Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, poulinos είπε ασυρματο με διπλη βαση παιρνεις.δεν χρειαζεται να στο δινει για να το φορτιζεις. ειτε παιρνεις πακετο με δυο μεσα ειτε παιρνεις δευτερο τηλεφωνο και πολλες βασεις απο Default μπορουν να δεχτουν παραπανω απο ενα.απλα πρεπει να το ψαξεις. οπως ειπα αν εχεις utp ή Spare καθετη μπορεις να κανεις την επιστροφη απλα θελει λιγο ψαξιμο. αυτο που εχει παρει στα χαρακτηριστικα λει με δυνατότητα επέκτασης λογικά θα εννοεί αυτό που λες , αν και θα το ρωτήσω προτού το πάρω .utp δεν εχω και η επιστροφη που λες ειναι φανταζομαι απλα για να μπορει να βαζει στο σπιτι να συνδεει το καλωδιο στην τηλεφωνικη πριζα της, οχι αυτο δεν με πειραζει απλα να εχει την βαση απο κει ,και να το εχει στο ρευμα να φορτιζει και να μπορει να παιρνει τηλεφωνα ,και να ησυχάσω 1 ώρα πριν, poulinos είπε για να τα διαχωρισουμε λιγο. η σωστη καλωδιωση ειναι αυτο που αναφερετε εδω https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf ειτε εχεις voip ειτε κανονικη τηλεφωνια.αν ειναι voip την ξεκινας απο την Fxs και την γυρνας στο υπολοιπο σπιτι ενω αν ειναι tdm την γυρνας στο υπολοιπο σπιτι απο το splitter. αν τωρα κανεις αυτο που αναφερει η cosmote τοτε ναι μεν πετυχαινει και στο voip και στην κανονικη τηλεφωνια(διαφορετικη διαδικασια) αλλα ετσι εχεις bridge taps οποτε δεν εχεις τα μεγιστα της γραμμης.στην δευτερη περιπτωση αν εχεις voip κανεις επιστροφη την γραμμη στο splitter και βαζεις φιλτρακια στα τηλεφωνα ενω αν εχεις tdm τηλεφωνια απλα βαζεις φιλτρακια στα αλλα τηλεφωνα και την τηλεφωνια την εχεις πανω απο το splitter.(οπως ειχες παλια adsl). ναι γινεται.αν εχεις Utp τοτε μπορεις να εχεις σωστα την τηλεφωνια σου και ταυτοχρονα να την στειλεις και στο αλλο διαμερισμα.αν δεν εχεις Utp αλλα θες να εχεις σωστα την καλωδιωση τοτε πρεπει να δεις αν υπαρχει αναπληρωματικο ζευγαρι μεχρι κατανεμητη για να κανεις την επιστροφη σε αυτο το ζευγαρι και οχι σε αυτο που σου φερνει το vdsl.και μετα στον κατανεμητη χωνευτη την στελνεις στο διαμερισμα της.το θεωρω μπελα αφου μπορεις με ενα ασυρματο με διπλη βαση να παιξεις σε 5 λεπτα. αυτο που κραταω ειναι το τελευταιο (το θεωρω μπελα αφου μπορεις με ενα ασυρματο με διπλη βαση να παιξεις σε 5 λεπτα.) γιατι απο τα υπολοιπα λιγα καταλαβα εως ελαχιστα προφανως δεν χρειαζετε να μου τα εξηγησεις και αλλο,δεν χρειάζεται να τα ξερω ολα ποσο μαλλον να τα καταλαβω κιολας 1 ώρα πριν, poulinos είπε το πρωτο Link δεν δουλευει. εξαντληθηκε το βαλε προσφορα στα 17 ευρω και εξαφανίστηκε ,αυτο ειναι https://www.skroutz.gr/s/8847442/AEG-Voxtel-D81.html
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 3 minutes ago, Simon_says said: αυτο που εχει παρει στα χαρακτηριστικα λει με δυνατότητα επέκτασης λογικά θα εννοεί αυτό που λες , αν και θα το ρωτήσω προτού το πάρω .utp δεν εχω και η επιστροφη που λες ειναι φανταζομαι απλα για να μπορει να βαζει στο σπιτι να συνδεει το καλωδιο στην τηλεφωνικη πριζα της, οχι αυτο δεν με πειραζει απλα να εχει την βαση απο κει ,και να το εχει στο ρευμα να φορτιζει και να μπορει να παιρνει τηλεφωνα ,και να ησυχάσω αυτο που κραταω ειναι το τελευταιο (το θεωρω μπελα αφου μπορεις με ενα ασυρματο με διπλη βαση να παιξεις σε 5 λεπτα.) γιατι απο τα υπολοιπα λιγα καταλαβα εως ελαχιστα προφανως δεν χρειαζετε να μου τα εξηγησεις και αλλο,δεν χρειάζεται να τα ξερω ολα ποσο μαλλον να τα καταλαβω κιολας εξαντληθηκε το βαλε προσφορα στα 17 ευρω και εξαφανίστηκε ,αυτο ειναι https://www.skroutz.gr/s/8847442/AEG-Voxtel-D81.html α.λογικα ναι αυτο εννοει.ναι αν κανεις επιστροφη με οποιοδηποτε τροπο θα βαζει μια απλη συσκευη στην τηλεφωνικη πριζα κατευθειαν.αλλα με ασυρματο με διπλη βαση δεν χρειαζεσαι επιστροφη.απλα θες συγκεκριμενα ασυρματα. β.ναι αμα δεν ξερεις ειναι δυσκολο να κανεις την επιστροφη και να δωσεις λεφτα σε ηλεκτρολογο δεν αξιζει εφοσον μπορεις με διπλη βαση. δεν εχω δοκιμασει aeg τηλεφωνα.προτιμω siemens/panasonic
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Α για τα crc errors αλλαξα το καλωδιο που παει απο ρουτερ στην πριζα τηλεφωνου με ενα καινουργιο απο το speedport plus ,γιατι πρεπει να ηταν πολυ παλιο ,δεν ξερω αν χαλανε αυτα https://prnt.sc/pvv4mg ,τωρα αν παλι καποια στγμη βαρεσει τιποτα 10χιλιαρα crc κατι αλλο θα συμβαινει!! αν το fxs που λες ειναι η master πριζα, το χα συνδεσει και εκει δεν ειχε διαφορες
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 3 minutes ago, Simon_says said: Α για τα crc errors αλλαξα το καλωδιο που παει απο ρουτερ στην πριζα τηλεφωνου με ενα καινουργιο απο το speedport plus ,γιατι πρεπει να ηταν πολυ παλιο ,δεν ξερω αν χαλανε αυτα https://prnt.sc/pvv4mg ,τωρα αν παλι καποια στγμη βαρεσει τιποτα 10χιλιαρα crc κατι αλλο θα συμβαινει!! αν το fxs που λες ειναι η master πριζα, το χα συνδεσει και εκει δεν ειχε διαφορες δεν χαλανε αλλα ειναι ευαισθητα σε τραβηγμα,πατημα κτλ. για 22 Margin δεν θα πρεπε να εχεις προβληματα.εκτος αν τρωει καποιο τρελο προβλημα η γραμμη. Fxs ειναι η port πανω στο router. η εξοδο του τηλεφωνου να το πω πιο απλα
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ok παλι αποσυχρονισμος σημερα, και δευτερος στο καπακι, λοιπον για να καταληξω καπου, ερωτηση -> εχω δικαιωμα να ζητησω να ερθει τεχνικος του οτε να κανει ελεγχο στην γραμμη η στις πριζες η δεν ξερω που αλλου μπορει να κοιταξει? Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 On 15/11/2019 at 01:49, Simon_says said: ok παλι αποσυχρονισμος σημερα, και δευτερος στο καπακι, λοιπον για να καταληξω καπου, ερωτηση -> εχω δικαιωμα να ζητησω να ερθει τεχνικος του οτε να κανει ελεγχο στην γραμμη η στις πριζες η δεν ξερω που αλλου μπορει να κοιταξει? εχεις δικαιωμα ναφερεις τεχνικο ο οποιος θα κανει ελεγχο στον κατανεμητη ή στην χωνευτη.δεν θα κατσει 2 ωρες να δει αν θα κανει αποσυνδεση.μπορει να τσεκαρει και πανω για να δει αν εχει διαφορα κατω με πανω.δηλαδη αν κατω εισαι 50 και πανω 40 κατι φταιει πανω αλλα δεν θα στο φτιαξει.αν δεν βρεθει προβλημα ή αν βρεθει προβλημα πανω το χρεωνεσαι.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, poulinos είπε εχεις δικαιωμα ναφερεις τεχνικο ο οποιος θα κανει ελεγχο στον κατανεμητη ή στην χωνευτη.δεν θα κατσει 2 ωρες να δει αν θα κανει αποσυνδεση.μπορει να τσεκαρει και πανω για να δει αν εχει διαφορα κατω με πανω.δηλαδη αν κατω εισαι 50 και πανω 40 κατι φταιει πανω αλλα δεν θα στο φτιαξει.αν δεν βρεθει προβλημα ή αν βρεθει προβλημα πανω το χρεωνεσαι. ξαναπηρα τηλεφωνο ξανα μανα καταχωρηση και περιμενω τεχνικο ,αν παλι φαω ακυρο θα κοιταξω τι μπορω να κανω για να απεμπλακώ απο το συμβόλαιο , γιατι καταντησε αηδια πια! και προχτες αποσυχρονιμοι και σημερα. https://prnt.sc/pzl7sg αλλαξε και το snr δεν ξερω αν αυτο πρεπει να εινια σταθερο νουμερο, αλλα οτι και να λεμε απο δω και περα αν δεν γινει ο ελεγχος τσαμπα θα μιλαμε Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
sandanes Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, διαβάζω εδώ και αρκετή ώρα αυτό το post και θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου,έχω σύνδεση cosmote φοιτητική 24mbps,επειδή όμως είμαι κοντά στον κόμβο παίρνω vdsl και κλειδώνει το router στα 24400 kbps.Από την αρχή είχα θέματα με αποσυγχρονισμούς αλλά έφταιγε το καφάο οπότε και το διόρθωσαν μετά από αρκετά τηλεφωνήματα.Όλα καλά όλα ωραία μέχρι τώρα,αλλά το attainable rate πέφτει από 105000 kbps στα 39000 και δημιουργεί crc errors με αποτέλεσμα μετά απο αρκετές μέρες χωρίς restart να κολλάει το ίντερνετ.Πήρα τηλέφωνο και έλεγε ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη αλλά δεν είδα διαφορά.Τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση? Edit: ξέχασα να αναφέρω πως δεν έχω τηλέφωνα συνδεδεμένα και το καλώδιο πάει απο τον τοίχο στο router κατευθείαν. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από sandanes
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, divo είπε τις αποσυνδεσεις τις βλεπει ο τεχνικος απο το ιστορικό. Αν ηταν κατι γραμμης παντως δεν θα ειχε 13 CRC σε 2 μερες λειτουργειας. οπως επισης στο screenshot παραπανω ειχε 15334 crc errors se 3 ωρες
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, divo είπε Οντως κατι παιζει μυστήριο. ειμαι της ιδιας αποψης !!! επισης μου προκαλει μεγαλη εντυπωση ,πως επειδη μολις τωρα αποσυχρονιστηκε παλι το ρουτερ, πως δεν μηδενίστηκαν οι ωρες λειτουργίας
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, divo είπε Μετα απο αυτο....πες μας ποσα θες να μας τρελανεις; εχεις κανα αλλο ρουτερ να δοκιμασεις; Δεν εχω ο καημενος τετοια προθεση see for your self https://prnt.sc/q02luf ,μεχρι τωρα το ρουτερ εκλεισε η αλλιως αποσυχρονιστηκε 3 φορες απο το πρωι ετσι! δεν εχω αλλο ρουτερ. δεν παιζει αυτοι κατι να κανουν απομακρυσμενα οπως λενε στο ρουτερ? αλλα και παλι δεν καταλαβαινω εφοσον κλεινει και ανοιγει ξανα το ρουτερ δεν ειναι στανταρ δεδομενο οτι οι ωρες λειτουργιας πρεπει να μηδενιστούν? α! αν θυμασαι οταν ανοιξα το thread τo speedport 2j ειχα, ολα τα ρουτερ να μου βγαινουν προβληματικα? i dont know! Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
txcellas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά σκέφτομαι να βάλω vdsl 50mbps στο σπίτι. Τώρα έχω Vodafone Που σέρνεται. Μένω κέντρο Αθήνας και μου είπε ο τηλεφωνητής ότι θα εχω από 30 έως 45mbps. Όσοι έχετε δεν είστε ευχαριστημένοι;
dreambox8000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, txcellas είπε Παιδιά σκέφτομαι να βάλω vdsl 50mbps στο σπίτι. Τώρα έχω Vodafone Που σέρνεται. Μένω κέντρο Αθήνας και μου είπε ο τηλεφωνητής ότι θα εχω από 30 έως 45mbps. Όσοι έχετε δεν είστε ευχαριστημένοι; ...από 35 και κάτω θεωρείται βλάβη....να το προσέξεις...
txcellas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, dreambox8000 είπε ...από 35 και κάτω θεωρείται βλάβη....να το προσέξεις... Αυτη τη στιγμή πληρώνω μέχρι 24mbps και πιάνει 6-10 mbps.. Γενικότερα αξιόπιστη εταιρία δεν είναι;
txcellas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, divo είπε Αν δεν εχει καμπινα ή εστω ονου στη περιοχη σου σε βλεπω το πολυ με κανα 20αρι, αν ποιανες 6-10 με το 24αρι. Απο ποια εταιρεια ηταν ο τηλεφωνιτης? Αν κατάλαβα καλά εχουμε οπτική ίνα στη γειτονιά αλλα εκει κ πέρα με χαλκό θα έρχεται το τηλέφωνο. Πήρα τηλ στην κόσμοτε να ρωτήσω για πακέτο fiber φοιτητικό. Αν πιάνω 20ρι δεν μπορώ να έχω κάποια εγγύηση ταχύτητας η κατι τέτοιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα