Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Simon_says είπε

απο αυτα που εχω καταλαβει τα fec klp μην τα κοιτας γιατι και μενα με ειχε πιασει εμμονη , οσο οι ταχυτητες ειναι καλες και δεν εχεις αποσυνδεσεις μην σε απασχολει κατι αλλο, εχω την εντυπωση μονο οταν ολοι θα μπορουμε να εχουμε αυτο το fiber to the home τοτε μαλλον θα υσηχασουμε

Μου εχει γινει κ εμενα εμμονη ιδεα τωρα 🥴 επειδη 3 μερες ειμαι με vdsl (ειχα 24αρα voda) κ τερματιζω μεσα στο router σε 55up και 5.5down !!!

Και επειδη συνηθως ειμαι καντεμης bad luck κτλ κτλ αγχωνομαι μην παει κατι λαθος 

φινγκερς κροσντ 😁

Επεξ/σία από malias4
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φρεσκα στοιχεια, δηλαδη τετοιο αστρονομικο download πραγματικα κλαιω νομιζω οτι τους κλεβω :D:D:D:D στην ανανεωση θα ζητησω μονος μου αυξηση του παγιου!

Screenshot_1.jpg

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για ακομη μια φορα μετα απο επικοινωνια , μου ειπαν οτι μου ηρθε μυνημα και οτι η βλαβη αποκατασταθηκε ,εντωμεταξυ κανενα μυνημα δεν ηρθε και επισης σημερα ειχα 37 down ενταξει κλαιω!!!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν ξερω τι παιζεται,εμενα η βονταφον εδω και 10 μερες απο 15 μου το εριξε στα 5,το δηλωσα και μ ηρθε ο τεχνικος να μ πει φταιει η εσωτερικη γραμμη,την εχω αλλαξει απευεθειας κιολας απο την γραμμη του σπιτιου με καλο καλωδιο,δν τους εχω πει κουβεντα και ακομα,μου εχουν ερθει 2 μνματα οτι η αποκατασταση της βλαβης ειναι σε εξελιξη,εχω κανει αιτηση οτε για 50αρα να δουμε...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μετα απο 12 μηνες ηρθε τεχνικος της cosmote σπιτι ,ειμαι πολυ συγκινημένος 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

@poulinos  εχουν υποπέσει στην αντίληψη σου ,περιπτωσεις οπου  σβηνει  Μονο  το telephony ,και συχρονος να μην εχει ιντερνετ?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Kαι ακομα κυριες και κυριοι μετα απο τοσο καιρο, απο τοτε που ανοιξα το θεμα ακομα και τωρα εχω προβλημα, ειχα ηρεμησει κανα διμηνο τριμηνο, παλιιιιι ξανα μανα απο 50 down 1500, crc errors κλπ, αυτο το πραγμα 35 χρονια δεν το εχω βιωσει ποτε ,μου χουν βγαλει το καρκινοοοο!

τα λεω απλα για να τα λεω 

Δημοσ.
Στις 7/8/2020 στις 5:04 ΜΜ, Simon_says είπε

Kαι ακομα κυριες και κυριοι μετα απο τοσο καιρο, απο τοτε που ανοιξα το θεμα ακομα και τωρα εχω προβλημα, ειχα ηρεμησει κανα διμηνο τριμηνο, παλιιιιι ξανα μανα απο 50 down 1500, crc errors κλπ, αυτο το πραγμα 35 χρονια δεν το εχω βιωσει ποτε ,μου χουν βγαλει το καρκινοοοο!

τα λεω απλα για να τα λεω 

Ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ με τις αποσυνδέσεις...το γύρισα σε adsl και οι αποσυνδέσεις τέρμα... βέβαια κλειδώνω στα 4 τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...