Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, txcellas είπε

Αυτη τη στιγμή πληρώνω μέχρι 24mbps και πιάνει 6-10 mbps..

Γενικότερα αξιόπιστη εταιρία δεν είναι;

...το αποδεκτό όριο 30% κάτω την αναφερομενης ονομαστικης ταχυτητας ισχυει μόνο για vdsl συνδεσεις...

Επεξ/σία από dreambox8000
  • Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, divo είπε

Εγκυηση ταχυτητας χλωμο το βλεπω και απο τους δυο. Αυτο που ξερω ειναι οτι για οτι αφορα τη voda σου κανει 5% εκπτωση αν δεν ποιανεις αυτα που πρεπει. Για οτι αφορα τον οτε ερχεται τεχνικος το πυστοποιει οτι δεν τα ποιανεις λογο δυκτιου και εχεις δικαιωμα χωρις κοστος να ξαναπας στα 24 σαν προγραμμα. 

Ποσο σου ειπαν απο voda για φοιτητικό; Θα εχεις αλλες χρεωσεις οπως χρεωση για ρουτερ, ενεργοποιηση γραμμης ή για τεχνικο για να στο συνδεσει;

Στον οτε ειναι 25€ το 50αρι αν δεν κανω λαθος και απο οτι θυμαμαι εχει και 30αρια.

Το 24αρι ειναι 18€ αυτο σιγουρα γιατι το πληρώνω στο γιο μου.

Η vodafone Δεν είχε φοιτητικό fiber. Ούτε η wind οποτε πηρα στην κόσμοτε κ μ ειπαν 27,90 ευρώ για ταχύτητα μεχρι 50 mbps.  

Στην περιοχή που μένω ισως μονο αυτο το πακέτο εχει..

Επεξ/σία από txcellas
Δημοσ.

update----> Προφανως δεν ειρθε κανεις για να κανει καποιον ελεγχο τι αλλο θα περιμενα αλλωστε!!! cosmote εγγυηση , ο cosmote ερχετε λει σε εξυπηρετει  ποιο γρηγορα απο τους αλλους αυτο διαβαζα απο δω και απο κει :) Mου εστειλαν μυνημα οτι η βλαβη αποκατασταθηκε , και γιατι ειμαι σιγουρος οτι οταν παρω να ρωτησω οκ βρε ποια ηταν η βλαβη? παλι δεν μαθω,ενταξει  και το οτι αποκατασταθηκε και αυτο θα το δειξει ο χρονος 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΚΑΙ guess what παλι σημερα 2 αποσυχρονισμοι στο καπακι σημερα,ετσι για να γουσταρουμε!😁  https://prnt.sc/q74z6j

και για την τελευταια φορα που στειλαν το μυνημα οτι φτιαχτηκε κλπ, μιλησε για βλαβη στο δικτυο,και οτι δεν χρειαστηκε να ερθουν σπιτι,

οκ μεχρι τωρα εχει μαζεψει 50000 crc errors

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 21/11/2019 στις 8:27 ΜΜ, divo είπε

Αν δεν εχει καμπινα ή εστω ονου στη περιοχη σου σε βλεπω το πολυ με κανα 20αρι, αν ποιανες 6-10 με το 24αρι. Απο ποια εταιρεια ηταν ο τηλεφωνιτης?

Γιατί εγώ που έχω καμπίνα στα 20 μέτρα και κλειδώνω στα τέρματα νομίζεις κατεβάζω με 5mb/sec;

Ουσιαστικά το bandwidth που σου δίνουν είναι λίγο πάνω από το 50% αυτού που θα έπρεπε να είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο ΟΤΕ το έκανε πάλι το θαύμα του. Γυρνάω σπίτι χτες και βλέπω ότι δεν έχω internet. Το λαμπάκι της VDSL δεν άναβε καθόλου. Επειδή το router του ΟΤΕ μου έκανε κάτι νερά, πήγα και το άλλαξα μήπως και έφταιγε αυτό αλλα μάταια.
Όπως περίμενα και όπως είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο και παλιότερα, κάποιος τεχνικός του ΠΟΤΕ πήγε και έκανε την mlkia του στο κουτί της γειτονιάς και έβγαλε το καλώδιο της σύνδεσης μου. Τώρα θα πρέπει να μπλεχτώ στην γραφειοκρατία του ΟΤΕ, να περιμένω ραντεβού να δουν χωρίς λόγο ότι δεν φταίει κάτι στο σπίτι μου ώστε να κανονίσουν μετά Π’ΛΙ ραντεβού να δουν ότι κάτι φταίει με τον βρόγχο και με την ελπίδα όλο αυτό να γίνει πριν τις γιορτές.

Τους πήρα τηλέφωνο, μου έδωσαν 10 giga στο κινητό και το προώθησαν στο τεχνικό τμήμα περιμένοντας για τηλέφωνο ή ραντεβού από τεχνικό τους.

smh

Επεξ/σία από omega
  • Super Moderators
Δημοσ.
16 hours ago, skiabox said:

Γιατί εγώ που έχω καμπίνα στα 20 μέτρα και κλειδώνω στα τέρματα νομίζεις κατεβάζω με 5mb/sec;

Ουσιαστικά το bandwidth που σου δίνουν είναι λίγο πάνω από το 50% αυτού που θα έπρεπε να είναι.

Εσύ έχεις θέμα στο εσωτερικό δίκτυο.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ThReSh είπε

Εσύ έχεις θέμα στο εσωτερικό δίκτυο.

Οχι εσωτερικά μια χαρά είμαι.

Λάθος θυμάσαι μάλλον.

Τώρα κατεβάζω με 3.5-3.8 για παράδειγμα.

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, skiabox said:

Οχι εσωτερικά μια χαρά είμαι.

Λάθος θυμάσαι μάλλον.

Τώρα κατεβάζω με 3.5-3.8 για παράδειγμα.

Ενσύρματα με το router μέσω ethernet χωρίς powerline ενώ ο συγχρονισμός είναι 49999?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 21/11/2019 στις 5:19 ΜΜ, txcellas είπε

Παιδιά σκέφτομαι να βάλω vdsl 50mbps στο σπίτι. Τώρα έχω Vodafone Που σέρνεται. Μένω κέντρο Αθήνας και μου είπε ο τηλεφωνητής ότι θα εχω από 30 έως 45mbps. Όσοι έχετε δεν είστε ευχαριστημένοι;

Μια απτα ιδια.. vodafone και σερνεται και περιμενω το 50αρι vdsl cosmote Μεχρι την παρασκευη. Ειμαι πολυ περιεργος να δω ταχυτητες 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εχω τερματισει το κοντερ :D :D  :D 

Επισης μια ερωτηση ισχυει οτι ( Η απόσταση σας από το DSLAM -σε χιλιόμετρα- υπολογίζεται αν διαιρέσουμε το download attenuation με το 13,81) ??

Screenshot_1.jpg

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Simon_says είπε

Το εχω τερματισει το κοντερ :D :D  :D 

Επισης μια ερωτηση ισχυει οτι ( Η απόσταση σας από το DSLAM -σε χιλιόμετρα- υπολογίζεται αν διαιρέσουμε το download attenuation με το 13,81) ??

Screenshot_1.jpg

Νομιζω με το 13.81 ειναι το adsl για να υπολογισουμε την αποσταση οχι το vdsl . Εδω μπορεις να βρεις  https://www.speedguide.net/dsl_speed_calc.php αλλα ειναι για adsl οποτε αν ηξερες ποσο ειχες πειν να πας vdsl μπορεις να βρεις. Πληρωνεις για 50αρα φιλε μου; Κ πιανεις τα μισα ε; Κ πααααρα πολλα crc errors για 20 ωρες 🙀

Επεξ/σία από malias4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, malias4 είπε

Νομιζω με το 13.81 ειναι το adsl για να υπολογισουμε την αποσταση οχι το vdsl . Εδω μπορεις να βρεις  https://www.speedguide.net/dsl_speed_calc.php αλλα ειναι για adsl οποτε αν ηξερες ποσο ειχες πειν να πας vdsl μπορεις να βρεις. Πληρωνεις για 50αρα φιλε μου; Κ πιανεις τα μισα ε; Κ πααααρα πολλα crc errors για 20 ωρες 🙀

δυστηχως δεν θυμαμαι ποσο ειχα πριν παω vdsl, καλα αυτα τα τραγικα στατιστικα τα ειδα εχτες γιατι κολαγε το συμπαν και σε ενα game ειχα κατι 3000 ping, ποιο πριν  ηταν νορμαλ 47 με 48 down και up normal, με αποσυνδεσεις  τοτε και ακομα βεβαια ,ασε περιμενω πως και πως να ληξει το συμβολαιο, και ας μου λενε οτι ολοι το ιδιο ειναι, αυτοι φραγκο δεν θα ξαναδουν οχι οτι θα στεναχωρηθουν αλλα αμα δεν εισαι ικανοποιημενος δοκιμαζεις αλλου

τωρα ηρεμησε βεβαια το χα βγαλει για λιγο απο την πριζα, αλλα αυτο δεν πεζει ρολο και εχτες το ειχα κανει και δεν ειχε αλλαξει κατι, αλλα ενταξει ελεος ποια μην πεζουν με την υπομονη μας λιγο σεβασμος δηλαδη.

Screenshot_2.jpg

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Simon_says είπε

δυστηχως δεν θυμαμαι ποσο ειχα πριν παω vdsl, καλα αυτα τα τραγικα στατιστικα τα ειδα εχτες γιατι κολαγε το συμπαν και σε ενα game ειχα κατι 3000 ping, ποιο πριν  ηταν νορμαλ 47 με 48 down και up normal, με αποσυνδεσεις  τοτε και ακομα βεβαια ,ασε περιμενω πως και πως να ληξει το συμβολαιο, και ας μου λενε οτι ολοι το ιδιο ειναι, αυτοι φραγκο δεν θα ξαναδουν οχι οτι θα στεναχωρηθουν αλλα αμα δεν εισαι ικανοποιημενος δοκιμαζεις αλλου

τωρα ηρεμησε βεβαια το χα βγαλει για λιγο απο την πριζα, αλλα αυτο δεν πεζει ρολο και εχτες το ειχα κανει και δεν ειχε αλλαξει κατι, αλλα ενταξει ελεος ποια μην πεζουν με την υπομονη μας λιγο σεβασμος δηλαδη.

Screenshot_2.jpg

Τι ηθελα κ το γραψα , εμενα ενω εχω κουμπομενο το router 3 μερες κ κατι ωρες δεν ειχα ολα κ ολα 5-6 fec errors . 
Τωρα μπηκα για πλακα κ εχω ανα ενα δευτερολεπτο κ ενα fec error 🤔 Δηλαδη το λεπτο 60 !!!

Τι μπορει να εγινε ; 

Edit εκανα Restart κ τωρα παραμενει μηδεν εδω κ 10 λεπτα ! 

Επεξ/σία από malias4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, malias4 είπε

Τι ηθελα κ το γραψα , εμενα ενω εχω κουμπομενο το router 3 μερες κ κατι ωρες δεν ειχα ολα κ ολα 5-6 fec errors . 
Τωρα μπηκα για πλακα κ εχω ανα ενα δευτερολεπτο κ ενα fec error 🤔 Δηλαδη το λεπτο 60 !!!

Τι μπορει να εγινε ; 

Edit εκανα Restart κ τωρα παραμενει μηδεν εδω κ 10 λεπτα ! 

απο αυτα που εχω καταλαβει τα fec klp μην τα κοιτας γιατι και μενα με ειχε πιασει εμμονη , οσο οι ταχυτητες ειναι καλες και δεν εχεις αποσυνδεσεις μην σε απασχολει κατι αλλο, εχω την εντυπωση μονο οταν ολοι θα μπορουμε να εχουμε αυτο το fiber to the home τοτε μαλλον θα υσηχασουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...