Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 22/08/2019 at 20:14, Simon_says said:

καλα μετα απο τοσο καιρο προφανως δεν εχω καμια ενημερωση για το ολο θεμα,και δεν ελπιζω ποια

τωρα τελευταια ομως γινεται κατι αλλο περιεργο που στην ζωη μου ολη ,οπου εχω ιντερνετ ποτε δεν μου εχει ξανασυμβει,

εκει που ακουω στην γειτονια εναν συναγερμο να βαραει στα ξαφνικα οπως οταν υπαρχει διακοπη ρευμτος,  παπαπαπ που λει και ο αρχηγος ,αποσυνδεση το ρουτερ και διακοπη ρευματος δεν γινεται!!

μεχρι στιγμης εχει συμβει δυο φορες. αυτο γιατι συμβαινει???οεοοο

μπορει να πεφτει το ρευμα στην καμπινα οχι σε σενα ή να πεφτει στο οικοδομικο τετραγωνο που παιρνει η καμπινα.για να ακους συναγερμο σημαινει οτι καπου κοπηκε το ρευμα.να σε επηρεασει καπως αλλιως δεν γινεται.

On 22/08/2019 at 20:56, divo said:

Γιατί η καμπίνα δεν έχει μπαταρίες, για να κραταει συγχρονισμο και οταν πεφτει το ρευμα στη γειτονια πέφτει  και στη καμπινα. Οεο.😎

@Simon_says εδώ μέσα δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Ο καθένας απο τη μεριά του προσπαθεί να βοηθήσει όπως μπορεί και αν μπορεί. Στο φινάλε δεν είναι δικές μας οι εταιρείες, όλοι υπάλληλοι είμαστε. 😁

και δεν παιρνουμε και bonus.xaxa

On 23/08/2019 at 09:42, Simon_says said:

Ειπα οτι δεν επεσε το ρευμα, ακομα και στιγιμαιο να ταν θα το καταλάβει απο το ρολοι του φουρνου

καταλαβαινω την αναγκη να το εξηγεις, , παντως δεν το ειπα υπο την ενοια των <<στρατοπέδων>>

κσι ανταγωνισμος εδω μεσα δεν υπαρχει για σενα και τον πουλινος ,μην βαζεις το χερι σου στην φωτια για ολους,  just saying

γενικως ναι πολλες φορες εχουν μπει ατομα που δουλευουν σε εταιρειες και παιζει υπερασπιση μεχρι θανατου οπως ειχε γινει για πλαισιο κτλ.το θεωρω λιγο βλακεια.να εξηγησεις ναι.να προσπαθεις τωρα να πεισεις τον αλλον οτι η χ εταιρεια που δουλευεις μαμαει και δερνει τι να πω.αλλο τοσο οταν δεν παινουν και ποσοστα:P

• Like 1
  • Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Just now, divo said:

Δεν θα το ελεγα αλλος εχει τα πρωτεία για μενα........

Το θεμα παντως ειναι να μπορεις να λυσεις το προβλημα, οσο πιο γρήγορα γίνεται. Για μενα παντως μια ηταν η εταιρεια που οταν ελεγε κατι, αυτο και ηταν, απο πλευρας τεχνογνωσιας των τεχνικων της. Δυστυχώς την κλεισανε, χαλαγε τη μαγια.😁

wind τα πρωτεια?

παντως να πω την αληθεια οταν εκανα support καποτε ετος 2004 τοτε τα support ειχαν @@.ηταν ατομα που ηξεραν και δεν υπηρχε το ποσοτητα εναντιον της ποιοτητα.αλλα λεφτα επαιρνες οι συνθηκες πολυ καλυτερες και εδινες λυσεις.το ιδιο και αργοτερα με τα ραντεβου.πηγαινες και εφτιαχνες τα παντα.πριζακια αλλαζες καλωδιωσεις εφτιαχνες.τωρα ολα τσακ μπαπ γιατι υπαρχει ογκος και τα απολυτως απαραιτητα.

Δημοσ.

Για εμένα κανονικά έπρεπε να πει η εεττ να κάνει ο κάθε πάροχος δικό του δίκτυο σε όλη την ελλάδα και αφού κάνει θα πάρετε άδεια είναι χρονοβόρο και κοστίζει αλλά νομίζω ότι θα ήταν πολύ πιο σωστό και θα λυνόταν όλα πολύ πιο γρήγορα

όσο για αυτό η vodafone με έχει 1 μήνα περίμενα για μετακόμιση και 1 μήνα++ και ακόμα δεν ξέρω πόσο θα κάνει για να μου ενεργοποιήσει μια vdsl50

Έχω ανοίξει και θέμα

Δημοσ.
21 hours ago, bill2015 said:

Για εμένα κανονικά έπρεπε να πει η εεττ να κάνει ο κάθε πάροχος δικό του δίκτυο σε όλη την ελλάδα και αφού κάνει θα πάρετε άδεια είναι χρονοβόρο και κοστίζει αλλά νομίζω ότι θα ήταν πολύ πιο σωστό και θα λυνόταν όλα πολύ πιο γρήγορα

όσο για αυτό η vodafone με έχει 1 μήνα περίμενα για μετακόμιση και 1 μήνα++ και ακόμα δεν ξέρω πόσο θα κάνει για να μου ενεργοποιήσει μια vdsl50

Έχω ανοίξει και θέμα

αυτο θα λυθει αν λυθει με Ftth.κανεις δεν θα ριξει χαλκο.

22 hours ago, divo said:

κλασικα wind.... Το κακο δεν ειναι οτι εχουν προβληματα. Προβληματα θα εχουν ολοι απο τη στιγμη που ΟΛΟΙ βασιζονται και πατανε στο χαλκο του οτε που ειναι 800 χρονων. Το θεμα ειναι, θεμα νοοτροπιας που δεν λεει να αλλαξει...

Ισως τοτε να ειχαν και τεχνικους δικους τους. Το 10 παντως που περασα για κανα χρονο απο εκει, εφερνα πελατες και η απαντηση ηταν δεν μπορουν τα γινουν γιατι δεν μπορουμε να τους υποστιριξουμε τεχνολογικα. Μετα απο αυτα οπως καταλαβαινεις....τους κούνησα το μαντηλι..😉 Ανοργανωσιά σε ολο της το μεγαλειο. Που απο οτι βλεπω ακομα ετσι ειναι..

αυτα που εγραψα για τους τεχνικους δεν ηταν για wind δηλαδη οτι παλια ηταν support Με @@ Κτλ. ηταν για αλλο παροχο. αλλα ναι η wind οπου και να δεις οπου και να διαβασεις παραπονα θα ειναι.εδω σε κινητη τηλεφωνια δεν υπαρχει app για τα εταιρικα που να μπορεις να δεις πραγματα και το site ζηταει flash και κατι τετοια. αλλα ναι πιστευω οτι παλια παντου ηταν καλυτερα.λιγοτεροι πελατες ,δεν υπηρχε κριση οποτε ολα καλυτερα.μετα αυξηθηκε η πελατεια τα εδωσαν ολα Outsourcing και πηγε quantity over quality.

Δημοσ.
15 hours ago, divo said:

Στον οτε παντως ακομα ριχνουν χαλκο. Βεβαια οχι παντου και αναλογα με το που ειναι το σπιτι. Αυτο βεβαια περα των 20 μετρων χρεωνεται στον πελατη και εξοφληται για να μπει.

Σε αιτημα παροχου παντως δε νομιζω να κανουν κατι τετοιο.

το να ριξεις 20 μετρα χαλκο ειδικα εναεριο δεν ειναι θεμα.αλλωστε αμα δεν μπορεις να δωσεις ftth θα ειναι βλακεια να αφησεις τον αλλον χωρις υπηρεσια. αλλα το να σκαψει καποιος να ριξει καμπινες και να βαλει χαλκο παιζει να του βγει πιο φτηνα το ftth.

Δημοσ.

Να πω και εγω την εμπειρία μου, αν και δε ξέρω κατα πόσο εχει σχέση με το πρόβλημα του TS.
Πάνε τρία χρόνια που έκανα αίτηση στον ΟΤΕ για αναβάθμιση απο τα VDSL30 σε VDSL50. Όταν ενεργοποιήθηκε η VSDL50 άρχισαν τα προβλήματα. Αποσυνδέσεις σε άτακτα χρονικά διαστήματα και συγχρονισμός max στα 34Mbps. Έκανα αναφορά και ο τεχνικός που με επισκέφθηκε μετα απο κάποιες ημέρες έκανε μετρήσεις και μου ανακοίνωσε οτι το πρόβλημα δεν ήταν δικό μου αλλα του δικτύου του ΟΤΕ. Επίσης, είδες οτι είχα αμέτρητα FEC errors (down/up) τα οποία οδηγούσαν σε αποσυνδέσεις. Έκανε ο ίδιος αναφορά του προβλήματος και μου έγινε υπαναχώρηση σε VDSL30 χωρίς ποινή. Έκτοτε, είμαι με VDSL30 χωρίς αποσυνδέσεις (τα FEC errors παραμένουν).
Η εικόνα είναι με online dutarion 1621 h 41 min 34 s

ote.jpg

Δημοσ.
2 hours ago, Trelloneritis said:

Να πω και εγω την εμπειρία μου, αν και δε ξέρω κατα πόσο εχει σχέση με το πρόβλημα του TS.
Πάνε τρία χρόνια που έκανα αίτηση στον ΟΤΕ για αναβάθμιση απο τα VDSL30 σε VDSL50. Όταν ενεργοποιήθηκε η VSDL50 άρχισαν τα προβλήματα. Αποσυνδέσεις σε άτακτα χρονικά διαστήματα και συγχρονισμός max στα 34Mbps. Έκανα αναφορά και ο τεχνικός που με επισκέφθηκε μετα απο κάποιες ημέρες έκανε μετρήσεις και μου ανακοίνωσε οτι το πρόβλημα δεν ήταν δικό μου αλλα του δικτύου του ΟΤΕ. Επίσης, είδες οτι είχα αμέτρητα FEC errors (down/up) τα οποία οδηγούσαν σε αποσυνδέσεις. Έκανε ο ίδιος αναφορά του προβλήματος και μου έγινε υπαναχώρηση σε VDSL30 χωρίς ποινή. Έκτοτε, είμαι με VDSL30 χωρίς αποσυνδέσεις (τα FEC errors παραμένουν).
Η εικόνα είναι με online dutarion 1621 h 41 min 34 s

αν υποθεσουμε οτι και στον κατανεμητη/χωνευτη συγχρονιζεις τα ιδια και δεν ειναι προβλημα της καλωδιωσης σου τοτε το μεγιστο που μπορεις να πας ειναι 35.οποτε δεν εχει νοημα το 50αρι γιατι δεν θα το φτασεις.και στα 35 θα εισαι με πιο οριακα Margin οποτε μπορει να κανει αποσυνδεσεις οπως καιεκανε.

• Like 1
  • Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

update! ακομα κατα διαστηματα εχω αποσυνδεσεις .σημερα πχ. 3000 crc errors μετα απο αποσυγχρονισμο μεσα σε 17 λεπτα, απο κει και περα δεν εχω κατι αλλο να πω! και στο καπακι μετα απο ανανεωση των στατιστικων του ρουτερ παρε 7000 crc erros ετσι να γουσταρουμε :) 

και υπαρχει και μια ακομα εξελιξη

μεχρι τωρα η συνδεσμολογια ειχε ως εξης(pstn γραμμη εχω) πριζα τηλεφωνου-->συνδεση στο ρουτερ και το καλωδιο του τηλεφωνου κλασικα πανω στο ρουτερ, (ο τεχνικος στο τηλεφωνο μου ειπε οτι μια χαρα το εχω συνδεσει )

σημερα ετσι μου ρθε!!Mετα τους 2 αποσυχρoνισμους, και το συνδεσα ως εξης (τον διακλαδωτη τηλεφωνου δεν μπορουσα να τον βαλω γιατι ειναι περιεργη η πριζα τηλεφωνου μου)

αρα πριζα τηλεφωνου--> καλωδιο οπου το συνδεσα στον line του διαχωριστη--->και το καλωδιο vdsl απο το ρουτερ το συνδεσα στην θεση modem του διαχωριστη, το τηλεφωνο στο ρουτερ κατευθειαν οπως το χα παντα

μετα απο 1.5 ωρα κοιτω στα στατιστικα του ρουτερ μηδενικα crc και fec errors θα το τσεκαρω και αυριο βεβαια αλλα το βρισκω απιθανο να κοιταξω αυριο και να δω 7000 crc errors με τα οσα ειπα παραπανω

ο τεχνικος δεν μπορουσε να το εξηγησει προφανως ουτε και εγω!!! περα απο το ,αυριο να το συνδεσω οπως το χα πριν και αν ξαναδω τα errors να παιρνουν φωτια να ξαναπαρω τηλεφωνο για να γινει ελεγχος (εδω γελαω)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
On 27/10/2019 at 16:50, Simon_says said:

update! ακομα κατα διαστηματα εχω αποσυνδεσεις .σημερα πχ. 3000 crc errors μετα απο αποσυγχρονισμο μεσα σε 17 λεπτα, απο κει και περα δεν εχω κατι αλλο να πω! και στο καπακι μετα απο ανανεωση των στατιστικων του ρουτερ παρε 7000 crc erros ετσι να γουσταρουμε :) 

και υπαρχει και μια ακομα εξελιξη

μεχρι τωρα η συνδεσμολογια ειχε ως εξης(pstn γραμμη εχω) πριζα τηλεφωνου-->συνδεση στο ρουτερ και το καλωδιο του τηλεφωνου κλασικα πανω στο ρουτερ, (ο τεχνικος στο τηλεφωνο μου ειπε οτι μια χαρα το εχω συνδεσει )

σημερα ετσι μου ρθε!!Mετα τους 2 αποσυχρoνισμους, και το συνδεσα ως εξης (τον διακλαδωτη τηλεφωνου δεν μπορουσα να τον βαλω γιατι ειναι περιεργη η πριζα τηλεφωνου μου)

αρα πριζα τηλεφωνου--> καλωδιο οπου το συνδεσα στον line του διαχωριστη--->και το καλωδιο vdsl απο το ρουτερ το συνδεσα στην θεση modem του διαχωριστη, το τηλεφωνο στο ρουτερ κατευθειαν οπως το χα παντα

μετα απο 1.5 ωρα κοιτω στα στατιστικα του ρουτερ μηδενικα crc και fec errors θα το τσεκαρω και αυριο βεβαια αλλα το βρισκω απιθανο να κοιταξω αυριο και να δω 7000 crc errors με τα οσα ειπα παραπανω

ο τεχνικος δεν μπορουσε να το εξηγησει προφανως ουτε και εγω!!! περα απο το ,αυριο να το συνδεσω οπως το χα πριν και αν ξαναδω τα errors να παιρνουν φωτια να ξαναπαρω τηλεφωνο για να γινει ελεγχος (εδω γελαω)

εβαλες δηλαδη ενα splitter ενδιαμεσα.ναι κανονικα δεν επρεπε να υπαρχει διαφορα με πριν.εκτος αν εχει κανα θεμα ο χαλκοςκαι περναει τιποτα παραπαξενο πανω σαν συχνοτητα και απλα τωρα στο κοβει το splitter.αλλα ναι κανονικα δεν επρεπε να εχεις θεμα. ξανακαντο δοκιμη να δουμε βεβαια αν ετυχε ή αν πραγματι παιζει ρολο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, poulinos είπε

εβαλες δηλαδη ενα splitter ενδιαμεσα.ναι κανονικα δεν επρεπε να υπαρχει διαφορα με πριν.εκτος αν εχει κανα θεμα ο χαλκοςκαι περναει τιποτα παραπαξενο πανω σαν συχνοτητα και απλα τωρα στο κοβει το splitter.αλλα ναι κανονικα δεν επρεπε να εχεις θεμα. ξανακαντο δοκιμη να δουμε βεβαια αν ετυχε ή αν πραγματι παιζει ρολο.

οντως δεν υπηρχε διαφορα την επομενη μερα που το αφησα αρκετες ωρες συνδεδεμενο απλα απο ρουτερ στην πριζα τηλεφωνου ,τα crc μετα απο 15 ωρες ηταν 60 κατι τετοιο και 2 η 4 τα fec

δεν ξερω τι γινεται με αυτην την γραμμη!!!

και τωρα που ξανακοιταξα ειναι 88 crc και 2 fec  μετα απο 1 days, 8 hours, 41 minutes, 21 second

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, divo είπε

ειναι πολυ μικρο το νουμερο σε crc και fec γιανα επηρεάσει τη γραμμη σου. Αυτα μπορει να δημιουργηθουν ακομα και με το κούνημα του καλωδιου.

Παντως μη σε απασχολει. Προβλημα ουσιαστικο υπαρχει οταν αυτα ανεβαινουν μεσα σε ενα λεπτο. Κι εμενα ανεβαινουν που και που αλλα ειναι ασήμαντα. Ητε απο τις συστολοδιαστολες ητε απο την υγρασια που εχει ηδη αρχισει. Χαλκος ειναι δεν ειναι οπτικη ίνα μεχρι το σπιτι.

Μια λιγο παραξενη ερωτηση

Χρησιμοποιεις το μπλε καλωδιο του ρουτερ?

αυτα τα crc ειναι λιγα αλλα τα 7000 μετα τους αποσυχρονισμους που ειχα ε δεν τα λες λιγα ασχετα αν οι αποσυγχρονισμοι οφειλονταν στα crc errors η οχι,

με <<απασχολει>> οτι καθε λιγο και λιγακι ειτε ειναι καθε δυο βδομαδες γιατι δεν καθομαι να τα σημειωνω ,εχω αποσυχρονισμους, και αυτο ειναι απο την φυση του προβληματικο και οχι υγιες

το ρουτερ ειναι συνδεδεμενο με την πριζα τηλεφωνου με απλο τηλεφωνικο καλωδιο να το πω ετσι, ενα καλωδιο οπου ειναι μπλε τα .... δεν ξερω πως να τα πω,το χω αφησει αχρησιμοποιειτο στο κουτι του speedport plus

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εβαλα ενα λευκο ειχα ενα τα κλιπσακια να τα πω ετσι ηταν γκρι, αν και δεν γνωριζω αν εχουν καμια διαφορα, θα το αφησω ετσι και θα ξαναδω στατιστικα αυριο

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...