεις να την κρατήσεις καιρο προτιμησε καποια με 8gb μιας και η διαφορα στην τιμή σε σχεση με τις 4gb ειναι μικρη

δεν αξίζει να πας σε rx 580/590. Aν σε μερικα χρονια κατι δεν θα το τρέχει η rx570 δεν θα το τρέχουν ούτε αυτες.

απο κει και πέρα αν θες να περιμενεις τους επομενους 2-3 μηνες η amd θα κυκλοφορησει το μικροτερο navi 14 που θα ανταγωνιστει τις nvidia 1660(ti) αλλα λογικα θα κοστιζει 200-250 ευρώ, οποτε αν δεν εισαι διατεθειμενος να δωσεις τοσα δεν αξίζει να περιμένεις

Δε νομίζω να περιμένω (εκτός κ αν η παλιά μου τη παλέψει στο νέο build).

Διαφορετικά, όπως λες πάω για rx570. Ποια όμως? τη πιο φτηνή 8gb ή κάποια απ'όλες κάνει τη διαφορά μεταξύ τους στα 150€? 

Επεξ/σία από elenhra
Δημοσ.
8 ώρες πριν, elenhra είπε

Καλημερα σας, 

Σε αυτο το build (Asus rog strix b450 f-gaming, ryzen 2600x, gskill ripjaws 2x8gb 3200mhz, corsair tx650m), θέλω να βάλω μια rx570 που μου προτεινε ενας insomniac φιλος εδω.. :)

Η χρηση ειναι για pes2019 (κ επομενες versions), gta5, κ ταινίες. Η οθονη ειναι Sony TV kdl 55w805 1080p/3D. Δε προβλεπεται να παω σε 4κ αμεσα..

Οι απαιτησεις δεν υψηλες, κοιτουσα rx580 αλλα λυπαμαι τα 200+€.. Συμφωνοντας με τη προταση του φιλου, κοιταξα λιγο τις rx570 κ χαθηκα... ποια να επιλεξω? Η λογικη μου ειναι vfm αλλα να μπρεσω να βγαλω μια 5ετια+.. 

1. Ή μενω κατω απο 150€ και μου λετε ποια να παρω, ή

2. να παω στα 200€ π.χ. για να μπορω να βγαλω περισσοτερα χρονια ή να κερδισω κατι αλλο (π.χ. δυνατότητα vr?).

Σας ευχαριστω πολυ!!

Πάρε την 570 4GB στα 140-150 ευρώ, για το PES σε 1080p είναι παραπάνω από αρκετή.

Σε δυο-τρία  χρόνια πάρε όποια είναι πάλι στα 150 Ευρώ. Σε τρία χρόνια οι κάρτες των 150 Ευρώ θα είναι κατά πολύ γρηγορότερες από τις σημερινές RX590/GTX1660.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, elenhra είπε

Δε νομίζω να περιμένω (εκτός κ αν η παλιά μου τη παλέψει στο νέο build).

Διαφορετικά, όπως λες πάω για rx570. Ποια όμως? τη πιο φτηνή 8gb ή κάποια απ'όλες κάνει τη διαφορά μεταξύ τους στα 150€? 

Iδιαιτερες διαφορες στην αποδοση δεν θα χουν, αλλά απο κει και πέρα θα πρέπει να διαβασεις review για να δεις ποια πιθανως κάνει λιγότερο θόρυβο κλπ.

Θα κοιτουσα τις φθηνοτερες ή αν κάποια έχει 3 αντι για 2 χρονια εγγύηση που εχουν οι περισσότερες.

Προσωπικά εχω την sapphire nitro+ 8gb και ειναι αρκετα αθορυβη για τα γουστα μου αλλα αυτη τη στιγμή υπαρχουν φθηνοτερες στο skroutz και τη συγκεκριμένη την πηρα μεταχειρισμένη στα 100 ευρώ

• Thanks 1
Δημοσ.

Παρελαβα το κουτι! Κ αυριο τη μητρικη!!

Τσιμπησα κ τον 2600χ με το wraith max στα 160€ απο euromall!!! Ελπιζω να μου τον στειλουν κ να μη μου πουν sorry λαθος.. η αμεσως επομενη τιμε ειναι 235€!

Ξερετε αν το dropstore ειναι οκ σε αυτα που λεει? 5-15 εργασιμες (τροφοδ. Μνημες, δισκος), με πηραν κ τηλεφωνο κ μου ειπε δε θα αργησουν παραπανω..

GPU θα παρω αν η γιαγια hd5850 xtreme δε τη παλεψει.. θα παω οντως στη πιο φτηνη rx 570 8gb.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...