Fedonasx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα, θα χρειαστώ τη βοήθειας σας. Έχω συνδέσει την smart tv (lg) με το home cinema (Samsung) με καλώδιο οπτικής ίνας. Ο ήχος αναπαράγεται μόνο από τα δύο μπροστινά ηχεία και το subwoofer. Υπάρχει δυνατότητα να παίξει 5.1;
Fedonasx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Στις 14/7/2019 στις 12:31 ΜΜ, mitspetr είπε Βεβαίως και υπάρχει η δυνατότητα. Θες να με βοηθήσεις να μου πεις με ποιος τρόπο?
mitspetr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, Fedonasx είπε Θες να με βοηθήσεις να μου πεις με ποιος τρόπο? Φυσικά. Είτε θα στείλεις ήχο 5.1 είτε θα του πεις εσύ να το κάνει 5.1 μέσω upmix εάν δεν του στείλεις ήχο 5.1.
giannis_ps_21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στο δικό μου home cinema lg 5.1 τα πίσω ηχεία παίζουν μόνο στις ταινίες. Διαφορετικά αν θέλω να ακούσω κάποιο τραγούδι σε 5.1 τότε στα εφέ ήχου έχει την επιλογή cinema που παίζουν όλα τα ηχεία. Ο τρόπος σύνδεσης home cinema με τηλεόραση είναι με οπτική ίνα και στην δική μου περίπτωση. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από giannis_ps_21
chios Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Στις 14/7/2019 στις 12:27 ΜΜ, Fedonasx είπε Καλησπέρα, θα χρειαστώ τη βοήθειας σας. Έχω συνδέσει την smart tv (lg) με το home cinema (Samsung) με καλώδιο οπτικής ίνας. Ο ήχος αναπαράγεται μόνο από τα δύο μπροστινά ηχεία και το subwoofer. Υπάρχει δυνατότητα να παίξει 5.1; Δεν μας είπες τι έβαλες να παίξει;; αυτό που έβαλες είναι σίγουρα 5.1;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα