Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το PSU είναι ειναι ένα Coolermaster 600w . Not great, not terrible που είπαν και στο Τσερνομπίλ. Μια χαρά κράταγε για χρόνια τον i5 4460+ R9 380 αλλα τώρα με την Rx 5700 θα είναι λίγο πιο ζόρικα τα πράγματα αλλα νομίζω με εναν 3600 που θα καίει λιγότερα  απο τον i5 θα βοηθήσει λίγο την κατάσταση.

Μιας και δεν νομίζω να χρειαστεί να κάνω OC τον 3600 και επειδή δεν γινεται να κάνω OC την RX 5700 με το blower fan πείτε μου μια budget motherboard χωρίς προβλήματα με τα bios flashback κλπ μαζί με ενα καλό 2x8 combo ram.

Εκτός κι αν προτείνετε κάποια άλλη λύση με 350-400€ το πολύ. Δεν χρειάζεται να γίνει η αγορά απο Ελλαδα.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Στην ίδια αναζήτηση είμαι αλλά θα περιμένω μέχρι μέσα με τέλη Αυγούστου για άλλες υλοποιήσεις της 5700 με διαφορετικά συστήματα ψύξης, αν δεν βιάζεσαι φυσικά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Απ όσο ξέρω η Β450 Tomahawk δεν έχει τέτοια θέματα. Για RX5700 καλό θα ήταν να περιμένεις τις aftermarket υλοποιήσεις. Το τροφοδοτικό πιστεύω σε καλύπτει, ειδικά αν δεν κάνεις oc. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Makam είπε

Στην ίδια αναζήτηση είμαι αλλά θα περιμένω μέχρι μέσα με τέλη Αυγούστου για άλλες υλοποιήσεις της 5700 με διαφορετικά συστήματα ψύξης, αν δεν βιάζεσαι φυσικά.

Την έχω παραγγείλει  ήδη κι απο Τετάρτη παραλαμβάνω. Βιαζόμουν γιατί μαζί έρχεται και το Oculus Rift S έτσι δεν μπορούσα να περιμένω. Δεν πήρα Vega 56 γιατί θα έπρεπε να αγοράσω καινούργιο τροφοδοτικό και επίσης δεν πηρα την RTX 2060 γιατί έχω freesync οθόνη.

Δεν με νοιάζει ο θόρυβος γιατί παίζω σχεδόν πάντα με κλειστά ακουστικά. Για τις θερμοκρασίες έχω λίγα ερωτηματικά αλλα πιστεύω δεν θα είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα.

1 ώρα πριν, tanasen01 είπε

Απ όσο ξέρω η Β450 Tomahawk δεν έχει τέτοια θέματα. Για RX5700 καλό θα ήταν να περιμένεις τις aftermarket υλοποιήσεις. Το τροφοδοτικό πιστεύω σε καλύπτει, ειδικά αν δεν κάνεις oc. 

Στο reddit έχω διαβάσει πως όλες όλες οι MSI εχουν παρουσιάσει προβλήματα. Μερικοί στάθηκαν τυχεροί και bootaran το σύστημα αλλα φυσικά δεν μπορείς να ρίχνεις ζαριές σε τέτοια πράγματα. Θα περιμένω μηπως βγάλουν καινούργιο Bios την επόμενη εβδομάδα και λυθούν τα προβλήματα. Σχεδόν όλοι αυτή την mobo προτείνουν για τον 3600...

Επεξ/σία από psof

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...