Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ σε αναβάθμιση της γραμμης απο adsl σε vdsl 50, ασχετα αν προ 14 μηνών οταν ειχε γίνει η σύνδεση (adsl) σε ερώτηση μου προς την πωλήτρια  και αυτή ειχε ρωτήσει και το τεχνικό τμήμα, για το αν ειχα δυνατότητα αναβάθμισης σε vdsl δεν ειχα ενω μου έλεγαν οτι είχα!Παμε παρακάτω!

Ενεργοποιητε το vdsl  Πέμπτη και απο της 12 το μεσημερι της ιδιας μερας δεν ειχα ιντερνετ -τηλεφωνο κατα της 18 00 τους παιρνω τηλεφωνο  και το αναφερω σε αυτο το σημειο ερωτηση ,μετα το περας ελεγχου της γραμμης επρεπε να λαβω καποια ενημερωση για το αποτελεσμα του ελεγχου? κατα 22 00 το βραδυ ερχετε το ιντερνετ κλπ και ειδου τα στατιστικα του ρουτερ  https://prnt.sc/oees3v.

απο την επομένη αρχίζει το ρουτερ να κάνει restart μόνο του 1 φορά την ιδια μέρα και άλλες 3 η 4 εχτές ενδεικτικά τα στατιστικά απο ρουτερ  αυτες καταλαβα εγω!  https://prnt.sc/oek4zz   

Με   ρωταει ο τεχνικος στο τηλεφωνο  τι προβλημα εχετε? τα στατιστικα λενε οτι να νε του λεω μαζι με τις αποσυνδεσεις ,δεν μπορουμε να δωσουμε βλαβη μονο απο 6 αποσυνδεσεις και πανω? ( LOL) Ton ρωτω που ειναι γραμμενο αυτο απαντηση, ειναι κανονας  (LOL)  Μετα απο λιγο μου λει αα βλεπω 5-10-19 αποσυνδεσεις και το δωσε για βλαβη και ως την πεμπτη θα ερθει τεχνικος λει ,αρχισαμεεεεε και απο εκει δεν θα βγαλω ακρη να μου το θυμαστε!!

Δηλαδη εκανα αναβαθμιηση σε vdsl ωστε εχω αποσυνδεσεις και να λεω ενταξει μονο 3 αποσυνδεσεις σημερα? μια χαρα! (LOL) 

Tωρα εγω τι να κανω??? εφοσον ισχυει οτι εχω δικαιωμα υπαναχωρησης 14 μερες ( η συγκαταθεση μου ως προς την αναβάθμιση  εγινε τηλεφωνικα 04-07-2019  ,να ζητησω να με γυρισουν στο adsl?και αν ακομα γυρισω θα γυρισω με νεο 24μηνο συμβολαιο? αρα εχω περιθωριο εσως την τριτη εφοσον ξεκιναει απο την μερα οπου τηλεφωνικα εγινε η αναβαθμιση και οχι απο την επομενη και ο τεχνικος λειιι θα ερθει ως την πεμπτη

μονο και μονο που ειπε οτι μεχρι 6 αποσυνδεσεις δεν κουναμε δαχτυλο,με πιανουν κομποι στο στομαχι

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Simon_says είπε

ειναι φυσιολογικο το attainable rate να ειναι μικροτερο  απο το οσο συγχρονιζει το ρουτερ?

Απορω που βλεπεις οτι ειναι μικροτερο το attainable rate??To attainable rate μας δειχνει σε τι ταχυτητα μπορει να φτασει η γραμμη μας.

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, bill27 είπε

Απορω που βλεπεις οτι ειναι μικροτερο το attainable rate??To attainable rate μας δειχνει σε τι ταχυτητα μπορει να φτασει η γραμμη μας.

το διορθωσα η το εγραψα καλυτερα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Simon_says είπε

το attainable rate ειναι δυνατον να εχει συγχρονισει πιο πολυ απο τα μεγιστα της γραμμης.  ΝΑΙ μου λει δεν ειναι απολυτο ,σε αντιθεση με αυτο που εμαθα οτι δεν στεκει να συμβαινει!

Τα εχεις μπερδεμενα στο μυαλο σου,φυσικα και ισχυει αυτο που σου ειπε.Αν εχεις 50αρα και η γραμμη σου σηκωνει 150,τοτε το attainable rate θα γραφει 150 και ας εχεις συγχρονησει στα 50

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως είναι ξενέρα το Attainable να πέφτει από τα 105Mbps στα σχεδόν 50 μέσα σε μερικές μέρες...

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, bill27 είπε

σορρυ κοιταξα μονο την πρωτη,και εγω βλεπω λαθη αλλα οχι πολλα

σλλα ετρεξες αμεσως να γινεςι ολιγων προσβλητικος anyway  δεν πειραζει!

5 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Πάντως είναι ξενέρα το Attainable να πέφτει από τα 105Mbps στα σχεδόν 50 μέσα σε μερικές μέρες...

και το line attenuatuion Που αλλα εδειχνε την μια και αλλα μετα?! i dont know!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Simon_says said:

και το line attenuatuion Που αλλα εδειχνε την μια και αλλα μετα?! i dont know!

Έχεις το modem/router στην κεντρική/1η πρίζα του σπιτιού?

Δημοσ.

Εκανα παραθεση αυτο ακριβως που εγραψες και ειναι εντελως λαθος,τι θελεις να διαβαζουν και οι αλλοι λαθος πληροφοριες?Απλα προσπαθησα να το εξηγησω καλυτερα,καμια διαθεση να γινω προσβλητικος,απορω πως σου περασε απο το μυαλο??

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

20 ώρες πριν, ThReSh είπε

Έχεις το modem/router στην κεντρική/1η πρίζα του σπιτιού?

για να ειμαι ακριβης το ειχα δοκιμασει και στην κεντρικη πριζα του σπιτιου, και δεν ειδα ουσιαστικη διαφορα, τα στατιστικα τα πρωτα στο αρχικο ποστ μου ,και τα τελευταια τελευταια ειναι οταν ειναι συνδεμενο στην δευτερη πριζα του σαλονιου οχι στην κεντρικη δηλαδη 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, Simon_says said:

ναι

Υπομονή για τον τεχνικό, τουλάχιστον είσαι στον ΟΤΕ οπότε δεν θα καθυστερήσει το θέμα...

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Υπομονή για τον τεχνικό, τουλάχιστον είσαι στον ΟΤΕ οπότε δεν θα καθυστερήσει το θέμα...

με θορυβησε πολυ που μου ειπε οτι μετα τις 6 αποσυνδεσεις το δινουμε σαν βλαβη,  οι 7 αποσυνδεσεις δηλαδη ειναι θεμα ενω οι 3 δεν ειναι,αυτο δεν μου αρεσε καθολου και δεν ξερω αν ισχυει αυτο σε ολους τους παροχους

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Στη νοβα με 100 και κορόιδευαν . 10 φόρες "τεχνικός "τα έβγαζε  νορμαλ με δηλωμένη βλάβη απο τα 2 χρονια συμβολαιο  το 1 η γραμμή χαλασμένη . Να ξέρεις αλλού χειρότερα 

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, divo είπε

Περιμενεις να σταθεροποιηθει. Μαλλον εισαι στο μεταίχμιο ακομα. Κανει προσπαθειες το ρουτερ για αρχη και ισως να κατεβαζει ακομα και firmware νεα. Παρακολουθεις μονο τα λαθη και τιποτα αλλο για την ωρα. 

συμφωνοι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλε και κάνα screenshot να δούμε ακριβώς που θα κλειδώσει τελικά . Δικαιούσαι να σου δώσουν και  το νέο speedport plus  

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...