Federacion Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Καλημέρα συντρόφια, Θα ήθελα να μου προτείνετε έναν δυνατό και επαγγελματικό βιδολόγο να κάνω δώρο στον πατέρα μου. Θα ήθελα και να κρατάει η μπαταρία του και να είναι δυνατός στην χρήση. Ευχαριστώ.
thanasisxask Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Βιδολογος με μπαταρία δεν νομίζω να υπάρχει, είναι με ρεύμα ή χειρός. Τι διατομές θα δουλέψει; 1
kostasbm Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 https://www.iordanidistools.gr/eshop/bulle-bidologos-43365 1
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, Federacion είπε Καλημέρα συντρόφια, Θα ήθελα να μου προτείνετε έναν δυνατό και επαγγελματικό βιδολόγο να κάνω δώρο στον πατέρα μου. Θα ήθελα και να κρατάει η μπαταρία του και να είναι δυνατός στην χρήση. Ευχαριστώ. Τι δουλειά κάνει ο πατέρας σου, υπάρχουν και χειρός τέτοια μηχανήματα 2
Federacion Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Συνταξιούχος είναι απλά κάνει διαρκώς μαστωρέματα. Όταν λέω βιδολόγος εννοώ αυτό το εργαλείο που βιδώνεις και ξεβιδώνεις ηλεκτρικά. Αντικαταστά το κατσαβίδι δλδ. Τώρα για διατομες δεν γνωρίζω
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 33 λεπτά πριν, Federacion είπε Συνταξιούχος είναι απλά κάνει διαρκώς μαστωρέματα. Όταν λέω βιδολόγος εννοώ αυτό το εργαλείο που βιδώνεις και ξεβιδώνεις ηλεκτρικά. Αντικαταστά το κατσαβίδι δλδ. Τώρα για διατομες δεν γνωρίζω Για αυτόυτο ρωτησα παραπάνω τι εννοείς "βιολόγος", για να μην γράψουμε αδικα καμία 10αρια σελίδες 1
thanasisxask Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Αφού θες καλό θα πας σε milwaukee M12 fuel είναι πολύ καλά επαγγελματικά εργαλεία. 3
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Στην ανάρτηση του ο ts προφανώς δεν ξέρει τίποτα απο αυτό που ζητά να τον βοηθήσουμε Πχ ούτε εγω είμαι επαγγελματίας αλλά με δυο ηλεκτρικα κατσαβίδια των 50 ευρω εχω φτιάξει δυο σπίτια Τωρα ο πατέρας τι σόι εργαλείο θελει, επαγγελματικό θέλει, Δεν έχω καταλάβει, τι να το κανει. Τι να κάνει να βιδώνει μόνo, να είναι και κρουστικό, να ειναι μπαταριας, να ειναι ρεύματος, τι να είναι, τι μπάτζετ έχει για αυτό που ζητάει; 1
Federacion Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 ΟΚ δεν ξέρω, αλλά μπορείς να με βοηθήσεις; Θέλω ηλεκτρικό κατσαβίδι που να μην θέλει φόρτιση κάθε μισή ώρα. Υπάρχει;
thanasisxask Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Καταρχήν πες μας λεφτά που θα διαθέσεις. Η σειρά που έγραψα ποιο πάνω είναι επαγγελματική και με μεγάλης χωρητικοτητας μπαταρίες. 1
Jiakometi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Το Milwaukee που πρότεινε ο @thanasisxask παραπάνω είναι άριστο αλλά μάλλον πάνω από το budget σου. Δες και αυτό. 1
vasilllis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 https://www.skroutz.gr/s/10966736/Einhell-TE-CD-18-Li-BL-2x2-0-Ah.html Και με κρουση.Με καλο τρυπανι τρυπαει κολωνες(μεχρι 8mm που εχω δοκιμασει για πλακα).Τις μπαταριες δεν θα ασχοληθεις ποτε οτι ξεμεινες.Υπαρχουν και φτηνοτερα της ιδιας μαρκας αλλα υποδεεστερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα