dkstopo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Κατα καιρούς διαβάζω στις αγγελία ότι πωλείται το τάδε μοντέλο iPhone με κλειδωμένο iCloud ή ζητήσεις iPhone με κλειδωμένο iCloud ... Αυτά που πωλούνται είναι κλεμενα ή οι ιδιοκτήτες τους για κάποιο λόγο δεν θυμούνται τον κωδικό και το δίνουν για ανταλλακτικά? αν κάποιος κλειδώσει το τηλέφωνο του δεν υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσει η apple πηγαίνοντας το σε αυτούς?
Kostasspil Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Αν είναι δικό του το τηλ το βρισκω απίθανο να μην θυμάται ούτε μαιλ ούτε τίποτα. Γενικά αυτό το φαινόμενο άρχισε να εμφανίζεται μετά την έκδοση του iOS που απαιτούσε Apple id για να κάνεις επαναφορά (η 5 ήταν νομίζω)
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, dkstopo είπε αν κάποιος κλειδώσει το τηλέφωνο του δεν υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσει η apple πηγαίνοντας το σε αυτούς? Ναι, υπάρχει (αν έχεις την απόδειξη αγοράς). Μόλις τώρα, Kostasspil είπε Αν είναι δικό του το τηλ το βρισκω απίθανο να μην θυμάται ούτε μαιλ ούτε τίποτα. Καλά, μη παίρνεις όρκο. Είχα πρόσφατο περιστατικό.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 απάντησες μόνος σου στο τελευταίο μέρος της ερώτησης σου. κλεμμένα και κάποιες φορές μπορεί κάποιος να τα βρήκε τυχαία σε καμία παραλία/σινεμά πράγμα σπάνιο όμως.
*Kopanos* Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Κλεμμένα είναι, η απορία μου είναι ενώ έκανα παλαιότερα αναφορά τις αγγελίες 2-3 φορές η Δ.Ο. δεν σβήνει ποτέ τις αγγελίες 😐
dkstopo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Κατάλαβα... δηλαδη θα μπορούσε να πει κανεις ότι οποίος ζητά τέτοιες συσκευές πέρα από το κλεπταποδόχος προτρέπει και τους ελαφροχέρηδες να βγουν για δουλειά... ωραίοι τύποι... σε επόμενο στάδιο θα ζητάνε και ακριβά αυτοκίνητα ίσως.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 16 λεπτά πριν, dkstopo είπε Κατάλαβα... δηλαδη θα μπορούσε να πει κανεις ότι οποίος ζητά τέτοιες συσκευές πέρα από το κλεπταποδόχος προτρέπει και τους ελαφροχέρηδες να βγουν για δουλειά... ωραίοι τύποι... σε επόμενο στάδιο θα ζητάνε και ακριβά αυτοκίνητα ίσως. ναι, παίζει και η περίπτωση να το έχεις αγοράσει και να έχεις χάσει την απόδειξη και το μαγαζί από που το πήρες να μη σε εξυπηρετεί με αντίγραφο απόδειξης...
Kostasspil Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 10 hours ago, natural_sgf said: το μαγαζί από που το πήρες να μη σε εξυπηρετεί με αντίγραφο απόδειξης... Τι σου λένε δλδ; Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ανακτήσουμε τον κωδικό, το να μην παίζει κανένας απ αυτούς μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο 2
ronaldofenomeno Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 ειμουν σε ενα ταξι τις προαλλες και μου ελεγε ο ταριφας οτι μεσα στον χρονο του βρισκει καμια 30αρια iphone, τα ξεχνανε πισω ειδικα τουριστες και μετα σιγα μην ασχοληθει να τους ψαξει για να τους το επιστρεψει οποτε μετα αυτα τα βαζουν αγγελιες σε χωμα τιμες...ελλαδισταν.
Kostasspil Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Τουλάχιστον τώρα δεν πωλούνται, παλιότερα το χαν κάνει μπίζνα
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, Kostasspil είπε Τι σου λένε δλδ; Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ανακτήσουμε τον κωδικό, το να μην παίζει κανένας απ αυτούς μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο Τι σου λένε; Μπορεί να σου πουν ότι δεν κρατάμε αρχείο παλιότερο των 3 ετών (όπως μου έλεγαν εμένα αρχικά, ενώ βάσει νόμου - αν δε κάνω λάθος - είναι στα 6 χρόνια). Σου φαίνεται ναι, αλλά υπάρχει και κόσμος που παίρνει iPhone επειδή του αρέσει εμφανισιακά αλλά δεν έχει ιδέα από τεχνολογία. Έκανε λάθος στο Apple ID password. Είχε χάσει πρόσβαση στο e-mail, είχε αλλάξει νούμερο κινητού τηλεφώνου, και φυσικά δεν είχε καταγράψει τις ερωτήσεις ασφαλείας όταν πριν από αρκετά χρόνια έκανε την εγγραφή! Τι κάνεις σε αυτή τη περίπτωση;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Η θέση του insomnia είναι η εξής: Εφόσον δεν αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας ότι έχει συμβεί κάτι ύποπτο, δεν παρεμβαίνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις. Υπάρχουν απολύτως νόμιμες περιπτώσεις που μπορεί να προκύψει κλείδωμα του icloud. Προφανώς, ο κάθε χρήστης είναι ελεύθερος να εικάζει ό,τι θέλει, και αναλόγως να ασχολείται ή όχι με τέτοιες αγγελίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις