poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 19 hours ago, Simon_says said: οντως δεν υπηρχε διαφορα την επομενη μερα που το αφησα αρκετες ωρες συνδεδεμενο απλα απο ρουτερ στην πριζα τηλεφωνου ,τα crc μετα απο 15 ωρες ηταν 60 κατι τετοιο και 2 η 4 τα fec δεν ξερω τι γινεται με αυτην την γραμμη!!! και τωρα που ξανακοιταξα ειναι 88 crc και 2 fec μετα απο 1 days, 8 hours, 41 minutes, 21 second ναι ειναι πολυ λιγα πραγματι για τοσες ωρες Online 18 hours ago, divo said: ειναι πολυ μικρο το νουμερο σε crc και fec γιανα επηρεάσει τη γραμμη σου. Αυτα μπορει να δημιουργηθουν ακομα και με το κούνημα του καλωδιου. Παντως μη σε απασχολει. Προβλημα ουσιαστικο υπαρχει οταν αυτα ανεβαινουν μεσα σε ενα λεπτο. Κι εμενα ανεβαινουν που και που αλλα ειναι ασήμαντα. Ητε απο τις συστολοδιαστολες ητε απο την υγρασια που εχει ηδη αρχισει. Χαλκος ειναι δεν ειναι οπτικη ίνα μεχρι το σπιτι. Μια λιγο παραξενη ερωτηση Χρησιμοποιεις το μπλε καλωδιο του ρουτερ? αλλωστε αν σηκωσει παρα πολλα θα εχει και θεματακια μετα,απο αργη ταχυτητα απο χαμηλα margin απο disconnects Κτλ. 18 hours ago, Simon_says said: αυτα τα crc ειναι λιγα αλλα τα 7000 μετα τους αποσυχρονισμους που ειχα ε δεν τα λες λιγα ασχετα αν οι αποσυγχρονισμοι οφειλονταν στα crc errors η οχι, με <<απασχολει>> οτι καθε λιγο και λιγακι ειτε ειναι καθε δυο βδομαδες γιατι δεν καθομαι να τα σημειωνω ,εχω αποσυχρονισμους, και αυτο ειναι απο την φυση του προβληματικο και οχι υγιες το ρουτερ ειναι συνδεδεμενο με την πριζα τηλεφωνου με απλο τηλεφωνικο καλωδιο να το πω ετσι, ενα καλωδιο οπου ειναι μπλε τα .... δεν ξερω πως να τα πω,το χω αφησει αχρησιμοποιειτο στο κουτι του speedport plus αμα παει προς αποσυγχρονισμο τοτε θα δεις παρα πολλα και μετα θα πεσει η γραμμη. και οφειλονται στα crc,fec Κτλ. απο εκει και περα ειναι ποσες αποσυνδεσεις εχεις.αλλο να κανει μια την ημερα και αλλο να κανει 15 την ημερα. 18 hours ago, divo said: εχεις το plus οποτε δεν εχεις μπλε καλωδιο . Ακυρο οτι ειπα. Χρησιμοποιησε τα καλωδιακια του plus (τα λευκα) για τη συνδεση και κοιτα αν αλλαξει κατι τι βρωμαει με το μπλε καλωδιο? μου ειχε κανει εντυπωση το χρωμα οταν τα ειχα πετυχει. 16 hours ago, Simon_says said: εβαλα ενα λευκο ειχα ενα τα κλιπσακια να τα πω ετσι ηταν γκρι, αν και δεν γνωριζω αν εχουν καμια διαφορα, θα το αφησω ετσι και θα ξαναδω στατιστικα αυριο το να αλλαξεις ενα καλωδιο μην εχει χαλασει ακομα και αν δεν φαινεται κατι εξωτερικο ειναι το πιο απλο. ( η πιο ευκολη δοκιμη)
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 δεν επαιξε ρολο το καλωδιο τελικα το λευκο ενοοω , τα στατιστικα φενονται νορμαλ! https://prnt.sc/pq6uwp μαλλον για να σιγουρευτώ , για το σαββατο που εγιναν οι αποσυγχρονισμοι και που τα crc errors ειχαν φτασει τα 7000 ,μαλλον ξαναελεω για να μου φυγει απο το μυαλο οτι κατι εχει η καλωδιωση μου θα πρεπει θα πρεπει καποιος να ερθει να μετρησει κλπ
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 2 minutes ago, Simon_says said: δεν επαιξε ρολο το καλωδιο τελικα το λευκο ενοοω , τα στατιστικα φενονται νορμαλ! https://prnt.sc/pq6uwp μαλλον για να σιγουρευτώ , για το σαββατο που εγιναν οι αποσυγχρονισμοι και που τα crc errors ειχαν φτασει τα 7000 ,μαλλον ξαναελεω για να μου φυγει απο το μυαλο οτι κατι εχει η καλωδιωση μου θα πρεπει θα πρεπει καποιος να ερθει να μετρησει κλπ τι εννοεις με το " (τον διακλαδωτη τηλεφωνου δεν μπορουσα να τον βαλω γιατι ειναι περιεργη η πριζα τηλεφωνου μου)" για να δεις αν εχεις errors πρεπει να κανεις μετρηση κατανεμητη.και τεχνικος να ερθει θα το δοκιμασει 5-10 λεπτα και θα δει αν συγχρονιζεις το ιδιο με πανω.δεν θα κατσει 2 ωρες:P
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, poulinos είπε τι εννοεις με το " (τον διακλαδωτη τηλεφωνου δεν μπορουσα να τον βαλω γιατι ειναι περιεργη η πριζα τηλεφωνου μου)" για να δεις αν εχεις errors πρεπει να κανεις μετρηση κατανεμητη.και τεχνικος να ερθει θα το δοκιμασει 5-10 λεπτα και θα δει αν συγχρονιζεις το ιδιο με πανω.δεν θα κατσει 2 ωρες:P Hταν λιγο ασαφες αλλα θα το εξηγουσα σαν <<αυτιτιστικος>> η υποδοχης της πριζας τηλεφωνου μου δεν ειναι καθετη , ειναι πλαγια και προς τα πανω δεν ξερω αν εχεις δει τετοια πριζα ,με αποτελεσμα αυτο https://prnt.sc/pq7weu να μην μπορω να το βαλω!εκτος αν ειμαι τοσο <<αναπηρος>> Αν και αφου δεν εχει διαφορα αν το συνδεσω απευθειας στην πριζα η κατα πως λενε οι οδηγιες ,ψυλλους στα αχυρα ψαχνω μαλιστα, και τι θα μου παρει για αυτο τωρα ειναι το θεμα,θα μου πεις ρωτα! Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 20 hours ago, Simon_says said: Hταν λιγο ασαφες αλλα θα το εξηγουσα σαν <<αυτιτιστικος>> η υποδοχης της πριζας τηλεφωνου μου δεν ειναι καθετη , ειναι πλαγια και προς τα πανω δεν ξερω αν εχεις δει τετοια πριζα ,με αποτελεσμα αυτο https://prnt.sc/pq7weu να μην μπορω να το βαλω!εκτος αν ειμαι τοσο <<αναπηρος>> Αν και αφου δεν εχει διαφορα αν το συνδεσω απευθειας στην πριζα η κατα πως λενε οι οδηγιες ,ψυλλους στα αχυρα ψαχνω μαλιστα, και τι θα μου παρει για αυτο τωρα ειναι το θεμα,θα μου πεις ρωτα! στις πλαγιες πριζες ο διακλαδωτης δεν μπαινει οπως ειπες.πχ πριζες legrand.εκει θελει διακλαδωτη που το αρσενικο του ειναι καλωδιο και Rj11 κλιπ https://www.caliston.gr/-1-020cm-2-rj11-6x4-powertech.html απλα γιατι θες να βαλεις τηλεφωνικο διακλαδωτη στην πριζα?αυτο ειναι που δεν καταλαβα.αναφερεις οτι δεν μπορεις να τον βαλεις.εφοσον εχεις voip δεν θες τηλεφωνικο διακλαδωτη.απο τον τοιχο πας στο dsl tou router και απο την Fxs πας στο τηλεφωνο.ακομα και αν θες να βαλεις adsl splitter βαζεις το Line του σπλιττερ στον τοιχο το Phone μενει κενο αφου εχεις voip εκτος αν θες να κανεις επιστροφη σε αλλες πριζες και το dsl στο dsl του ρουτερ. αν κανεις επιστροφη μετα θελει και φιλτρα στα τηλεφωνα.ειναι πατεντα αυτο για επιστροφη του τηλεφωνικου σηματος και παρολο που παιζει δημιουργει προβληματα λογω bridge taps. διακλαδωτη θα ειχε νοημα να εβαζες στην fxs αν ηθελες να βαλεις 2-3 συσκευες αν και μπορεις να χρησιμοποιησεις και την Fxs2. η θα ειχε νοημα ο διακλαδωτης αν ειχες tdm τηλεφωνια. εκτος αν ηθελες να κανεις επιστροφη και αντι για splitter να βαζες φιλτρο με διακλαδωτη
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 9 ώρες πριν, poulinos είπε στις πλαγιες πριζες ο διακλαδωτης δεν μπαινει οπως ειπες.πχ πριζες legrand.εκει θελει διακλαδωτη που το αρσενικο του ειναι καλωδιο και Rj11 κλιπ https://www.caliston.gr/-1-020cm-2-rj11-6x4-powertech.html απλα γιατι θες να βαλεις τηλεφωνικο διακλαδωτη στην πριζα?αυτο ειναι που δεν καταλαβα.αναφερεις οτι δεν μπορεις να τον βαλεις.εφοσον εχεις voip δεν θες τηλεφωνικο διακλαδωτη.απο τον τοιχο πας στο dsl tou router και απο την Fxs πας στο τηλεφωνο.ακομα και αν θες να βαλεις adsl splitter βαζεις το Line του σπλιττερ στον τοιχο το Phone μενει κενο αφου εχεις voip εκτος αν θες να κανεις επιστροφη σε αλλες πριζες και το dsl στο dsl του ρουτερ. αν κανεις επιστροφη μετα θελει και φιλτρα στα τηλεφωνα.ειναι πατεντα αυτο για επιστροφη του τηλεφωνικου σηματος και παρολο που παιζει δημιουργει προβληματα λογω bridge taps. διακλαδωτη θα ειχε νοημα να εβαζες στην fxs αν ηθελες να βαλεις 2-3 συσκευες αν και μπορεις να χρησιμοποιησεις και την Fxs2. η θα ειχε νοημα ο διακλαδωτης αν ειχες tdm τηλεφωνια. εκτος αν ηθελες να κανεις επιστροφη και αντι για splitter να βαζες φιλτρο με διακλαδωτη γιατι εκεινη την στιγμη που εβλεπα τα 7000 crc, δεν σκεφτομουν καθαρα,και δοκιμασα η πηγα να το συνδεσω οπως στο βιντεο της comsote για pstn γραμμη με μια τηλεφωνικη γραμμη, και δεν ηξερα 100% οτι επειδη ειναι voip οπως και να το συνδεσω δεν εχει διαφορα, μια σφηνα ερωτηση ,ψιλοασχετη , στο διπλανο διαμερισμα μενει η μανα μου, πως μπορει να εχει τηλεφωνικη συσκευη να χρησιμοποιει δηλαδη την δικη μου γραμμη για να παιρνει τηλεφωνα, χωρις να τραβηξω καλωδιο απο το δικο μου διαμερισμα στο δικο της , γίνεται?
poulinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 5 minutes ago, divo said: Ή της δινεις ασυρματο που να πιανει διπλα, ή κανεις επιστροφη την τηλεφωνια και συνδεεις απο τη χωνευτη παραληλα τα καλωδια την μητερας σου βαζοντας στη πριζα της φιλτρο. Το δευτερο ομως μη το πεις στον @poulinos γιατι δεν μας σωζει τιποτα...😉 δεν εχω κανα θεμα.αρκει να ξερουν οτι μπορει να χασουν σε attainable η σε sync και να μην ψαχνουν μετα τι φταιει.αν βεβαια εχει utp για τηλεφωνικο τοτε το κανει επιστροφη χωρις bridge taps. γελαγα σημερα.με 2 cases.αλλαγη οριου λογω προβληματικου οριο στο mirroring.απο 16 οκτωβρη ακομα δεν εγινε. 2.αρυς γραμμη απο 18 του μηνος no sync.φτιαχτηκε σημερα.για 2020 καλα παμε.απο marketing ολοι μαμανε.
Mhlogiatros Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Παντως ειναι κριμα να εχεις δεχτει τη προσφορα να κανεις τα χαρτια και μετα να καλούν και να σου πετανε το 1.5 μηνα περιμενε . Ουσιαστικα να σε διωχνουν δηλαδη . Δε μπορουν να στειλουν τον εξοπλισμο οταν τους λες οτι νιωθεις να το βαλεις μονος σου και δε χρειαζεται ραντεβου ;
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, divo είπε Ή της δινεις ασυρματο που να πιανει διπλα, ή κανεις επιστροφη την τηλεφωνια και συνδεεις απο τη χωνευτη παραληλα τα καλωδια την μητερας σου βαζοντας στη πριζα της φιλτρο. Το δευτερο ομως μη το πεις στον @poulinos γιατι δεν μας σωζει τιποτα...😉 Αυτο εχω κανει αλλα ελεγα να αποφυγω το να μου το δινει για να το φορτιζω καθε 3 μερες, αλλα αμα το κανω με τον δευτερο τροπο και επηρεαστει το ιντερνετ οπως λει και ο @poulinos ,ουτε αυτο θα το θελα ,ενταξει θα το αφησω ετσι
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, divo είπε Γιατι να στο δινει για φόρτιση; Παιρνεις ασυρματο με δυο συσκευες και καθαρισες. Ο φορτιστης ειναι δικος της. και οι δυο συσκευες αυτες πως θα καταλαβαινουν την δικια μου τηλεφωνικη γραμμη, εφοσον η μια συσκευη θα ειναι στο ενα διαμερισμα η αλλη στο αλλο ,το οποιο αλλο δεν εχει τηλεφωνικη γραμμη
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, divo είπε συνδεονται μεταξυ τους. Τη μια την βαζεις εσυ κανονικα για τηλεφωνο και την αλλη με το φορτιστη-βαση στο αλλο σπιτι. θελει μονο ρευμα η δευτερη. Εχω κατι αναλογο για τον απο πανω μου οροφο. ωραια .τελευταία ερωτηση ,επειδη χωρις να με ρωτησει πηρε αυτην την συσκευη https://www.germanos.gr/product/aeg-asurmato-tilefono-d81-paketo-me-sustima-sunagermou/20371011/# αν παρω αλλα μια ιδια ειμαι οκ? η πρεπει να ειναι πακετο σαν και αυτο που μου εδωσε σε λινκ ο @poulinos https://www.skroutz.gr/s/6742550/Panasonic-KX-TGC212.html
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Και παλι αρχισαν τα περιεργα σημερα πριν 10 λεπτα τα λαμπακια του ρουτερ ολα αναμενα κανονικα κοιτω δεν εχω ιντερνετ κοιτω τα crc 80000 και κατι ψηλα
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, divo είπε Ρωτα τον @poulino που σου εδωσε το link.😁 Πλακα κανω. πρεπει να ειναι πακετο εκτος αν γραφει κατι διαφορετικο στο manual. Πλακατζη μου εσυ το λογικο αυτο ηταν να ειναι πακετο αλλα για να με σιγουρος ερωτηξα
Mhlogiatros Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φιλε Divo εχεις υποψη σου κανα λιγο καλυτερο σε range τηλεφωνο ; Ας μην εχει eco κτλ . Gigaset C530 και Panasonic KXTG6812 Duo τα εχω δοκιμασει . Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 On 31/10/2019 at 22:34, Simon_says said: γιατι εκεινη την στιγμη που εβλεπα τα 7000 crc, δεν σκεφτομουν καθαρα,και δοκιμασα η πηγα να το συνδεσω οπως στο βιντεο της comsote για pstn γραμμη με μια τηλεφωνικη γραμμη, και δεν ηξερα 100% οτι επειδη ειναι voip οπως και να το συνδεσω δεν εχει διαφορα, μια σφηνα ερωτηση ,ψιλοασχετη , στο διπλανο διαμερισμα μενει η μανα μου, πως μπορει να εχει τηλεφωνικη συσκευη να χρησιμοποιει δηλαδη την δικη μου γραμμη για να παιρνει τηλεφωνα, χωρις να τραβηξω καλωδιο απο το δικο μου διαμερισμα στο δικο της , γίνεται? για να τα διαχωρισουμε λιγο. η σωστη καλωδιωση ειναι αυτο που αναφερετε εδω https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf ειτε εχεις voip ειτε κανονικη τηλεφωνια.αν ειναι voip την ξεκινας απο την Fxs και την γυρνας στο υπολοιπο σπιτι ενω αν ειναι tdm την γυρνας στο υπολοιπο σπιτι απο το splitter. αν τωρα κανεις αυτο που αναφερει η cosmote τοτε ναι μεν πετυχαινει και στο voip και στην κανονικη τηλεφωνια(διαφορετικη διαδικασια) αλλα ετσι εχεις bridge taps οποτε δεν εχεις τα μεγιστα της γραμμης.στην δευτερη περιπτωση αν εχεις voip κανεις επιστροφη την γραμμη στο splitter και βαζεις φιλτρακια στα τηλεφωνα ενω αν εχεις tdm τηλεφωνια απλα βαζεις φιλτρακια στα αλλα τηλεφωνα και την τηλεφωνια την εχεις πανω απο το splitter.(οπως ειχες παλια adsl). ναι γινεται.αν εχεις Utp τοτε μπορεις να εχεις σωστα την τηλεφωνια σου και ταυτοχρονα να την στειλεις και στο αλλο διαμερισμα.αν δεν εχεις Utp αλλα θες να εχεις σωστα την καλωδιωση τοτε πρεπει να δεις αν υπαρχει αναπληρωματικο ζευγαρι μεχρι κατανεμητη για να κανεις την επιστροφη σε αυτο το ζευγαρι και οχι σε αυτο που σου φερνει το vdsl.και μετα στον κατανεμητη χωνευτη την στελνεις στο διαμερισμα της.το θεωρω μπελα αφου μπορεις με ενα ασυρματο με διπλη βαση να παιξεις σε 5 λεπτα. On 07/11/2019 at 02:19, divo said: ελα τωρα τα παραλες... ουτε μηνας δεν ειναι...... μια χαρα ειναι. εδω νεες συνδεσεις παίρνουν ημερομηνιες για 1.5 μηνα μετα. αστα να πανε.απλα αστα να πανε.εγινε η αλλαγη οριου μετα απο τοσο καιρο.ασχετα που τωρα ειναι βλαβη σε γενικο κατανεμητη.διακοπη εκει.χαχαχα On 07/11/2019 at 04:12, Mhlogiatros said: Παντως ειναι κριμα να εχεις δεχτει τη προσφορα να κανεις τα χαρτια και μετα να καλούν και να σου πετανε το 1.5 μηνα περιμενε . Ουσιαστικα να σε διωχνουν δηλαδη . Δε μπορουν να στειλουν τον εξοπλισμο οταν τους λες οτι νιωθεις να το βαλεις μονος σου και δε χρειαζεται ραντεβου ; αν ειναι καινουρια γραμμη πρεπει να βγει τεχνικος εξω να σου ενωσει την γραμμη,.αν ειναι απο αλλο παροχο τοτε ναι θα μπορουσαν να στο στειλουν και να το βαλεις εσυ απλα πολυ θα προβληματιστουν λιγο με το θεμα του voip και πως θα γυρισουν την τηλεφωνια στα υπολοιπα πριζακια κτλ. On 07/11/2019 at 10:24, Simon_says said: Αυτο εχω κανει αλλα ελεγα να αποφυγω το να μου το δινει για να το φορτιζω καθε 3 μερες, αλλα αμα το κανω με τον δευτερο τροπο και επηρεαστει το ιντερνετ οπως λει και ο @poulinos ,ουτε αυτο θα το θελα ,ενταξει θα το αφησω ετσι ασυρματο με διπλη βαση παιρνεις.δεν χρειαζεται να στο δινει για να το φορτιζεις. ειτε παιρνεις πακετο με δυο μεσα ειτε παιρνεις δευτερο τηλεφωνο και πολλες βασεις απο Default μπορουν να δεχτουν παραπανω απο ενα.απλα πρεπει να το ψαξεις. οπως ειπα αν εχεις utp ή Spare καθετη μπορεις να κανεις την επιστροφη απλα θελει λιγο ψαξιμο. On 09/11/2019 at 22:07, Simon_says said: και οι δυο συσκευες αυτες πως θα καταλαβαινουν την δικια μου τηλεφωνικη γραμμη, εφοσον η μια συσκευη θα ειναι στο ενα διαμερισμα η αλλη στο αλλο ,το οποιο αλλο δεν εχει τηλεφωνικη γραμμη Η πρωτη βαση ειναι για φορτιση και ταυτοχρονα συνδεεται με την τηλεφωνικη πριζα του τοιχου.οι αλλες ειναι μονο φορτιση και επικοινωνουν ασυρματα με την πρωτη βαση ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.εχουν πανω απο 100 μετρα οποτε στο διπλα σπιτι δεν εχεις θεμα με τιποτα.απο τον τριτο οροφο φαντασου φτανω ισογειο.και μπορει να μπει και τριτη βαση και τεταρτη βαση κτλ. On 10/11/2019 at 01:54, Simon_says said: ωραια .τελευταία ερωτηση ,επειδη χωρις να με ρωτησει πηρε αυτην την συσκευη https://www.germanos.gr/product/aeg-asurmato-tilefono-d81-paketo-me-sustima-sunagermou/20371011/# αν παρω αλλα μια ιδια ειμαι οκ? η πρεπει να ειναι πακετο σαν και αυτο που μου εδωσε σε λινκ ο @poulinos https://www.skroutz.gr/s/6742550/Panasonic-KX-TGC212.html το πρωτο Link δεν δουλευει. β.αν ειναι πακετο ξερεις οτι παιζουν.αν δεν ειναι πακετο μπορεις να κανεις Pair και δευτερο τηλεφωνο σε μια βαση αλλα δεν μπορω να σου πω ποια μοντελα το κανουν.συνηθως βλεπεις οτι σου αναγνωριζει το τηλεφωνο σαν 1 ,2,3 κτλ.στο Manual θα γραφει.στο δικο μου panasonic πχ πηρε 2 συσκευες.και πολλες φορες δινει και ενδοεπικοινωνια οσο γνωριζω. On 10/11/2019 at 15:51, divo said: Ρωτα τον @poulino που σου εδωσε το link.😁 Πλακα κανω. πρεπει να ειναι πακετο εκτος αν γραφει κατι διαφορετικο στο manual. παιζει και σε πακετο αλλα σε πολλες απλα προσθετεις.σου λεει στο Manual πως το κανεις.συνηθως πατας το κουμπι που εχει πανω η βαση για 4-5 secs>ειναι το ιδιο κουμπι που αν το πατησεις μια φορα σου κανει Paging για να βρεις που ξεχασες την συσκευη, On 10/11/2019 at 12:01, Simon_says said: Και παλι αρχισαν τα περιεργα σημερα πριν 10 λεπτα τα λαμπακια του ρουτερ ολα αναμενα κανονικα κοιτω δεν εχω ιντερνετ κοιτω τα crc 80000 και κατι ψηλα παραξενο να μην εχεις καθολου Internet.η καλωδιωση τελικα ειναι σωστα χωρις bridge taps γιατι σε τοσες σελιδες θεμα εχω χαθει,. On 10/11/2019 at 18:07, Simon_says said: Πλακατζη μου εσυ το λογικο αυτο ηταν να ειναι πακετο αλλα για να με σιγουρος ερωτηξα αν το πακετο εχει2 -3 κτλ εισαι μια χαρα.αν ομως εχεις ηδη ενα απλα μπορεις να παρεις ενα ακομα.ακομα και αν το δευτερο τηλεφωνο εχει βαση που συνδεεται με τηλεφωνικη γραμμη εσυ μπορεις να την χρησιμοποιησεις σαν βαση φορτισης.απλα κανεις Pair το τηλεφωνο με την αλλη βαση. On 10/11/2019 at 18:12, Mhlogiatros said: Φιλε Divo εχεις υποψη σου κανα λιγο καλυτερο σε range τηλεφωνο ; Ας μην εχει eco κτλ . Gigaset C530 και Panasonic KXTG6812 Duo τα εχω δοκιμασει . αφου τα τηλεφωνα πιανουν πολυ παραπανω απο ρουτερ.ποσο μακρυα θες να φτασει το σημα?μετα βαζουν βασεις σαν access points.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα