Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Στη νοβα με 100 και κορόιδευαν . 10 φόρες "τεχνικός "τα έβγαζε νορμαλ με δηλωμένη βλάβη απο τα 2 χρονια συμβολαιο το 1 η γραμμή χαλασμένη . Να ξέρεις αλλού χειρότερα κατι μου λει οτι εκει θα καταληξω και εγω!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, divo είπε εμενα παλι, κατι μου λεει οτι ολα θα γινουν όπως πρέπει...😜😜😜😜 τοτε ελευθερα εχετε το δικαιωμα να με πειτε ξερολα και απαισιοδοξο ,θα σκυψω το κεφαλι ταπεινα και δεν θα πω κουβεντα 😉 επισης εγω ξερεις που εχω εστιασει? στο οτι την πρωτη μερα δεν ειχα ιντερνετ τηλεφωνο για 10 ωρες απο προαίσθημα το λεω και μονο μηπως εχει καποια σχεση με οτι συμβαινει η τα παιξε το ρουτερ εκει που ηταν ηρεμο με τα 9 mbps ,του ηρθαν τα 50 αποτομα παει το καψαμε το καημενο 😁 Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, divo είπε Ε μα κι εσυ.... τι το ζωριζεις; καλα καθοτανε στα αυγα του.😋 Το εχουν παει σαν βλαβη τελικα; θα ερθει τεχνικος; εχεις και μνμ βλεπω...😋 ελα μου ντε!! ναι απο εχτες που μιλησα εως την πεμπτη λεει θα με παρει τηλεφωνο για να ερθει καλα θα τα ηταν να ειχε και το ρουτερ μαζι του ,αλλα ποια ειναι γλυκα αμα δεν ταλαιπωρηθουμε λιγο δεν εχω αλλο ρουτερ δυστηχως τα λαθοι τωρα πως να τα παρακολουθησω να μολις προ 3 λεπτων παλι restart! εχω μυνημα??ξερεις κατι που δεν ξερω? το μονο μυνημα που εχω ειναι οτι με απειλουν.....:) οτι αν δεν αναεωσω το whats up θα το κανουν φραγη Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
Alex2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Στη νοβα με 100 και κορόιδευαν . 10 φόρες "τεχνικός "τα έβγαζε νορμαλ με δηλωμένη βλάβη απο τα 2 χρονια συμβολαιο το 1 η γραμμή χαλασμένη . Να ξέρεις αλλού χειρότερα Τι εννοείς με 100?
geof40 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Και εμένα με VDSL 50 στην Vodafone μου είπαν ότι οι αποσυνδέσεις δεν είναι πρόβλημα (για αυτούς). Στείλανε τον ΟΤΕ 3 φορές να ελέγξει την γραμμή αλλά δεν ήρθε ποτέ. Σε άλλη γραμμή του κτηρίου ήρθε ο ΟΤΕ και άλλαξε το ζεύγος γιατί τα καλώδια είναι παλιά. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από geof40
Mhlogiatros Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 14 λεπτά πριν, Alex2020 είπε Τι εννοείς με 100? 20 αποσυνδέσεις κάθε βράδυ Χ μια βδομάδα = όλα καλά . Αν άλλαζαν ζευγος θα έφτιαχνε γιατί είναι από αυτούς . Τελευταία φορά μου χρέωσαν και επίσκεψη τεχνικού
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, geof40 είπε Και εμένα με VDSL 50 στην Vodafone μου είπαν ότι οι αποσυνδέσεις δεν είναι πρόβλημα (για αυτούς). Στείλανε τον ΟΤΕ 3 φορές να ελέγξει την γραμμή αλλά δεν ήρθε ποτέ. Σε άλλη γραμμή του κτηρίου ήρθε ο ΟΤΕ και άλλαξε το ζεύγος γιατί τα καλώδια είναι παλιά. αρα ειναι γενικο το φενομενο! its so sad! εγω οταν τον ρωτησα ενταξει πες μου σε παρακαλω που ειναι γραμμένο? δεν ειναι γραμμένο πουθενα λει ειναι κανονας, Πελατες τους ειμαστε η ιδιοκτησια τους? 2 ώρες πριν, divo είπε εμενα παλι, κατι μου λεει οτι ολα θα γινουν όπως πρέπει...😜😜😜😜 ολοφρεσκο screenshot των στατιστικων http://prntscr.com/oevbpl Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν πρεπει να περασει ας πουμε μια βδομαδα χωρις προβληματα? δεν ξερω αλλα μου φενεται μια καλη περιοδος Δεν εχω ιδεα που το γραφει θα gkouglaro μπας και βρω τιποτα, Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, divo είπε χαχαχαχ κοιτα τα μυνηματα σου εδω στο insomnia 😂😂😂😂😂😂 AAAA Eνταξει αργω λιγο αλλα παρω μπρος ποιος με πιανει!!!! 3 ώρες πριν, divo είπε στρώνει ή μου φαινεται? Καπου γραφει τις ωρες που ειναι το ρουτερ σε λειτουργία. ποσες ωρες ειναι online? Δεν πρεπει να περασει ας πουμε μια βδομαδα χωρις προβληματα? δεν ξερω αλλα μου φενεται μια καλη περιοδος Δεν εχω ιδεα που το γραφει θα gkouglaro μπας και βρω τιποτα, δεν βρηκα κατι σχετικο στο ιντερνετ και στο ρουτερ κοιταξα αλλα δεν,μπορει και να μην το προσεξα Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Βάλε και κάνα screenshot να δούμε ακριβώς που θα κλειδώσει τελικά . Δικαιούσαι να σου δώσουν και το νέο speedport plus για το speedoport plus αμεσως με το που το gouglara αμεσως επεσα σε ποστ προσοχη μην το παρετε και τετοια και σημερινα στατιστικα https://prnt.sc/of2rcn τα FEC αυξημενα τα CRC ακομα μηδενικα Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Ειχα αναλογο πρόβλημα με αποσυνδεσεις σε VDSL, στην Nova. Η αληθεια είναι από όταν πηγα στον ΟΤΕ εστρωσε με την μια...Όταν όμως τους καλουσα στην Nova να τους πω ρε παιδια τι γινεται με τις αποσυνδεσεις μου λεγανε και αυτοι κατι κουλα ότι μεχρι 3-4 την ημερα είναι φυσιολογικα. Τους εξηγουσα ότι γινονται μονο το ΣΚ και πως είναι δυνατον και δεν ειχαν απαντηση...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 καποιος κατι με τρολαρη ,μολις τωρα restart http://prntscr.com/ofcodk δεν ξαναγραφω για το θεμα γιατι τωρα ξενερωσα εις τον κυβο ,μολις και αν ερθει τεχνικος νεα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 4 hours ago, Simon_says said: μολις τωρα restart Εννοείς ότι το έκανες εσύ ή έφαγε αποσυγχρονισμό κι ο καινούριος ήταν αυτός που δείχνεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, ThReSh είπε Εννοείς ότι το έκανες εσύ ή έφαγε αποσυγχρονισμό κι ο καινούριος ήταν αυτός που δείχνεις? μετα τον αποσυγχρονισμο αν ειναι ο σωστος ορος να το λεω ετσι, ,δεν το πειραξα καθολου εγω!και ναι το screenshot ειναι ακριβως μετα τον αποσυγχρονισμο ,και αν βαλω τωρα screenshot παλι ειναι διαφορετικα Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 7 minutes ago, Simon_says said: μετα τον αποσυγχρονισμο αν ειναι ο σωστος ορος να το λεω ετσι, ,δεν το πειραξα καθολου εγω!και ναι το screenshot ειναι ακριβως μετα τον αποσυγχρονισμο ,και αν βαλω τωρα screenshot παλι ειναι διαφορετικα Θυμάσαι αν η προηγούμενη πτώση στην ταχύτητα συγχρονισμού είχε γίνει βράδυ ή γινόταν και σε άλλες ώρες που έτρωγες αποσυγχρονισμούς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα