Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ σε αναβάθμιση της γραμμης απο adsl σε vdsl 50, ασχετα αν προ 14 μηνών οταν ειχε γίνει η σύνδεση (adsl) σε ερώτηση μου προς την πωλήτρια και αυτή ειχε ρωτήσει και το τεχνικό τμήμα, για το αν ειχα δυνατότητα αναβάθμισης σε vdsl δεν ειχα ενω μου έλεγαν οτι είχα!Παμε παρακάτω! Ενεργοποιητε το vdsl Πέμπτη και απο της 12 το μεσημερι της ιδιας μερας δεν ειχα ιντερνετ -τηλεφωνο κατα της 18 00 τους παιρνω τηλεφωνο και το αναφερω σε αυτο το σημειο ερωτηση ,μετα το περας ελεγχου της γραμμης επρεπε να λαβω καποια ενημερωση για το αποτελεσμα του ελεγχου? κατα 22 00 το βραδυ ερχετε το ιντερνετ κλπ και ειδου τα στατιστικα του ρουτερ https://prnt.sc/oees3v. απο την επομένη αρχίζει το ρουτερ να κάνει restart μόνο του 1 φορά την ιδια μέρα και άλλες 3 η 4 εχτές ενδεικτικά τα στατιστικά απο ρουτερ αυτες καταλαβα εγω! https://prnt.sc/oek4zz Με ρωταει ο τεχνικος στο τηλεφωνο τι προβλημα εχετε? τα στατιστικα λενε οτι να νε του λεω μαζι με τις αποσυνδεσεις ,δεν μπορουμε να δωσουμε βλαβη μονο απο 6 αποσυνδεσεις και πανω? ( LOL) Ton ρωτω που ειναι γραμμενο αυτο απαντηση, ειναι κανονας (LOL) Μετα απο λιγο μου λει αα βλεπω 5-10-19 αποσυνδεσεις και το δωσε για βλαβη και ως την πεμπτη θα ερθει τεχνικος λει ,αρχισαμεεεεε και απο εκει δεν θα βγαλω ακρη να μου το θυμαστε!! Δηλαδη εκανα αναβαθμιηση σε vdsl ωστε εχω αποσυνδεσεις και να λεω ενταξει μονο 3 αποσυνδεσεις σημερα? μια χαρα! (LOL) Tωρα εγω τι να κανω??? εφοσον ισχυει οτι εχω δικαιωμα υπαναχωρησης 14 μερες ( η συγκαταθεση μου ως προς την αναβάθμιση εγινε τηλεφωνικα 04-07-2019 ,να ζητησω να με γυρισουν στο adsl?και αν ακομα γυρισω θα γυρισω με νεο 24μηνο συμβολαιο? αρα εχω περιθωριο εσως την τριτη εφοσον ξεκιναει απο την μερα οπου τηλεφωνικα εγινε η αναβαθμιση και οχι απο την επομενη και ο τεχνικος λειιι θα ερθει ως την πεμπτη μονο και μονο που ειπε οτι μεχρι 6 αποσυνδεσεις δεν κουναμε δαχτυλο,με πιανουν κομποι στο στομαχι Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
bill27 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 51 λεπτά πριν, Simon_says είπε ειναι φυσιολογικο το attainable rate να ειναι μικροτερο απο το οσο συγχρονιζει το ρουτερ? Απορω που βλεπεις οτι ειναι μικροτερο το attainable rate??To attainable rate μας δειχνει σε τι ταχυτητα μπορει να φτασει η γραμμη μας.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, bill27 είπε Απορω που βλεπεις οτι ειναι μικροτερο το attainable rate??To attainable rate μας δειχνει σε τι ταχυτητα μπορει να φτασει η γραμμη μας. το διορθωσα η το εγραψα καλυτερα
bill27 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Simon_says είπε το attainable rate ειναι δυνατον να εχει συγχρονισει πιο πολυ απο τα μεγιστα της γραμμης. ΝΑΙ μου λει δεν ειναι απολυτο ,σε αντιθεση με αυτο που εμαθα οτι δεν στεκει να συμβαινει! Τα εχεις μπερδεμενα στο μυαλο σου,φυσικα και ισχυει αυτο που σου ειπε.Αν εχεις 50αρα και η γραμμη σου σηκωνει 150,τοτε το attainable rate θα γραφει 150 και ας εχεις συγχρονησει στα 50
bill27 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 σορρυ κοιταξα μονο την πρωτη,και εγω βλεπω λαθη αλλα οχι πολλα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Πάντως είναι ξενέρα το Attainable να πέφτει από τα 105Mbps στα σχεδόν 50 μέσα σε μερικές μέρες...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, bill27 είπε σορρυ κοιταξα μονο την πρωτη,και εγω βλεπω λαθη αλλα οχι πολλα σλλα ετρεξες αμεσως να γινεςι ολιγων προσβλητικος anyway δεν πειραζει! 5 λεπτά πριν, ThReSh είπε Πάντως είναι ξενέρα το Attainable να πέφτει από τα 105Mbps στα σχεδόν 50 μέσα σε μερικές μέρες... και το line attenuatuion Που αλλα εδειχνε την μια και αλλα μετα?! i dont know! Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 2 minutes ago, Simon_says said: και το line attenuatuion Που αλλα εδειχνε την μια και αλλα μετα?! i dont know! Έχεις το modem/router στην κεντρική/1η πρίζα του σπιτιού?
bill27 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Εκανα παραθεση αυτο ακριβως που εγραψες και ειναι εντελως λαθος,τι θελεις να διαβαζουν και οι αλλοι λαθος πληροφοριες?Απλα προσπαθησα να το εξηγησω καλυτερα,καμια διαθεση να γινω προσβλητικος,απορω πως σου περασε απο το μυαλο??
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, ThReSh είπε Έχεις το modem/router στην κεντρική/1η πρίζα του σπιτιού? για να ειμαι ακριβης το ειχα δοκιμασει και στην κεντρικη πριζα του σπιτιου, και δεν ειδα ουσιαστικη διαφορα, τα στατιστικα τα πρωτα στο αρχικο ποστ μου ,και τα τελευταια τελευταια ειναι οταν ειναι συνδεμενο στην δευτερη πριζα του σαλονιου οχι στην κεντρικη δηλαδη Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 4 minutes ago, Simon_says said: ναι Υπομονή για τον τεχνικό, τουλάχιστον είσαι στον ΟΤΕ οπότε δεν θα καθυστερήσει το θέμα...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, ThReSh είπε Υπομονή για τον τεχνικό, τουλάχιστον είσαι στον ΟΤΕ οπότε δεν θα καθυστερήσει το θέμα... με θορυβησε πολυ που μου ειπε οτι μετα τις 6 αποσυνδεσεις το δινουμε σαν βλαβη, οι 7 αποσυνδεσεις δηλαδη ειναι θεμα ενω οι 3 δεν ειναι,αυτο δεν μου αρεσε καθολου και δεν ξερω αν ισχυει αυτο σε ολους τους παροχους Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
Mhlogiatros Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Στη νοβα με 100 και κορόιδευαν . 10 φόρες "τεχνικός "τα έβγαζε νορμαλ με δηλωμένη βλάβη απο τα 2 χρονια συμβολαιο το 1 η γραμμή χαλασμένη . Να ξέρεις αλλού χειρότερα
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, divo είπε Περιμενεις να σταθεροποιηθει. Μαλλον εισαι στο μεταίχμιο ακομα. Κανει προσπαθειες το ρουτερ για αρχη και ισως να κατεβαζει ακομα και firmware νεα. Παρακολουθεις μονο τα λαθη και τιποτα αλλο για την ωρα. συμφωνοι!
Mhlogiatros Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Βάλε και κάνα screenshot να δούμε ακριβώς που θα κλειδώσει τελικά . Δικαιούσαι να σου δώσουν και το νέο speedport plus Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα