panatha1369 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Ηρθε η ωρα να την πατησω και εγω..χρεωθηκα 6.24 ευρω απο μυνηματα που μου ηρθαν απο 54003 και 54578..εστειλα mail cosmote και στη dimoco που ειναι η εταιρια και εκανα καταγγελεια στη εεττ για τη dimoco..
Symbad Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Σε παρόμοια περίπτωση, παλικάρι που δουλεύει σε παροχο, ανέφερε ότι αυτές οι χρεώσεις συνήθως προκύπτουν όταν κάποιο παιδί από την οικογένεια ή κάποιος άλλος, δηλώνει τον αριθμό για κάποιο διαγωνισμό - προσφορά
isay Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, panatha1369 είπε Ηρθε η ωρα να την πατησω και εγω..χρεωθηκα 6.24 ευρω απο μυνηματα που μου ηρθαν απο 54003 και 54578..εστειλα mail cosmote και στη dimoco που ειναι η εταιρια και εκανα καταγγελεια στη εεττ για τη dimoco.. Πάθημα - μάθημα για κάτι που γράφεται και λεγεται καιρό. Δευτερα πρωι πάρε τον πάροχο των κινητων της οικογενειας σου και ζήτησε φραγή στα πενταψήφια.
panatha1369 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) φραγη εκανα..το ποσο που χρεωθηκα μου ειπαν να παρω την εταιρια που εστειλε τα μνμ.. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από panatha1369
samsunglife Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 6 ώρες πριν, panatha1369 είπε φραγη εκανα..το ποσο που χρεωθηκα μιυ ειπαν να παρω την εταιρια που εστειλε τα μνμ.. σε μένα η vodafone μου επέστρεψε η ίδια τα λεφτά χωρίς να μπλέξω με τους απατεώνες καθόλου!
panatha1369 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, samsunglife είπε σε μένα η vodafone μου επέστρεψε η ίδια τα λεφτά χωρίς να μπλέξω με τους απατεώνες καθόλου! εμενα ετσι μου ειπε η κοσμοτε..
panatha1369 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 14 ώρες πριν, Symbad είπε Σε παρόμοια περίπτωση, παλικάρι που δουλεύει σε παροχο, ανέφερε ότι αυτές οι χρεώσεις συνήθως προκύπτουν όταν κάποιο παιδί από την οικογένεια ή κάποιος άλλος, δηλώνει τον αριθμό για κάποιο διαγωνισμό - προσφορά Εγω το δουλευω το κινητο και δεν εχω μπει πουθενα σε διαγωνισμους ερανους ουτε εχω κανει ποτε εγγραφη σε ΥΠΠ..
Symbad Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 6 ώρες πριν, panatha1369 είπε Εγω το δουλευω το κινητο και δεν εχω μπει πουθενα σε διαγωνισμους ερανους ουτε εχω κανει ποτε εγγραφη σε ΥΠΠ.. Αν κατάλαβα καλά δεν χρειάζεται να έχει κάποιος πρόσβαση στο κινητό σου για να σε γράψει σε μια τέτοια υπηρεσία, αρκεί μόνο ο αριθμός της σύνδεσής σου
jimzak Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Όχι δεν αρκεί μόνο ο αριθμός, γιατί υποτίθεται σου έρχεται sms επιβεβαίωσης για να δώσεις το οκ, αλλά αυτοί το κάνουνε αυτοματοποιημένα, σε γράφουνε με το έτσι θέλω. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από jimzak 2
archimidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 14/7/2019 στις 7:37 ΜΜ, samsunglife είπε σε μένα η vodafone μου επέστρεψε η ίδια τα λεφτά χωρίς να μπλέξω με τους απατεώνες καθόλου! θα μπορούσες να μου πεις πως το κατάφερες αυτό; Τι τους είπες; Σε εμένα πάλι vodafone ούτε λόγος...
afragorn Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Από τα βασικά πράγματα είναι η φραγή των 5ψήφιων, ειδικά εάν έχεις συμβόλαιο. Εγώ στο τσακ τη γλίτωσα όταν από απροσεξία παραλίγο να γραφτώ σε τέτοια υπηρεσία. Μεγάλη προσοχή!
samsunglife Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, archimidis είπε θα μπορούσες να μου πεις πως το κατάφερες αυτό; Τι τους είπες; Σε εμένα πάλι vodafone ούτε λόγος... Τους πήρα τηλέφωνο και ζήτησα φραγή 5ψηφιων και πίστωση του ποσού στο λογαριασμό μου
archimidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 και εγώ, τη φραγή την έκαναν. Για την πίστωση δεν το δέχονται ότι έχουν ευθύνη.
Green Dragon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Άντε να συντονιστούμε γιατί παραέγινε με την απάτη. Και δεν είναι αθώοι οι πάροχοι. Συμμετέχουν και κερδίζουν. Εγώ το προχωράω με καταγγελίες. Χτες έστειλα mail στη Dimoco Greece και στη Vodafone Greece. Στη Dimoco αναφέρω εν ολίγοις ότι: 1. Δεν έχω υπογράψει μαζί τους καμμία σύμβαση για παροχή οποιασδήποτε υπηρεσίας. 2. Δεν τους έχω με οποιοδήποτε τρόπο εξουσιοδοτήσει να κάνουν χρήση του αριθμού του κινητού μου, και 3. Η χρήση του αριθμού του κινητού μου τηλεφώνου, χωρίς την έγγραφη και ενυπόγραφη συγκατάθεση μου, συνιστά παραβίαση του απορρήτου των προσωπικών μου δεδομένω. Αυτό απαποτελεί ποινικό αδίκημα. Τους καλώ τέλος να μου επιστρέψουν άμεσα τα χρήματα. Στη Vodafone γράφω μεταξύ άλλων ότι 1. Συνεργάζεται με την Dimoco, αφού εισπράττει για λογαριασμό της παρανόμως αποκτηθεντα χρήματα και στη συνέχεια τα αποδίδει σε αυτήν. 2. Ότι κερδίζει ένα μέρος των παρανόμων κερδών της Dimoco, 3. Ότι δεν κάνει τίποτα να προστατεύσει τους πελάτες της από τη γνωστή εδώ και χρόνια Απάτη και 4. Της ζητάω να αμφισβητήσει τη συναλλαγή από τη Dimoco και να συμβάλλει στην άμεση επιστροφή των χρημάτων. Τις δύο αυτές επιστολές, μαζί με μια αναφορά κατά των 2 εταιρειών Dimoco και Vodafone, τις έστειλα εχτές στον Συνήγορο του Καταναλωτή. Έδωσα έμφαση στην παραβίαση των προσωπικών μου δεδομένων. Επειδή πρόκειται για "παροχή υπηρεσιών " εκ μέρους των 2 εταιρειών, έχει δυνατότητα παρέμβασης και ο Συνήγορος του Καταναλωτή. Σήμερα θα στείλω τη καταγγελία και στην ΕΕΤΤ. Να καταγγείλετε και τη Dimoco αλλά και τον Πάροχο σας, γιατί χωρίς τη συνεργασία τους δεν θα μπρούσε να στηθεί αυτή η μηχανή. Θα ακολουθήσει καταγγελία στην Αρχή Προστασίας προσωπικών δεδομένων, γιατί η Dimoco δεν έχει το δικαίωμα να κάνει χρήση του αριθμού του κινητού μου, χωρίς την ΕΓΓΡΑΦΗ και ΕΝΥΠΌΓΡΑΦΗ συγκατάθεση μου. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από Green Dragon 4
samsunglife Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, archimidis είπε και εγώ, τη φραγή την έκαναν. Για την πίστωση δεν το δέχονται ότι έχουν ευθύνη. Δεν τους είπα τίποτα το ιδιαίτερο! Απλά πρέπει να έπεσα σε ευγενική και πρόθυμη να με εξυπηρετήσει υπάλληλο! Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να κάνω κι εγώ ότι ο Green dragon, αν και είναι ο μόνος τρόπος για να σταματήσει αυτή η απάτη και μπράβο του που ασχολήθηκε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα