Προς το περιεχόμενο

Huawei Mate 20 pro vs Xiaomi Mi9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα απο τα 2. Το mate μου βγαινει στα 360 και το mi9 στα 300. Αυτο που έχω τωρα ειναι το Samsung galaxy s6. Το κινητό δε το έχω για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό φωτογραφίες παιχνίδια κτλ. Θέλω απλα ενα καλό κινητό overall. Ποιο θα προτείνατε. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

αδερφε με ποιο τροπο βρισκεις το μι9 στα 300? η χαμηλοτερη τιμη που το εχω βρει ειναι τα 350. οσο για ποιο κινητο να παρεις η huawei ειναι μεγαλυτερη μαρκα ας πουμε απο την xiaomi αλλα δυστυχως δεν ξερουμε αν θα υπαρχει αυριο,και γω ενα απο τα δυο θελω αλλα κατελληξα στο μι9 διοτι σε ολα ειναι καλυτερο πλην μπαταριας,συν οτι η huawei ειπαμε οτι εχει θεματακια,που λογικα θα τα ξεπερασει αλλα αν μια στο εκατομυριο δεν τα ξεπερασει θα εχουμε θεμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, KyriakosIfoglou είπε

αδερφε με ποιο τροπο βρισκεις το μι9 στα 300? η χαμηλοτερη τιμη που το εχω βρει ειναι τα 350. οσο για ποιο κινητο να παρεις η huawei ειναι μεγαλυτερη μαρκα ας πουμε απο την xiaomi αλλα δυστυχως δεν ξερουμε αν θα υπαρχει αυριο,και γω ενα απο τα δυο θελω αλλα κατελληξα στο μι9 διοτι σε ολα ειναι καλυτερο πλην μπαταριας,συν οτι η huawei ειπαμε οτι εχει θεματακια,που λογικα θα τα ξεπερασει αλλα αν μια στο εκατομυριο δεν τα ξεπερασει θα εχουμε θεμα

Από εδώ με κουπόνι(BG8M964CC)στα 304€

https://m.banggood.com/Xiaomi-Mi9-Mi-9-Global-Version-6_39-inch-48MP-Triple-Rear-Camera-NFC-6GB-64GB-Snapdragon-855-Octa-core-4G-Smartphone-p-1434059.html?aff_key=88018d0f-c973-11e9-beeb-0670141e6114&utm_campaign=Kimo30&utm_content=Isabela&p=QV2409786796201409DB

Όσο για την Huawei μην φοβάστε.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Evilsmile είπε

προφανως και mi9

Το προφανως απο που ακριβως προκυπτει?

Το mi9 ειναι σε ολα χειροτερο περαν του snp855 που φοραει.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το προφανως απο που ακριβως προκυπτει?

Το mi9 ειναι σε ολα χειροτερο περαν του snp855 που φοραει.

το 20pro ειναι χειροτερο σε ολα περαν της μπαταριας που φοραει.

Επεξ/σία από Evilsmile
  • Confused 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Evilsmile είπε

Για MATE 20 PRO μιλάμε.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Evilsmile είπε

Μπορεις να μας γραψεις και σε μας τους υπολοιπους σε ολα που ειναι χειροτερο το mate20pro απο το Mi9 περαν του επεξεργαστη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω να πω οτι μη κοιταμε μονο επιδοσεις αλλα και λιγο τη γενικοτερη ποιοτητα. Και οι δυο εταιριες εχουν vfm συσκευες αλλα οπως και να το κανουμε η XIAOMI βρηκε τη HUAWEI και η δευτερη ειναι τουλαχιστον ενα σκαλι πανω σε ποιοτητα αλλα υπερτερει και σαν ονομα σαν εταιρια κλπ. εναντι της ΧΙΑΟΜΙ.  Η ΧΙΑΟΜΙ λοιπον δινει απλοχερα σε καλουδια αλλα τσιγκουνευεται στην ποιοτητα των συσκευων της απο αποψη κατασκευης. Ημουν ετοιμος να παρω στη γυναικα το πολυδιαφημισμενο REDMI NOTE 7 αλλα ειδα ενα βιντεο που με απετρεψε. Οχι οτι θα κανει κανενας στο κινητο του τετοια κακομεταχειριση αλλα τετοια κινεζια δεν εχω ξαναδει ουτε σε παιχνιδι απο JUMBO. Πηγα στα σιγουρα HONOR 8X οπου μπορει να στερηθω υπερυθρες κλπ αλλα απο ποιοτητα ειναι μερα με νυχτα και λες οτι πηρες κανονικο κινητο οχι παιχνιδι.

Δειτε εδω τωρα ποιοτητα κατασκευης

https://www.youtube.com/watch?v=G8J7lCAs38w

Επεξ/σία από christosx13
Δημοσ.

Παιδιά μη λέμε ότι θέλουμε τώρα; μόνο στον επεξεργαστή είναι καλύτερο το xiaomi... Ειδικά στην κάμερα και την μπαταρία το huawei δεν πιάνετε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...