Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

A Σημερα μου ρθε στο ξαφνικο σπιτι μια κοπελα απο την wind, και μου ζητουσε τον αριθμο βροχγου, τον οποιο δεν μου εξηγησε για ποιο λογο τον ηθελε,  και ποσο πληρωνω και οτι εχουν βαλει οπτικες ινες και κατι για τον οτε, αυτο παλι τι ηταν?

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλλον για προσφορά και σε εμένα ήρθανε είπα έχω ηλεκτρονικό λογαριασμό μου έδωσε το τηλ της να τη καλέσω άλλα δεν την κάλεσα πότε 

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, divo είπε

αριθμό βροχου και τηλεφωνο δεν δινεις σε κανέναν γιατί σε βλεπω να πηγαίνεις wind χωρίς να το καταλάβεις.😋 οχι τπτ αλλο αλλα σε βλεπω χωρις ιντερνετ για κανα δίμηνο μεχρι να ξεμπλεξεις και μετα δε θα μετρας αποσυνδεσεις, αλλα μερες συνδεσης.🙄

damm, μου αρεσει που την εβαλα μες στο σπιτι ο μπουφος για να της τα δειξω,τηλεφωνο δεν καταλαβα αν το ειδε λογικα ναι ,αλλα βροχγο δεν βρισκαμε, με πιανει το εξυπηρετικο,αλλα δεν φανταζομουν οτι μπορει μπορει να βρεθω σε αλλο παροχο  χωρις μια οποιαδηποτε ειδους συγκαταθεση!οχι τωρα που ηρεμησα δεν θελω αλλο πονο!! 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, divo είπε

Επειδη σε βλεπω πολυ ηρεμο 🙄 απλα θα σου πω.....

Ξερεις σε ποσες, ιδιως γιαγιαδες και παππούδες εχουν παει και απλα τους ζητανε το λογαριασμο του οτε για να τους κανουν καλυτερη τιμη και ξαφνικα ερχεται σε ολους αυτους  νεα συνδεση;

ηρεμος.... τωρα δεν εχω τον λογο να αντιδρασω εκτος των οριων,αν γινει  καμια στραβη και ταλαιπωρηθω  θα κανω οτι μπορω απο μερους για να ξεμπλεξω  ΕΕΤΤ  και οτι αλλο χρειαστει!

21 λεπτά πριν, divo είπε

Ξερεις σε ποσες, ιδιως γιαγιαδες και παππούδες εχουν παει και απλα τους ζητανε το λογαριασμο του οτε για να τους κανουν καλυτερη τιμη και ξαφνικα ερχεται σε ολους αυτους  νεα συνδεση;

οχι δεν το ξερω!! παντως αυτο που κανουν μπορώ ευκολα να το παρομοιασω με το να συναντησω καποιον και να προσπαθει να με πεισει οτι με το κοκκινο περνας και δεν σταματας, η :D  με το blue screeen of death των windows,,δεν μπορω βρω λογικη σε κατι τετοια και δεν μιλω για το οτι το κανουν για το συμφερον τους αλλα για το πως!! το κανουν! οπως ελεγε παλια νομιζω ο μητσικωστας  που θα μεγαλωσουμε τα παιδια μας νικο τσαμτσικααααα :D 

21 λεπτά πριν, divo είπε

Τουλαχιστον αξιζε που την εβαλες στο σπιτι ή....τσαμπα κοπος;😂 

Να σου πω αμα ημουν wind μονο μετα της 12 το βραδυ θα την έβαζα να επισκεπτετε τα σπίτια ,πίσσα σκοταδι δηλαδη! 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

by the way ειναι ανοιχτη η βλαβη ακομα ,αυριο λει βλεπει οτι θα ερθει καποιος ,παμε 2 .5 βδομαδες τωρα αν δεν κανω λαθος

βεβαια για νε λει 4 μερες κατι σε λειτουργεια το ρουτερ θα γινε καποιος αποσυχρονισμος που καταφερε και μου διεφυγε ,δεν βλεπω κατι ανησυχητικό  @divo?

Screenshot_1.jpg.35c93813b43ac1db35bbeb84431c040e.jpg

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Με το SNR τοσο δε καταλαβαινω . Νομιζα οτι σε βαζουν σε κλειδωμενο 10 προφιλ οταν εχεις βλαβη .

δεν εχω ιδεα , θα επρεπε δηλαδη αντι για 23,4 να ειναι 10?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εισαι σε καμπινα αλλα σε μενα απο ΑΚ αν το SnR δε ειναι σταθερο στο 8 περιπου γ@μ ο διας πα να πει οτι το χουν βλαβη παλι . Ασε που μου χαλασαν και το fastpath και 3 μερες τωρα δε το φτιαχνουν ακομα και ειναι ενα κλικ . Εχω και αποσυνδεσεις που δεν ειχα καμια με 8 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, divo είπε

Μηπως να μην το πειραζεις καθολου?

:) δεν το πειραζω αλλα ειχα καιρο και με ετρωγε να δω τα στατιστικα

3 λεπτά πριν, divo είπε

Καλα δεν το πιστεύω.....

Σου γραφω απαντηση και κοβεται το ιντερνετ.

:D :D  ειμαι γνωστος μαυρογατος!

Δημοσ.
On 24/07/2019 at 20:41, divo said:

μη τα λες ομως αυτα δημοσιος γτ τα διαβαζει ο @poulinos και μας κανει καζουρα μετα.😂😂😂😂😂😂

εγω καζουρα ποτε. καζουρα μου εκαναν εμενα. ετυχε να παω ενα συνδυαστικο χτες γιατι ηταν ενα special case και δεν ειχαν γραψει ουτε που θα συναντησω τον τεχνικο ουτε τηλεφωνο ουτε τιποτα.ακ διονυσος το οποιο ειναι κλειστο.περασα απο εκαλη για να συνεννοηθω και να βρεθουμε στον πελατη τελικα.

On 25/07/2019 at 09:43, Simon_says said:

ειναι ανταγωνιστης? :) 

στο forum δεν υπαρχει τιποτα ανταγωνιστικο :)   και σε διαφορετικες εταιρειες να δουλευει το θεωρω κακο να βγαζεις ανταγωνισμο.αλλα ναι δεν δουλευω καν πωλησεις για να υπηρχε λογος ανταγωνισμου.

On 30/07/2019 at 12:18, divo said:

αριθμό βροχου και τηλεφωνο δεν δινεις σε κανέναν γιατί σε βλεπω να πηγαίνεις wind χωρίς να το καταλάβεις.😋 οχι τπτ αλλο αλλα σε βλεπω χωρις ιντερνετ για κανα δίμηνο μεχρι να ξεμπλεξεις και μετα δε θα μετρας αποσυνδεσεις, αλλα μερες συνδεσης.🙄

ποσο αληθεια.ο παπους παιζει να μην παρει καν χαμπαρι οτι ερχεται αλλος λογαριασμος.και σιγα μην κανει καταγγελια ο 90 χρονων αθρωπος.

On 30/07/2019 at 16:31, Simon_says said:

Να σου πω αμα ημουν wind μονο μετα της 12 το βραδυ θα την έβαζα να επισκεπτετε τα σπίτια ,πίσσα σκοταδι δηλαδη! 

χαχα.καλοοοοοοοο.χαχα.με κανες να γελασω.χαχα

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα μετα απο τοσο καιρο προφανως δεν εχω καμια ενημερωση για το ολο θεμα,και δεν ελπιζω ποια

τωρα τελευταια ομως γινεται κατι αλλο περιεργο που στην ζωη μου ολη ,οπου εχω ιντερνετ ποτε δεν μου εχει ξανασυμβει,

εκει που ακουω στην γειτονια εναν συναγερμο να βαραει στα ξαφνικα οπως οταν υπαρχει διακοπη ρευμτος,  παπαπαπ που λει και ο αρχηγος ,αποσυνδεση το ρουτερ και διακοπη ρευματος δεν γινεται!!

μεχρι στιγμης εχει συμβει δυο φορες. αυτο γιατι συμβαινει???οεοοο

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, divo είπε

Γιατί η καμπίνα δεν έχει μπαταρίες, για να κραταει συγχρονισμο και οταν πεφτει το ρευμα στη γειτονια πέφτει  και στη καμπινα. Οεο.😎

Ειπα οτι δεν επεσε το ρευμα, ακομα και στιγιμαιο να ταν θα το καταλάβει απο το ρολοι του φουρνου

12 ώρες πριν, divo είπε

@Simon_says εδώ μέσα δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Ο καθένας απο τη μεριά του προσπαθεί να βοηθήσει όπως μπορεί και αν μπορεί. Στο φινάλε δεν είναι δικές μας οι εταιρείες, όλοι υπάλληλοι είμαστε. 😁

καταλαβαινω την αναγκη να το εξηγεις, , παντως δεν το ειπα υπο την ενοια των <<στρατοπέδων>>

κσι ανταγωνισμος εδω μεσα δεν υπαρχει για σενα και τον πουλινος ,μην βαζεις το χερι σου στην φωτια για ολους,  just saying

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...