Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας είμαι 17 χρονών και δω και 3-4 μέρες νιώθω μια δύσπνοια όταν κάθομαι η ξαπλώνω δλδ είμαι ήρεμος.Μολις βγαίνω έξω νιώθω πολύ καλυτερα μη έχοντας καθόλου δύσπνοια.Επίσης νομίζω ότι έχω και ταχυκαρδία αλλά πάντα όταν μετράω τους παλμούς είναι γύρω στους 60-70

Αυτό ξεκίνησε από ένα καλοκαιρινκο μάθημα που έκανα στο σπίτι της καθηγήτριας έχοντας φουλ ζέστη και κανένα είδος κλιματισμού.Τοτε άρχισε ο ιδρώτας Η δύσπνοια και η ταχυκαρδια και από τότε οταν είμαι ήρεμος έχω αυτό το πρόβλημα .Με το που σηκώνομαι και βγαίνω αππ το σπίτι είναι όλα μια χαρά φυσιολογικά 

Τι γίνεται?

Δημοσ.

Επειδή πολλά μπορεί να συμβαίνουν,από το να είναι απλά ιδέα σου,να έχεις καμία κρίση πανικού ή παθολογικά αίτια καλύτερα να πας σε ένα γιατρό γιατί από το φόρουμ δεν μπορεί να γίνει εξαίταση.

• Like 2
Δημοσ.

Φίλε πήγαινε σε ένα γιατρό γιατί στο ίντερνετ μπαίνει ο καθένας και γράφει ότι θέλει.Και γιατρό να βρεις εδώ μέσα δεν θα μπορέσει χωρίς να σε δει να σε βοηθήσει.Δεν έχει νόημα ούτε να σε καθησυχάσει κάποιος εδώ μέσα,ούτε να σε τρομάξει.

• Like 1
Δημοσ.

17χρονος+ καλοκαιρινό μάθημα + hot καθηγήτρια είναι κακός συνδυασμός :D

Καλύτερα να δεις αρχικά έναν παθολόγο και να αφήσεις το ιντερνετ. Πιθανό να φταίει το τσιγάρο ή και το άγχος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...