argitt Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Καλημέρα σε όλη την παρέα...Έχω την εξής τηλεόραση Samsung UE48H6400 και θέλω να του βάλω το Kodi... Ξέρει κανείς την διαδικασία???
zx1234r Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Με κάποιο TV stick με Android. Κατεβάζεις την εφαρμογή και την εγκαθιστας..
argitt Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Καταρχήν σ ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση...Επειδή δεν πολυσκαμπαζω από αυτά μπορείς να μου το εξηγήσεις με λεπτομέρειες;;; Κατευθείαν από το ίντερνετ δν γίνεται;;;
dmyl Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δεν εχει νοημα να σου εξηγησει καποιος απο ενα Post , ενω υπαρχει απειρο υλικο στο διαδικτυο πως μπορει να γινει και με αναλυτικοτατ How to. Νοημα θα ειχε αν βαριομουν να ψαξω και να ζηταγα εναν οδηγο απο καποιο νήμα ή αν βαριομουν και ηθελα να σκοτωσω το χρονο μου και καθομουν να γραψω οδηγιες. Σου προτεινω να ψαξεις στο google και να εισαι σιγουρος σε ελαχιστα λεπτα θα εχεις καταλαβει τι πρεπει να κανεις. 1
Doubt Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Στις 14/7/2019 στις 9:53 ΠΜ, argitt είπε Καλημέρα σε όλη την παρέα...Έχω την εξής τηλεόραση Samsung UE48H6400 και θέλω να του βάλω το Kodi... Ξέρει κανείς την διαδικασία??? Αν εννοείς να το περάσεις σαν εφαρμογή στη smart tv σου, δε γίνεται, απλά δεν υπάρχει τέτοια έκδοση kodi. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα