th_nikos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Πριν από λίγες ημέρες έλαβα το εξής μήνυμα που πιστεύω ότι είναι από πενταψήφιο. SituationCR #ΤΕΣΤ# ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ SMS ΑΠΟ SITUATION CENTER. ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. 13100 SECURITY AND PRIVACY HOTLINE Δε κατάφερα να βρω τίποτα στο internet. Γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς είναι το συγκεκριμένο sms; Το συγκεκριμένο νούμερο το χρησιμοποιώ μόνο για data και το νούμερο του δεν το έχω δώσει πουθενά.
alan boy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη. Τους έχω στείλει με email τον αριθμό του κινητού το και το ΙΒΑΝ μου αλλά ακόμα λεφτά δεν έχουν επιστρέψει. Τους ξαναέστειλα email αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ούτε απάντηση... Δεν είναι για τα λεφτά 2.5 ευρω είναι αλλά για την κοροϊδία Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από alan boy
OLNYSTER Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Στο παλαιού τύπου κινητό μου, έλαβα και χρεώθηκα για 3 μηνύματα από 5ψήφια νούμερα. Πάνω στον πανικό μου έκανα φραγή εισερχόμενων μηνυμάτων από το my cosmote. Τι μπορώ να κάνω για να την απενεργοποιήσω;
grfurby Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) εγω για 3 μυνηματα επειδη η wind δε μου πιστωσε το ποσο τους εκανα καταγελια στην ΕΕΤΤ. Και σκεφτομαι να τους κανω καταγγελια στην ΕΚΠΟΙΖΩ (χιλιαδες κι εκει οι καταγγελιες) και φυσικα στο συνηγορο του καταναλωτη. Μην κολλατε στα 2 ευρω οι τυποι με τα δυευρα μαζευουν εκατομμυρια εις βαρος μας. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από grfurby
kostasbm Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, grfurby είπε εγω για 3 μυνηματα επειδη η wind δε μου πιστωσε το ποσο τους εκανα καταγελια στην ΕΕΤΤ. Και σκεφτομαι να τους κανω καταγγελια στην ΕΚΠΟΙΖΩ (χιλιαδες κι εκει οι καταγγελιες) και φυσικα στο συνηγορο του καταναλωτη. Μην κολλατε στα 2 ευρω οι τυποι με τα δυευρα μαζευουν εκατομμυρια εις βαρος μας. συμφωνω και αν δεις εχει γινει συζητηηση για μπλοκαρισμα 5φιων που γινεται ειμαι περιεργος τι θα σου απαντησουν
grfurby Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 45 λεπτά πριν, kostasbm είπε συμφωνω και αν δεις εχει γινει συζητηηση για μπλοκαρισμα 5φιων που γινεται ειμαι περιεργος τι θα σου απαντησουν Φιλος στη wind μου προτεινε να κανω φραγη για ολα τα 5ψηφια μιας και οι εταιρείες αυτες εχουν πολλα 5ψηφια και στελνουν μυνηματα. Καποιος σε αλλο φόρουμ δηλωσε οτι πηρε απ ευθείας την εταιρεία και του ειπε οτι θα του πληρώσει τα λεφτα εαν δεν προβει σε καταγγελία. Αν αυτο ισχύει φαίνεται οτι οι καταγγελίες πιάνουν τοπο.
kostasbm Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 εγω εκανα ενα τηλεφωνο Κοσμοτε για φραγη και χαθηκαν μονιμα...........
tornado Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Αναφορά σε κείμενο Υπηρεσίες χρεώσιμες κατά τη λήψη μηνύματος (Συνδρομητικές). Αφού εγγραφείς στις ανωτέρω συνδρομητικές υπηρεσίες, χρεώνεσαι με ένα ποσό ανά εβδομάδα, δύο εβδομάδες ή μήνα, για να λαμβάνεις περιοδικά περιεχόμενο (μουσική, εφαρμογές, ταπετσαρίες, βίντεο, αθλητικά, games κλπ). Η χρέωση του SMS που εμφανίζεται στον λογαριασμό σου αφορά στη λήψη SMS (εισερχόμενα μηνύματα) και η εγγραφή μπορεί να γίνει: μέσω γραπτού μηνύματος (μπορεί να είναι δωρεάν ή να έχει χρέωση απλού μηνύματος) και ολοκληρώνεται με επιβεβαιωτικό μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας της τρίτης εταιρείας και ολοκληρώνεται με την εισαγωγή του κωδικού PIN στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της υπηρεσίας (o κωδικός αυτός αποστέλλεται στο κινητό σου τηλέφωνο μετά την εισαγωγή του αριθμού σου στην αντίστοιχη ιστοσελίδα, ώστε να εξακριβωθεί ότι ο αριθμός σου ανήκει) Όταν γίνει εγγραφή σε υπηρεσίες η αρμόδια εταιρία είναι υποχρεωμένη από τους κανονισμούς της ΕΕΤΤ να σου αποστείλει ενημερωτικό SMS που να αναφέρει ότι έχεις εγγραφεί στην συγκεκριμένη συνδρομητική υπηρεσία, τη χρέωση των SMS και τη συχνότητα που θα λαμβάνεις (π.χ. 3 SMS την εβδομάδα), την εταιρεία που παρέχει την υπηρεσία, πώς μπορείς να διαγραφείς, το τηλέφωνο και email εξυπηρέτησης. τα παραπανω τα λεει η wind αλλα τελικα παραμυθια της χαλιμας... μου αδειασαν την καρτα χωρις να εχω εγγραφει πουθενα οπως λενε παραπανω, αλλα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. Δεν ξερω αν θα ειχε νοημα προληπτικα να στειλει ολος ο κοσμος μηνυμα για STOP μηπως και την γλυτωσει κανεις.
alan boy Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Τελικά μου έβαλαν πίσω τα χρήματα μετά από καμιά 25 μέρες. Δεν έκανα καταγγελία. Πάντως έκανα αυτό που έβαλε φώτο ο φίλος tornado. Έχω q αλλά επιασε 1
Eddy_Gordo Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Όχι και επιτέλους υπάρχει καιρό η φραγή μέσω του αππ στην κοσμοτε, στη βονταφον προστέθηκε πριν κάτι μηνες, για γουιντ δεν ξερω (την πάτησα Οκτώβρη που μας πέρασε με βοντα χωρίς να έχω κάνει κάτι Και δεν μου έδωσε πότε πίσω τίποτα) Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από Eddy_Gordo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα