Rottep Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Καλημερες,φτιαχνω καινουργιο συστημα και θα ηθελα την βοηθεια σας μια και που ειμαι τελειως ασχετος απο gpu. Δεν ημουν ποτε gamer (τελευταιο παιχνιδι που επαιξα μπορει να ηταν το 2012 :P) αλλα μιας και φτιαχνω καινουργιο συστημα why not ας παιζω τιποτα που και που... cpu θα παω 3700χ ή 3900χ (μαλλον το 1ο) οθονη 32αρα AOC 1440p 60-75hz. Τωρα budget τι να πω δεν εχω ιδεα,απλα θελω μια καρτα που να παιζει ανετα με αυτη την οθονη-αναλυση σε υψηλα γραφικα. Ευχαριστω
fogeo933 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Στις 14/7/2019 στις 12:29 ΜΜ, Rottep είπε Καλημερες,φτιαχνω καινουργιο συστημα και θα ηθελα την βοηθεια σας μια και που ειμαι τελειως ασχετος απο gpu. Δεν ημουν ποτε gamer (τελευταιο παιχνιδι που επαιξα μπορει να ηταν το 2012 :P) αλλα μιας και φτιαχνω καινουργιο συστημα why not ας παιζω τιποτα που και που... cpu θα παω 3700χ ή 3900χ (μαλλον το 1ο) οθονη 32αρα AOC 1440p 60-75hz. Τωρα budget τι να πω δεν εχω ιδεα,απλα θελω μια καρτα που να παιζει ανετα με αυτη την οθονη-αναλυση σε υψηλα γραφικα. Ευχαριστω καλησπερα φιλε μου . Αμα θες τσεκαρε εδω εχει τα παντα σε οτι τιμες θες https://www.pcsteps.gr/11780-αγορά-υπολογιστή/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα