alan boy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Εμένα σήμερα μου ήρθε SMS από το 54970 με ένα κωδικό εγγραφής Έχει και ένα σταθερό τηλέφωνο από κάποια VEOO Για διαγραφή μου λέει να στείλω SMS stop στο 54850. Το SMS διαγραφής ξέρει κανείς αν έχει χρέωση;
adi32 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Οσοι έχουν wind ας στείλουν STOP στο 1213 για φραγή σε όλα τα 5ψήφια ή STOP XXXXX στο 1213 για φραγή προς συγκεκριμένο αριθμό. 1
afragorn Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Πας σε ένα κατάστημα Cosmote και ζητάς να σου κάνουν φραγή στα 5ψήφια.
VonLoutsos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 9 hours ago, alan boy said: Όσοι έχουν cosmote; Πάρε στο 6971013888 όχι από κινητό Cosmote. Είναι η εξυπηρέτηση πελατών Cosmote αλλά όταν παίρνεις από Cosmote δεν σε αφήνει για να σε αναγκάσει να πάρεις το 13888 που έχει χρέωση. Ζητάς να γίνει φραγή στα εισερχόμενα απο πενταψήφια. Και εμένα χτες έγινε και το STOP που στέλνεις κοστίζει 11 λεπτά. Δεν ξέρω αν αξίζει/πρέπει να τους κυνηγήσω για αυτά τα 11 λεπτά. Η Cosmote είπε οτι δεν φταίει αυτή και οτι πρέπει να συνεννοηθω με την εταιρεία για επιστροφή. Ίσως τους στείλω σε mail αυτό που έχουν αναφέρει πιο πάνω. 2
AntiCambeR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Υπάρχει ήδη θέμα.Εγω πήρα την Cosmote και έκαναν φραγή στα πενταψήφια εκτός απο το Deals. Μην στέλνετε Stop, δεν αλλάζει κάτι, μόνο να χρεωθείτε.Σε περίπτωση που σας έχουν χρεώσει κάνετε καταγγελία και παίρνετε πίσω τα χρήματα.
alan boy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, afragorn είπε Πας σε ένα κατάστημα Cosmote και ζητάς να σου κάνουν φραγή στα 5ψήφια. Στην Ανδρο δεν υπάρχει κατάστημα οτε 1
VonLoutsos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 1 hour ago, AntiCambeR said: Υπάρχει ήδη θέμα.Εγω πήρα την Cosmote και έκαναν φραγή στα πενταψήφια εκτός απο το Deals. Μην στέλνετε Stop, δεν αλλάζει κάτι, μόνο να χρεωθείτε.Σε περίπτωση που σας έχουν χρεώσει κάνετε καταγγελία και παίρνετε πίσω τα χρήματα. Για την αποστολή του stop εμένα μου το ειπε η εξυπηρετηση πελατων.
afragorn Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, alan boy είπε Στην Ανδρο δεν υπάρχει κατάστημα οτε Ε τότε με ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση όπως ανέφεραν και οι υπόλοιποι.
jp7rgv Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Παθών και εγώ , πήρα τηλέφωνο στην κοσμοτε, τους ζήτησα γραπτή αναφορά όπως αναφέρει στο site εεττ και αφού τους εξήγησα πως η απάτη αυτή είναι με τις ευλογίες του παροχου και πως έπρεπε να υπάρχει πιστοποίηση για την χρέωση τους απαίτησα να μου επιστρέψουν την χρέωση των απατεώνων και να τους αποδείξουν αυτοί εάν έκανα εγγραφή στις δήθεν υπηρεσίες τους. ΌΝΤΩΣ, τα χρήμα επέστρεψαν μετά από απειλές για καταγγελία και κατά του ΟΤΕ. Και μου έδωσαν και κάποια λεπτά χρόνο ομιλίας σαν "δώρο" για την αργοπορία τους. Διεκδικήστε τα χρήματα σας μέσω των παροχών! Είναι υποχρεωμένοι να σας επιστρέψουν τα χρήματα! Η κwloεταιρεια που έκανε την απάτη σε εμένα ονομάζεται amaze. 2
Green Dragon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μέχρι στιγμής έχω στείλει mails διαμαρτυρίας και καταγγελίας στις εταιρείες Vodafone και Dimoco και μία έγγραφη καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή. Όπως έγραψα αναλυτικά σε post μου στην προηγούμενη σελίδα. Κρατάω για την ώρα τις καταγγελίες στην ΕΕΤΤ και στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Ποια ήταν η ανταπόκριση των εταιριών μέχρι στιγμής;;; Η Vodafone - η πιο απαράδεκτη μακράν - αρνήθηκε να μου δώσει μία διεύθυνση e-mail της διοίκησης της ή να με φέρει σε επαφή με κάποιο προϊστάμενο να εκφράσω τη διαμαρτυρία μου. Με παρέπεμψε σε ένα γελοίο chat, όπου θα μιλούσα με κάποιον Toby ή κάπως έτσι. Αρνήθηκα αυτή τη γελοιότητα και τους ενημέρωσα για τις καταγγελίες που θα κάνω. Δεν τους κάηκε καρφάκι. Η θέση τους είναι ότι"εμείς δεν γνωρίζουμε τι συμφωνίες έχει κάνει ο καθένας από εσάς με τις "εταιρίες αυτές" και συνεπώς είμαστε νομικά καλυμμένοι να εισπράττουμε τις χρεώσεις". Κοινώς σας έχουμε γραμμένους στα απαυτά μας. Με τη vodafone λοιπόν θα τα πούμε στην ΕΕΤΤ και στην Αρχή Προστασίας. Ο Συνήγορος του Καταναλωτή, μου απάντησε με mail, ότι έλαβε την αναφορά μου και ότι θα ακολουθήσει τις διαδικασίες προς τη DIMOCO και τη VODAFONE. H Dimoco αντέδρασε πιο γρήγορα από όλους....μου έστειλε ένα mail όπου μου έγραφε εν ολίγοις ότι: " Κατανοεί τη δυσαρέσκειά μου από την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μεταξύ μας (sic), ότι δεν θέλει να έχει δυσαρεστημένους πελάτες ( εδώ γελάμε ) και μου ζήτησε να της στείλω ένα τραπεζικό μου λογαριασμό για να μου επιστρέψει τα χρήματα, επειδή δεν έχει τη δυνατότητα να τα επιστρέψει μέσω των τηλεφωνικών λογαριασμών της Vodafone". Έχω μεγάλο θυμό με την αντιμετώπιση της vodafone και δεν ξέρω τι να κάνω με την πάρτη της. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από Green Dragon 1
Mr_Terror Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Στην περιπτωση του πατερα μου η dimoco αρνηθηκε να επιστρεψει το ποσο.Οσο για την προκλητικη σταση της vodafone ιδια αντιμετωπιση ελαβε ο πατερας μου απο αυτους.Και ειναι πελατης τους 25 χρονια και πληρωνει παχυλους λογαριασμους καθε μηνα σε αυτους.Εμεις καναμε καταγγελια και στους δυο (dimoco-vodafone ) στην ΕΕΤΤ και περιμενουμε.Στο μαιλ που εστειλες στην dimoco τι τους εγραψες?
Green Dragon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Στην περιπτωση του πατερα μου η dimoco αρνηθηκε να επιστρεψει το ποσο.Οσο για την προκλητικη σταση της vodafone ιδια αντιμετωπιση ελαβε ο πατερας μου απο αυτους.Και ειναι πελατης τους 25 χρονια και πληρωνει παχυλους λογαριασμους καθε μηνα σε αυτους.Εμεις καναμε καταγγελια και στους δυο (dimoco-vodafone ) στην ΕΕΤΤ και περιμενουμε.Στο μαιλ που εστειλες στην dimoco τι τους εγραψες? Αξιότιμοι κύριοι Σας ενημερώνω ότι στις 12 Αυγούστου 2019 έλαβα στο κινητό μου τηλέφωνο ( ............... ) τρία διαδοχικά SMS, όλα προερχόμενα από το ίδιο πενταψήφιο νούμερο 54998 που ανήκει στην εταιρία σας. Οι ώρες που ήρθαν τα μηνύματα σε μένα, ήταν: 10.55.43, 10.55.44 και 10.55.46. Κανένα από αυτά τα μηνύματα δεν άνοιξα, δεν διάβασα, πολύ δε περισσότερο δεν απάντησα ή δεν έκανα οποιαδήποτε άλλη διαδικασία. Απλώς τα διέγραψα άμεσα. Όταν εκδόθηκε ο λογαριασμός μου από την εταιρία Vodafon, διεπίστωσα ότι μου είχατε επιβάλει χρεώσεις για τα μηνύματα αυτά και συγκεκριμένα 1,6807 ευρώ για κάθε ένα από αυτά. Συνολικά δηλαδή με χρεώσατε με το ποσόν των 3 Χ 1,6807 = 5,042 ευρώ. Το ποσόν αυτό επιβαρύνθηκε επιπλέον με ΦΠΑ και φόρο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας.και υπολογίζω ότι η χρέωση που μου επεβλήθη έφτασε τα 7.00 ευρώ. Δεδομένου ότι: 1. Δεν έχω υπογράψει με την εταιρία σας καμμία σύμβαση, για παροχή οποιασδήποτε υπηρεσίας και 2. Δεν έχω εξουσιοδοτήσει την εταιρία σας, καθ' οιονδήποτε τρόπο, να κάνει χρήση του αριθμού του κινητού μου τηλεφώνου, θεωρώ ότι η χρήση του αριθμού του κινητού μου τηλεφώνου, η αποστολή μηνυμάτων προς εμένα και η χρέωση αυτών, έγινε ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ και ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ, Παρακαλώ πολύ την εταιρία σας: 1. Να μου γνωρίσει εγγράφως, με ποιόν τρόπο και από ποιόν, έφτασε σε εσάς ο αριθμός του κινητού μου τηλεφώνου και 2. Να μου επιστρέψει άμεσα το ποσόν που χρεώθηκα εν αγνοία μου. Σε συνέχεια των προηγούμενων, σας επισημαίνω ότι η χρήση του αριθμού του κινητού μου τηλεφώνου, χωρίς την έγγραφη και ενυπόγραφη συναίνεσή μου, συνιστά εκ μέρους σας παραβίαση των προσωπικών μου δεδομένων. Κατόπιν όλων των ανωτέρω εκτεθέντων, σας ζητώ την άμεση αποκατάσταση της ζημιάς που υπέστην και επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός μου. Με εκτίμηση Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από Green Dragon 2 1
Mr_Terror Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μια χαρα τους τα λες.Στον συνηγορο του καταναλωτη τι εγραψες? Ανεξαρτητα τι θα γινει με την ΕΕΤΤ λεω να κανω καταγγελια και στον συνηγορο του καταναλωτη.
alan boy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Έφαγα και εγώ τη χρέωση μου σήμερα... Περίπου 2.5 ευρώ. Είχε ένα σταθερό εξ πελατών στο SMS που μου ήρθε στο οποίο και πήρα. Λέω ρε παιδιά δεν έδωσα συναίνεση κτλ... Μου λέει αν θέλετε τα χρήματα σας πίσω στείλε στο τάδε email το όνομα τον αριθμό τηλ και το iban της τράπεζας. Και μάλιστα όταν της είπα για καταγγελία σχεδόν με προέτρεψε να κανω... Τόσο θράσος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα