lefteris_25 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα στην παρέα , πριν μερικές μέρες που έκανα έναν «έξυπνο έλεγχο» με το avast free antivirus, μετά από (μπορεί να είναι κ σύμπτωση ) αυτό παρατήρησα ότι όταν πάω να δω κάποια ταινία στο λαπτοπ( με windows 7) , ανοίγει το προγραμμα , ξεκινά η ταινία , αλλά δεν έχει εικόνα , ο ήχος παίζει κανονικά. Αυτό το κάνει κ με το VlC αλλά κ με το 321 player.. , όταν κάνω μια επανεκκίνηση στο λαπτοπ δουλεύει πάλι κανονικά το προγραμμα.. το πρόβλημα αυτό το κάνει μόνο όταν κλείνω το λαπτοπ με το καπάκι της οθόνης κ το ανοίγω πάλι.. έχει κάποιος κάποια ιδέα τι συμβαίνει ή κάποια λύση ;
tz_aristotelis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Για εγκατέστησε εκ νέου κάποιο codec pack πχ k lite codec pack με τον media player classic...
kiriakos500 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 παλιοτερα ειχα εγκαταστησει το vlc και μεσα του ειχε μπει ιος … αυτό ειχα δει το απεγκατεστησα το vlc και όλα οκ με τους player
lefteris_25 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα το πρόβλημα μου είναι ότι κάθε φορά πρέπει να κάνω επανεκκίνηση το λαπτοπ.. αν δεν το κάνω κ κλείσω το καπάκι απλά , ή πατήσω το κουμπί για αναστολή λειτουργίας , όταν το ανοίξω πάλι δεν δουλεύουν σωστα τα player.. , δείχνει ότι παίζει η ταινία , ο χρονος προχωράει αλλά δεν έχει εικόνα... μόνο ήχος ακούγεται , κάτι το επηρεάζει αφού κλείσω το λαπτοπ κ μετά.. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από lefteris_25
lefteris_25 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δεν έχει τύχει σε κανέναν να συμβαίνει αυτό ; Δηλ να παίζει το player , να τρέχει ο χρονος ,να ακούγετε ο ήχος δίχως να έχει εικόνα ;
bluesattack Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Στις 14/7/2019 στις 8:19 ΠΜ, lefteris_25 είπε το πρόβλημα αυτό το κάνει μόνο όταν κλείνω το λαπτοπ με το καπάκι της οθόνης κ το ανοίγω πάλι.. έχει κάποιος κάποια ιδέα τι συμβαίνει ή κάποια λύση ; Εχει συνδεσει μηπως το laptop με τηλεοραση ?
lefteris_25 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 15/8/2019 στις 8:22 ΜΜ, bluesattack είπε Εχει συνδεσει μηπως το laptop με τηλεοραση ? Όχι δεν το έκανα... Τελικά παιδιά το βρήκα το πρόβλημα , αφού διέγραψα κάποια προγράμματα , κ τα εγκατέστησα πάλι , κατέληξα στο αντιβάριους , χρησιμοποιώ το avast free.. , όταν το απ εγκατέστησα δουλεύει μια χαρά το προγραμμα με τις ταινίες , όταν το εγκατέστησα , έκανε πάλι τα ίδια.. το μόνο που θέλω τώρα , αν γνωρίζει κάποιος, να μου πει πως θα ρυθμίσω το avast ώστε να μην επηρεάζει το προγραμμα αναπαραγωγής ταινίας.. αν έχει κάποια παράμετρο ώστε να εξαιρέσει από έλεγχο ή γενικά να μην το επηρεάζει.. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από lefteris_25
bluesattack Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Ε καπου στις ρυθμισεις/ θα βγαζει ολες τις εφαρμογες/προγραμματα που τρεχουν και θα το ρυθμισεις Παντως το avast εχω την εντυπωση οτι ειναι ψιλοβαρυ πλεον Αν βρεις καμμια προσφορα (εχω το ειχα παρει 6 ευρω ) βαλε κανα panda dome η ασε αυτο τo essentials των windows vlc και 321 ? Για δοκιμασε mpc-hc /pot player με φιλτρα η splash pro (ετοιματζιδικο , no free )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα