Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Θυμάσαι αν η προηγούμενη πτώση στην ταχύτητα συγχρονισμού είχε γίνει βράδυ ή γινόταν και σε άλλες ώρες που έτρωγες αποσυγχρονισμούς?

θα κοιταξω οσα screenshot εχω σωσει γιατι σε καποια εχω σημειωσει και τις ωρες και επανερχομαι( τωρα που το κοιταξα το actual παλι πηγε 51 )

οχι απο οσα screenshot εχω το actual δεν ειχε ξαναπέσει  απο τα 50 η 51 κατι 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, divo είπε

μου ρθε φλασια😛. Εχεις συναγερμο στο σπιτι που να συνδεεται με το τηλεφωνο?

:P  να σου πω τι εχω ,εχω κατι καλωδια στην πορτα ψηλα που κρεμονται στον αερα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν για συναγερμο νομιζω!! αλλα δεν ειμαι σιγουρος πανε 9 χρονια

αρα το να συνδεονται με το τηλεφωνο ,δεν το καταλαβαινω οπως μου το λες

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Simon_says said:

:P  να σου πω τι εχω ,εχω κατι καλωδια στην πορτα ψηλα που κρεμονται στον αερα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν για συναγερμο νομιζω!! αλλα δεν ειμαι σιγουρος πανε 9 χρονια

αρα το να συνδεονται με το τηλεφωνο ,δεν το καταλαβαινω οπως μου το λες

Εννοεί αν έχεις σύστημα συναγερμού με κέντρο το οποίο συνδέεται τηλεφωνικά (και καλεί) με εταιρεία security.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Εννοεί αν έχεις σύστημα συναγερμού με κέντρο το οποίο συνδέεται τηλεφωνικά (και καλεί) με εταιρεία security.

οχι οχι!!!

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο ειναι απλο καλωδιο τηλεφωνου?  https://prntscr.com/og0dus

για να δουμε ως το βραδυ η αυριο θα ξερω τι γινεται ακομα δεν εχει ερθει τεχνικος παντος

τους ειπα για το speedport plus και θα παω να το παρω το απογευμα εφοσον ειναι διαθεσιμο 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα, δεν γνωρίζω και πολλά για ρυθμίσεις του ρουτερ, εγώ έχω το plus σε 50αρα σύνδεση, και οπότε μου κάνει κόλπα αλλάζω το κανάλι του wifi και στρώνει. 

Βέβαια αποσυνδέσεις δεν έχω αλλά κάποιες φορές γονατίζει στα καλά καθούμενα. 

Σε περίπτωση που δεν έχεις παίξει με τα κανάλια, δοκίμασε το μήπως και. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

ενταξει προφανος δεν επικοινώνησε κανενας μαζι μου  ουτε ηρθε κανας τεχνικος του οτε, σε σημερινη επικοινωνια  μου  ,ελαβα το σχολιο εμ το παρακολουθουνε,(πως με αρεσουν αυτες οι λεξεις), το παρακολουθουνε 4 μερες τωρα,και το stranger things να βλεπανε θα χαν τελειωσει :D και μεχρι την δευτερα κλπ κλπ

εβαλα και το speedport plus σημερα  ενα σημερινο screenshot ετσι για τα ματια του κοσμου  http://prntscr.com/ohdcrq

17 ώρες πριν, nounou2 είπε

Καλησπέρα, δεν γνωρίζω και πολλά για ρυθμίσεις του ρουτερ, εγώ έχω το plus σε 50αρα σύνδεση, και οπότε μου κάνει κόλπα αλλάζω το κανάλι του wifi και στρώνει. 

Βέβαια αποσυνδέσεις δεν έχω αλλά κάποιες φορές γονατίζει στα καλά καθούμενα. 

Σε περίπτωση που δεν έχεις παίξει με τα κανάλια, δοκίμασε το μήπως και. 

με το entry 2j με το ζορι εμαθα πανω κατω τι σημενουν τα στατιστικα, με κοβεις να πειραζω καναλια? ειναι σιγουρο οτι θα τα κανω χειροτερα :)  

Στις 15/7/2019 στις 3:37 ΜΜ, divo είπε

Δεν έχει θεμα. Και εγώ αυτο εχω. Είχε θεμα όταν πρωτοηρθε με το firmware. Τωρα ειναι μια χαρα. Αυτο που θελει ειναι να παρει το τελευταιο firmware, το οποιο ειναι αυτο που τελειωνει σε .21

http://prntscr.com/ohdfjh  δεν βλεπω να τελειωνει καπου σε 21, και στο τηλεφωνο τεχνικος μου ειπε οτι ειναι το τελευταιο firmware

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, divo είπε

Θαυμα!!! το .017 σου δειχνει 52? Ελεος εμενα το 17 δεν πηγαινε πάνω απ 12

αυτο ειναι το τελευταιο. και για να παρει το .018 το εδωσα 8 φορες.

απο αυτα καταλαβα μονο ,το ειναι το τελευταιο, οποτε  με καλυπτει :) 

28 λεπτά πριν, divo είπε

Παρεπιπτοντως εισαι σε καμπινα παροχου δεν εισαι οτε.

yes αυτο το ξερω οτι ειμαι και οτι θα ημουν  σε καμπινα vodafone εδω και 14 μηνες περιπου εφοσων αποφασιζα να βαλω vdsl ote

28 λεπτά πριν, divo είπε

Το σιγουρο παντως ειναι οτι τωρα εχεις τα σωστα στοιχεια.

Εφτιαξε ή κανει τα ιδια?

και γιατι ειναι σιγουρο??? και πως ξαφνικα μηδενιστηκαν τα  fec erros? εκει που βγεναν χιλιαδες? για τα crc απο οτι ξερω πες ειναι λιγα οκ!

2 μερες τωρα δεν εχω αποσυνδεση αλλα ξερεις δεν ειμαι και απο πανω 24 ωρες το 24ωρο

αμα δω κανα βιντεο στο youtube να κανει buffer ( ελπιζω να το γραφω σωστα) κοιταω το ρουτερ μηπως εχει κανει αποσυνδεση, ψυχολογικα εχω αποκτησει!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/7/2019 στις 8:59 ΜΜ, divo είπε

παντως να ξερεις οτι θα προσπαθησει να κανει update μονο του. που σημαινει οτι θα κανει αποσυνδεση. το update  σε αυτα για να φτασεις στο ,021 θελει κανα μισάωρο.

ωραια ,θα αποφυγω τιποτα καρδιακα επεισοδια!!  😉

ps. για καποιο λογο εγινε στο 3λεπτο  http://prntscr.com/ohh5up

Στις 19/7/2019 στις 9:34 ΜΜ, divo είπε

Μεχρι εχτες το απογευμα ειχες λαθος στοιχεια στον οτε. Δεν ησουν σε παροχο ησουν σε οτε καμπινα. Μονο που στη περιοχη σου δεν εχει οτε  καμπινα.🙄🤐

εχω παθει brain freeze  τωρα! 

Στις 19/7/2019 στις 9:34 ΜΜ, divo είπε

Παντως ενα ειναι σιγουρο. Η περιπτωση σου ...τρελανε κοσμο.😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

iam sorry!!! 😎

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχτες με πηραν τηλεφωνο απο οτε εχουν ενημερωθει τα συνεργεια για επίσπευση του ελεγχου  κλπ, και μου δωσε 10 giga για το καρτοκινητο

καλη κινηση δεν λεω  τουλαχιστον αναγνωριζουν με αυτο τον τροπο οτι δεν εχω τυχει και της καλύτερης εξυπηρέτησης ,εχω καποιες μερες οπου δεν εχω δει αποσυγχρονισμο  στο ρουτερ,

αλλα κραταω μια πισινη ,γιατι θα αισθανθω καλυτερα με μια επισημη ενημερωση!ειδωμεν

επισης μου στειλανε μυνημα σημερα, οτι καλως ηρθατε στις οπτικες ινες του οτε κλπ κλπ :D :D :D :D 

τι γινεταιιιιιιι????omg

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Πιθανώς ενεργοποιηθηκε το δίκτυο fttc (fiber to the cabinet) στην περιοχή σου. Αν έβλεπες τον ΟΤΕ να σκάβει στην περιοχή σου τώρα ξέρεις το γιατί. Μέσα στα επόμενα χρόνια θα έχεις και fiber to the home. Μέχρι τότε θα έρχεται από καφαο μέχρι σπίτι ο κλασικός χάλκινος ήδη υπάρχον από τον μεσαίωνα (😜) αγωγός. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
12 ώρες πριν, divo είπε

Ελα μωρε πως κανεις ετσι; Αφου τωρα μπηκες στις οπτικες ινες του οτε.😋😂😂😂😂😂😂😂

Το προγραμμα fiber εννοει..🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ετσι τρολαρε με και εσυ :D  υποτίθεται  ομως  οτι εχοντας vdsl εδω και δυο βδομαδες περιπου οτι επαιρνα απο καφαο  , γιατι αν το καταλαβα καλα οπως ειπες τις προαλες ,επαιρνα vdsl οχι απο το καφαο της voda ,αλλα απο παλια καμπινα του οτε, το οποιο σου δημιουργεί εναν προβληματισμο!!!

καλα οτι θα ενημερωνομουν για τον ελεγχο η οτι αλλο εγινε χλωμο!!το βλεπω!! παντως.αποσυνδεσεις δεν εχω ποια μην το ματιασω κιολας!

5 ώρες πριν, Realakias είπε

Μέσα στα επόμενα χρόνια θα έχεις και fiber to the home.

οταν γινει αυτο ελπιζω να εξελιχθει ποιο ομαλα απο την αναβαθμιση της γραμμης σε vdsl γιατι θα χρειαστω ψυχοφαρμακα 😎

Επισκέπτης
Δημοσ.
12 ώρες πριν, divo είπε

Να σου πω πως παει η γραμμη. καμπινα παροχου---> καφαο οτε---.> βοξακι--->σπιτι σου. Αυτη η συνδεση γινεται σε ολους που παιρνουν ιντερνετ απο καμπινα που δεν ειναι οτε. Το ιδιο κι εγω.

οταν λες καφαο οτε μαλλον ενοεις καφαο voda και το λεω επειδη το μενιδι το εχει αναλαβει η voda αρα τα καινουργια καφαο ειναι δικα της?

12 ώρες πριν, divo είπε

Σε εσενα το παραδοξο ηταν οτι στα μισα συστηματα ησουν σε 24αρι απο οτε χωρις εφικτότητα vdsl ουτε απο παροχο ουτε απο οτε , και στα αλλα μισα που δουλευουν οι τεχνικοι ειχες ηδη συνδεθει σε καμπινα παροχου, μεσο καφαο οτε. ισως αυτο εκανε το προβλημα και οταν το ειδαμε και διορθώθηκε να έφτιαξε, ησως και απλα να ετυχε να συνεπεσε η διορθωση με την καλη ροη. βασικα οσοι το ακουγαν στην αρχη ελεγαν αποκλειετε και οταν το εβλεπαν εψαχναν να δουν τι παιζει.

μάλιστα!!

13 ώρες πριν, divo είπε

μη τα λες ομως αυτα δημοσιος γτ τα διαβαζει ο @poulinos και μας κανει καζουρα μετα.😂😂😂😂😂😂

ειναι ανταγωνιστης? :) 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τωρα καταλαβα ,εγω νομιζα πηγαινε αντιστροφα! 😎 got it!

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...