Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα , πριν μερικές μέρες που έκανα έναν «έξυπνο έλεγχο»  με το avast free antivirus, μετά από (μπορεί να είναι κ σύμπτωση ) αυτό παρατήρησα ότι όταν πάω να δω κάποια ταινία στο λαπτοπ( με windows 7)  , ανοίγει το προγραμμα , ξεκινά η ταινία , αλλά δεν έχει εικόνα , ο ήχος παίζει κανονικά. Αυτό το κάνει κ με το VlC αλλά κ με το 321 player.. , όταν κάνω μια επανεκκίνηση στο λαπτοπ δουλεύει πάλι κανονικά το προγραμμα..  το πρόβλημα αυτό το κάνει μόνο όταν κλείνω το λαπτοπ με το καπάκι της οθόνης κ το ανοίγω πάλι..  έχει κάποιος κάποια ιδέα τι συμβαίνει ή κάποια λύση ; 

Δημοσ.

παλιοτερα ειχα εγκαταστησει το vlc και μεσα του ειχε μπει ιος … αυτό ειχα δει το απεγκατεστησα το vlc  και όλα οκ με τους player

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα το πρόβλημα μου είναι ότι κάθε φορά πρέπει να κάνω επανεκκίνηση το λαπτοπ.. αν δεν το κάνω κ κλείσω το καπάκι απλά , ή πατήσω το κουμπί για αναστολή λειτουργίας , όταν το ανοίξω πάλι δεν δουλεύουν σωστα τα player.. , δείχνει ότι παίζει η ταινία , ο χρονος προχωράει αλλά δεν έχει εικόνα... μόνο ήχος ακούγεται , κάτι το επηρεάζει αφού κλείσω το λαπτοπ κ μετά.. 

Επεξ/σία από lefteris_25
Δημοσ.

Δεν έχει τύχει σε κανέναν να συμβαίνει αυτό ;  Δηλ να παίζει το player , να τρέχει ο χρονος ,να ακούγετε ο ήχος δίχως να έχει εικόνα ; 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 14/7/2019 στις 8:19 ΠΜ, lefteris_25 είπε

το πρόβλημα αυτό το κάνει μόνο όταν κλείνω το λαπτοπ με το καπάκι της οθόνης κ το ανοίγω πάλι..  έχει κάποιος κάποια ιδέα τι συμβαίνει ή κάποια λύση ; 

Εχει συνδεσει μηπως το laptop με τηλεοραση ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/8/2019 στις 8:22 ΜΜ, bluesattack είπε

Εχει συνδεσει μηπως το laptop με τηλεοραση ?

Όχι δεν το έκανα... 

Τελικά παιδιά το βρήκα το πρόβλημα , αφού διέγραψα κάποια προγράμματα , κ τα εγκατέστησα πάλι , κατέληξα στο αντιβάριους , χρησιμοποιώ το avast free.. , όταν το απ εγκατέστησα δουλεύει μια χαρά το προγραμμα με τις ταινίες , όταν το εγκατέστησα , έκανε πάλι τα ίδια.. το μόνο που θέλω τώρα , αν γνωρίζει κάποιος, να μου πει πως θα ρυθμίσω το avast ώστε να μην επηρεάζει το προγραμμα αναπαραγωγής ταινίας..  αν έχει κάποια παράμετρο ώστε να εξαιρέσει από έλεγχο ή γενικά να μην το επηρεάζει.. 

Επεξ/σία από lefteris_25
Δημοσ.

Ε καπου στις ρυθμισεις/ θα βγαζει ολες τις εφαρμογες/προγραμματα που τρεχουν και θα το ρυθμισεις

Παντως το avast εχω την εντυπωση οτι ειναι ψιλοβαρυ πλεον

Αν βρεις καμμια προσφορα (εχω το ειχα παρει 6 ευρω ) βαλε κανα panda dome η ασε αυτο τo essentials των windows

vlc και 321 ? Για δοκιμασε mpc-hc /pot player με φιλτρα η splash pro (ετοιματζιδικο , no free )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...