iazriel Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Καλημέρα σε όλους και ελπίζω να είμαι στο σωστό σημείο του forum. Αφού έχω φτιάξει τα πάντα στο PC όπως θέλω, ήρθε η ώρα να δω και το θέμα του ήχου. Στην παρούσα φάση χρησιμοποιώ τα ασύρματα SteelSeries Siberia 800 (που θα πάνε στο PlayStation όμως) συνδεδεμένα με οπτική πάνω στην on board κάρτα της μητρικής. Η εν λόγω κάρτα έχει τα κάτωθι χαρακτηριστικά: Audio (Asus ROG Strix Z390 H Gaming) ROG SupremeFX 8-Channel High Definition Audio CODEC S1220A - Dual OP Amplifiers - Impedance sense for front and rear headphone outputs - Supports : Jack-detection, Multi-streaming, Front Panel Jack-retasking - High quality 120 dB SNR stereo playback output and 113 dB SNR recording input - Supports up to 32-Bit/192kHz playback *3 Audio Feature : - SupremeFX Shielding™ Technology - Optical S/PDIF out port(s) at back panel - Sonic Radar III - Sonic Studio III Η χρήση που κάνω στο PC μοιράζεται 50/50 σε παρακολούθηση ταινιών και Gaming. Μουσική καθόλου. Με ενδιαφέρει να έχω καθαρό δυνατο ήχο, να ακούω λεπτομέρειες και έχω και μια ελαφριά προτίμηση στο μπάσο, θέλω να δίνει. Τώρα, επειδή δεν έχω ιδέα από ήχο ή εξειδικευμένες αγορές, έχω δύο επιλογές. Να προχωρήσω στην αγορά των νέων SteelSeries Arctis pro wireless που η συντριπτική πλειοψηφία των reviews τα επιλέγει ως τα καλύτερα ή να ρωτήσω εδώ αν μπορώ με αυτά τα λεφτά, άντε βαριά μέχρι 350€ το πολύ να πάρω έναν καλύτερο συνδυασμό dac και ακουστικών, ασύρματων ή ενσυρματων δεν με ενδιαφέρει. Δεν ξέρω αν χρειάζομαι επίσης dac ή όχι οπότε με αυτά τα χρήματα να πάρω μόνο ακουστικά. Τέλος, στα Windows έχω ενεργοποιημενο το dolby atmos for headphones. Δεν ξέρω αν είναι gimmick, το είχα πετύχει δωρεάν σε προσφορά πριν αρκετό καιρό και το έβαλα... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα